icon

Mám problém s alkoholom

13. dec 2022

Beriem antidepresiva na depresiu uz 2.5 roka. Sem tam som si do toho vypila no teraz posledne som popila vsetko mozne aj nemozne co som doma nasla. Potajme vecer som to slopala skryvala sa pred muzom ale teraz mi nato prisiel ovrieskal ma ze mam poslednu sancu mame male deti vyhrazal sa ze odide a zo erie mi ich a ja som ho so slzami v ociach prosila ze nech mi pomoze ze to nemam uz pod kontrolou ze mam seriaozny problem s alkoholom ked si vypijem je mi tak dobre. Zajtra idem k spychiatricke spominala som jej to uz vcera cez smsku tak povedala ze sa o tom porozpravame ked pridem zajtra na kontrolu. Ja nechcem bojovat a dokonca aj s alkoholom

Strana
z3
drazil
17. dec 2022

@mamadievcatiek prejedanie je tiež forma závislosti.... Presne... Nasla si iny sposob ktorý ti sposoboval ten isty pocit ako nam alkohol..

drazil
17. dec 2022

@nafka0483 🙏💓

heni79
17. dec 2022

@drazil Fú, klobúk dole pred tebou. Že si to dala! Drž sa.

drazil
18. dec 2022

@heni79 nemyslim si ze predomnou treba dávať klobuk dole.. 🙂 Ale ďakujem krásne, nebolo to jednoduché a ani to nieje ale stojí to za to🙏💓

janinamojka
18. dec 2022

@drazil Asi áno,neviem, našťastie nemám osobnú skúsenosť..Asi to poznáš lepšie,ako taký človek reaguje a ako sa správa.Treba podať pomocnú ruku,každý kto vie ako to urobiť.. musí to byť veľké trápenie.

wild_nature
18. dec 2022

A poznám človeka, ktorý bol 25 rokov na alkohole, skončila na ulici.. žena, inteligentná, učiteľka, ma deti. Zo dňa na deň prestala piť. Ak chceš, vie sa s tebou stretnúť .

Strana
z3