icon

Mám pichanie v bruchu a pod bruchom. Aké vyšetrenia mi urobia na pohotovosti?

8. apr 2022

Dobrý deň, mám pichanie v bruchu a pod bruchom. Chcem ísť na pohotovosť. Neviete náhodou aké vyšetrenia alebo čo mi tam spravia? Ďakujem

martul
8. apr 2022

Teraz choď k obvodnej ona ťa vyšetrí a povie čo ďalej.

autor
8. apr 2022

@martul Poslali ma na pohotovosť 😀

autor
8. apr 2022

@martul Nie obvodná ale gynekológ

stanulienkat
8. apr 2022

To co mas za lekara? Urobil ti sono, poslal ta na nejake vysrtrenia? Ci sa ta iba zbavil?

autor
8. apr 2022

@stanulienkat Ahoj, cca pred 2 týždňami som bola u gynekológa, dal mi tabletky zo spodu na zápal a tabletky na vyvolanie menštruácie... všetko som dobrala ale veľmi ma picha pod bruchom som mu zavolala a povedal že mám ísť na pohotovosť

autor
8. apr 2022

@stanulienkat Neviete čo mi tam spravia? Rodičia sú v práci ja mam len 15 rokov a nechcem tam ísť sama

martul
8. apr 2022

Sono určite, ale volaj mamine nech príde domov, dcerina spolužiačka tak bola zobrali ju zo školy na pohotovosť a museli volať rodičom a mama prišla, potrebovali súhlas a podpis, volaj hneď mame

kkovacovak
8. apr 2022

Je to také akútne že nemôžeš fungovať? Ak nie tak choď gynekológovi. Na pohotovosť sa chodí s inými vecami. Tá menštruácia ti prišla? Zápal prešiel? Zavolaj rodičom. Si si istá že je to gynekologický problém keď je to brucho? Nemôžeš mať aj iný problém?

stastna17
8. apr 2022

no pohotovost funguje az od 16tej tak jedine urgent do nemocnice ale tam ta s takym niecim otocia , pockaj na rodicov a oni nech zhodnotia.

martul
8. apr 2022

Je to taká bolesť na ,, nevydržanie?"? Zavolaj máme nech to ona rieši a nie my na fóre. Ide víkend, keď by ťa aj nechali v nemocnici nič s tebou robiť nebudú max. Infúzie od bolesti a budeš tam celý víkend ležať.
Hovorím, toto nech mama rieši nech príde domov my takto cez telefón ťažko posúdime ako veľmi ťa to bolí

autor
8. apr 2022

@kkovacovak
@martul
@kkovacovak
Ja som volala gynekológovi že mám bolesti pod bruchom že som dobrala tabletky ale menštruáciu stále nemám. Najviac ma picha pod bruchom strašne a trochu fakt mierne v bruchu on mi povedal že na ambulancii s tým nespraví nič a mam ísť na pohotovosť. Čakám na rodičov

simca06022011
8. apr 2022

neviem co je to pod bruchom alebo v bruchu, ale teda urcite pockaj na rodicov a s nimi to ries. Neviem co je to za lekara, on nema sono? Moze byt ze ti len zaciatok MS, alebo aj uplne nieco ine, aj negynekologicke (preto ti tu asi pisali, ze mas ist k praktickej lekarke).
A v 15r, samozrjeme, potrebujes k dr rodica

stanulienkat
8. apr 2022

Sono, odber krvi, ak je podozrenie na gyn problem, tak vysetrenie, ak je podozrenie na brusny organy, tak vysetrenie chirurgom.....

autor
8. apr 2022

@stanulienkat bože ja sa bojím 😢😢😢😭

kkovacovak
8. apr 2022

Ako si nakoniec dopadla?

autor
8. apr 2022

@kkovacovak Rodičia prišli domov neskôr, povedali že je to blbosť ze ma posielala na pohotovosť o 8 ráno a mal ma normálne on vyšetriť. Nakoniec bolesti ustáli a hľadám si nového gynekológa.

kkovacovak
8. apr 2022

Rodičia ti hovoria dobre. Vymeň gynekológa lebo lekár ťa takto odbiť nemôže. Tak ešteže ťa už nič nebolí.