Mám neustály hlad
Posledné dva týždne jem až nenormálne vela až to z hranici z obzerstvom 🤣 predtým som jedavala len raz za deň max dva krát teraz hneď ako stanem musím jest stale jem a veľké porcie až sa prekvapujem sama co je to so mnou už mám pocit že mám pasovnicu 😄😀😆 mali ste to už niektorá ci som jediná co sa obzierá 😄
pijes dostatok vody ??
Ja som bola stale hladna ked som bola tehotna 🤷🤣
@ardnaxela1989 mam to tak cely zivot, vzdy sa prežieram, neviem sa normálne najesť 🙈 akurát som dojedla a musím povoliť nohavice 🤪 našťastie váha stojí roky
@ardnaxela1989 áno keď som zistila že som tehotná 😁 keď som hodinu nejedla až mi ho na vracanie od hladu
No ak to zacalo zrazu a predtym si fungovala tak ako pises tak by som hladala pricinu,kontrola stitnej zlazy,hormony,pripadne ta spominana pasomnica 🤣ale nie,teda dufam,ze nie ale sla by som k dr asi
ja mám pre teba pochopenie, ja som odjakživa nonstop hladná, najlepšie je, že muž sa my už smeje a všetci vedia, keď som protivná, že potrebujem jesť, nič my nieje, pijem veľa ale teda ja sa z vody nenajem, normálne musím každé 2 hodiny dačo jesť, a tým nemyslím jablko :D, všetci sa my čudujú že nemám 100 kilo, ale ja vážne zjem ako veľký chlap na obed 🙂
jasne, 1/2 mojho zovota to mama 😀
a este jedna vec. clovek je hladny, len ked ma prazdny zaludok. ak ho prazdny nemas, nei si hladna, len mas chut. a to nie je to iste. cize jest by sme mali len ked mame hlad, nie ked mame chut.
@klarissa25 práve té som malo píla jeden pohár ta deň ale pred par dnami som si stiahla aplikáciu pripomenie aby som pila tak už vypijem aj 2litre ta deň a mam pocit ze ešte viac jem
@choco6 to nie som teda myslím ze nie v decembri som mala riadne menštruáciu aj keď sa snažíme s partnerom
Ja keď doslova zeriem, tak zazieram stres. Keď som v strese sa neviem normálne pohnúť od chladničky. Počas skúškovom som vždy dosť nabrala
A teraz aj korona na mňa dolieha,dlho som doma, a keď to na mňa padne tak hotové obzerstvo
@bambulienka25 dúfam ze nie 😄 aj keď aj veľa sladkého jem 😀
@20erika07 ja som pribrala teraz dva kila nechcem priberať ale neviem ovládať ten hlad 🤣
@bona69 myslím si ze to nie je to pri prvom tehotenstve som skôr schudla som až do 6 mes neustále z vracala takmer nič nejedla
@adriannasvk no fakt asi Ken dva týždne nechápem to nikdy som neranajkovala a teraz musím akurát som do jedla keksíky 😄 až sa prekvapujem koľko toho ziem viac ako partner 🤣
@ardnaxela1989 tehotnanie si hej? 😅zbehni k dr na krv,uvidis co sa dozvies
@adriannasvk nie nie som tehotná
Môže byť helikobakter.
@ardnaxela1989 sla by som k dr,to moze byt naozaj cokolvek.
@ardnaxela1989 mozno si tehotna. Ja som takto zrala ked som cakala dceru a vyzrala som sa na 79kg a kila stale nechcu ust dole

@ardnaxela1989 mozno telo tak reaguje na to, ze si dlhodobo jedla malo.