icon

Mám problémy so spánkom

janco28
6. jan 2023

Ahojte všetci , mám dosť už veľký problém s tým že neviem zaspať absolútne a akokoľvek sa snažím nejde to proste celú noc som hore bez šance zaspať , len sa prevalujem a čakám či zaspím , nikdy som s tým problém nemal zaspal som do dvoch minút vždy , ale teraz môže byť jedno ako som unavený nejde to proste večer si ľahnem už pomaly aj so strachom a ráno vstanem a idem do roboty bez toho aby som zaspal , skúšal som snáď všetko saunu ,vyčerpať sa fizicky aj čítanim knižky jediné a čoho má naozaj položí je keď si vypijem , ale viem že takto by sa to robiť nemalo , skúšal som už aj didthiaden aj Persen. Proste všetko čo mi napadlo som už skúšal všetky hlúposti ale bez šance zaspať , je to už dva a pol týždňa ze nedokážem zaspať , vyzerám ako zombie a už mi to nieje jedno prosím Vás všetkých poraďte mi ... Určite ku doktorovi s tým zájdem už lebo takto sa
ďalej nedá fungovať

Strana
z3
vetva99
20. jún 2023

@sandrahi nevsimla si si, ze ako sa ti to strieda? ze z akeho dovodu? ze napriklad ked si vo vacsom nejakom psychickom vypati, ze vtedy nemozes spavat? alebo myslis, ze toto nema s tvojim spankom nic spolocne?

wiw8
21. jún 2023

@vetva99 Na zaklade niecoho tie problemy so spankom vznikat musia. Podla mna vo vela pripadoch moze prave stres za to a to take, ze clovek nedokaze vypnut od vsetkych starosti a povinnosti ani ked si vecer lahne do postele. Ale tak zase preco si takto nepomoct, ked sa da. Aspon na ten novy den nacerpa clovek viacej sil, ked si poriadne oddychne.

manqua
22. jún 2023

@bibiana177 Vies co, ono je asi najlepsie ho objednat priamo z ich stranky, to je izerex bodka sk. Casto tam mavaju inak aj nejake zlavy na kadeco, ale nemam toho este vela vyskusaneho, hlavne to, co potrebujem.

karima512
3. júl 2023

ja teraz skusam od vitariana CBN + CBD olej 10% a zatial mi pomaha, rychlejsie zaspim

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
jqnco16
21. okt 2024

@janco28 Ahoj mám to podobne ako ty. Zaujímavé je, že ja a ty máme rovnaké priezvisko a že sa nám to stalo v rovnaké obdobie. Mne konkrétne asi 7. alebo 8. januára 2023. Celý deň iba na to myslím či zaspím atď. Bol som aj vtedy v januári u psychiatra ten mi dal nejaké lieky, ale neuzival som ich. Na depresiu a navodenie spanku myslím. Bral som vtedy magnesium alebo magnerot ako kedy a aj s prírodným melatonimom výťažok z čerešní alebo tak a aj s levanduľovym čajom atď. Moc mi to nejak nepomahalo mal som možno 30 min spanok. Potom keď už som sa opúšťal že to nedokážem tak som nejak zasapaval a nejak sa to zlepšilo na 4h prerusovaneho spanku ako kedy (7-8 som určite nespaval) a popritom som mal dni kedy som vobec nespal. Jún, jú,l august boli mesiace kedy som bol so spankom na tom najlepšie, ale aj vtedy som mal nespave dni. Teraz asi koncom augusta sa to postupne zhorsovalo do teraz, a som na tom hrozne nevieme čo mám robiť. Vtedy v januári som bol raz u psychiatra a 2-3 krát u psychológa. Prosím poraďte mi kto viete 🙏

Strana
z3