icon

Mám rakovinu lymfómu.

teodozia
19. feb 2020

Dnes som sa dozvedela verdikt: zhubný nádor- rakoviny lymfómu...

Strana
z4
viktor24091999
28. júl 2024

@36kika36 ja som mal len vyššie aslo a že som prekonal mononukleózu crp som mal v norme a b lymfocyty

36kika36
Autor odpoveď zmazal
viktor24091999
28. júl 2024

@36kika36 vy ste mali oveľa vyššie hodnoty ?

36kika36
Autor odpoveď zmazal
xediria
8. máj 2025
@kvjetecko

Mamine diagnostikovali v 2021 , 4. te stadium.... pol roka chodila po doktoroch v ukrutnych bolestiach, kym zistili ze co jej je ( bol kovid, vsade obmedzenia....). Sla hned na chemo do martina. Vydrzala 4 davky chemoterapie a potom uz odmietla pokracovat v liecbe ( davok mala mat 8 az 10). Chemo by ju zabila urcite. Dnes je uz v pohode, vyzera akoby nikdy rakovinu nemala a ja verim ze sa jej to nevrati.

@kvjetecko ahoj ako je mamke teraz koľko mala rokov aké štádium mala keď začala liečba a aký mala lymfóm

kvjetecko
8. máj 2025
@xediria

@kvjetecko ahoj ako je mamke teraz koľko mala rokov aké štádium mala keď začala liečba a aký mala lymfóm

@xediria ahoj, mamina sa ma fajn 🥰 , mala 68 rokov, ked jej diagnostikovali, ale urcite sa jej to vyvijalo uz par rokov. Diagnostika neskoro uplne - 4. stadium. Mala velkobunkovy non- hodginov.

xediria
8. máj 2025
@kvjetecko

@xediria ahoj, mamina sa ma fajn 🥰 , mala 68 rokov, ked jej diagnostikovali, ale urcite sa jej to vyvijalo uz par rokov. Diagnostika neskoro uplne - 4. stadium. Mala velkobunkovy non- hodginov.

@kvjetecko môj ma to isté teraz je na piatok cikle a našli mu niečo na pľúcach nevedia čo to je

Strana
z4