Mám panický strach zo zubárky
Ahojte dievčatá. Myslíte že sa s tým dá niečo robiť? S mojim strachom a tak trochu aj traumou?
Keď som tam raz bola na trhaní zapadla mi do krku taká kovová násadka na zub a úplne odignorovali to,že ťažko znášam anestézu. Nejaké rady ako to prekonať?
@nika3136 Už som premýšlala aj nad tým že sa prehlásim ku inej. Definitívne som sa minule rozhodla že odtial odchádzam,lebo boli zas na mňa velmi nepríjemný,no mám tam mať ešte jedno ošetrenie predtým ako sa odtial odhlásim a idem tam doslova so stiahnutým chvostom,až sa mi chce plakať...
Nechod tam. Najdi si hned ineho zubara, ten to urvite vyriesi tiez 🙂
@nika3136 Len sa bojím že kedy by mi dal nový zubár najbližší termín,aby som zase len dlho nečakala. Najhoršie na tom je že už som si tento termín prehodila,kým nájdem nového zubára že už tam vôbec nepôjdem,lenže náhradný termín mi dala o pár dní a hrozne mi je blbé si prehodiť aj tento.Ja by som jej narovinu povedala že odtial odchádzam,ale minule sa tam stalo to že jedna pani jej povedala že sa odtial ide prehlásiť,ale že má predtým u nich ešte 2 ošetrenia ktoré by rada absolvovala. Naštvali sa na ňu a odmietli jej ich urobiť,že keď má niekoho lepšieho nech si ide tam. Ona na to že má niečo s kanálikmi a že si niekoho ešte hladá ale že nevie kedy jej dajú tam termín a preto by to rada absolvovala ešte u nich aby nemala bolesti. Riešili to na chodbe a bolo mi tej pani fakt lúto.
Ospravedln sa, že si ochorela a nájdi si nového zubara
Nic im nehovor. Moja ani nevedela, ze prestupujem. Prisla som k novemu zubarovi a ten si asi vyziadal kartu alebo neviem 🙂 u starej som sa ani nezjavila. Rychlo si najdi noveho zubara, ktory ta vezme, mne dali termin o tyzden (vstupna prehliadka) a uz to islo..kazdy tyzden. Ries to cim skor, lebo cas uteka

Najst si dobreho noveho zubara.
Objednat sa a so strachom tam prist.
Zatnut spotene paste a ides. Nebola som u zubara roky rokuce. Rozpadali sa mi zuby a po novej preventivke ma hned poslal na stomatochir.tahat osmicky a ze potom vytiahne aj sedmicky. Ked som bola tam, pos.ata som povedala, ci mi to neurobi naraz (horne obe strany), 4 zuby... a bola to velka pohoda! Odvtedy chodim skoro kazdy tyzden opravovat. Tahat nervy, cistit kanaliky, dostavby, korunky, caka ma dalsie trhanie.... v dnesnej dobe injekcia troska stipne ale potom tak umrtvi, ze citis len tlak a pocujes zvuk, inak super. Drzim palce. Neboj sa. Zuby potrebujes a lepsie to uz nebude.