Mám sa ozvať lekárke pri pretrvávajúcich príznakoch?
Ahojte prosím o radu dnes mam 6 deň choroby a zda sa mi že je to vždy horsie a horšie. Najprv sa mi to začalo s klasickou bolesťou hrdla na druhy den som mala zvýšenú teplotu 37,7 ktora trvala iba jeden deň. Odvtedy silná bolesť hrdla aj u doktorky som bola ktora ma popočuvala pozrela hrdlo usudila že nepotrebujem antibiotiká. Ale od včera sa mám ovela horšie som extremne ospanlivá unavená bolí ma 2 deň hlava čelo okolo očí nočné potenie som uplne prepotena uz 6 deň hrdlo je uz lepšie ale začalo som fukať zelené. Kašlať nekašlem tak vela. Nič nemam ani chuť ani čuch som zufala mám sa zajtra ozvat lekarke ? A uz 6 den mi boda do hlavy na rovnake miesto o upchatom nose už ani nevravím 🤧🤧🤧😭😭😭
Dobrý deň, ja som mala rovnaký priebeh ako píšete. Že v pondelok to začalo teploty mierne 37,7 bolesť hrdla únava, bolest hlavy, tak som užívala ibalgin alebo paralen na striedačku. Do piatku sa mi stav nezlepšoval citila som sa veľmi slaba. V piatok som navštívila obvodnú doktorku,popisala problémy namerala mi CRP 235 a smerovala som na urgent, hospotalizacia v nemocnici,diagnoza zapal pľúc môj vek vtedy 34 rokov. V lekarni DR Max vám vedia na požiadanie zmerať výšku CRP, návštevu doktora neodkladajte.
@csipcsip000 ja by som.si uz pytala antibiotika kedze ste vycerpala.volnopredajne lieky moze to byt aj covid netestovala.sa?ja som.mala.take.priznaky
@zuzkaa1991 este som sa netestovala zajtra si kupim test v lekarni len ledva kaslem a hrdlo ma uz pomenej boli tak neviem co mam povedat doktorke ze koli comu potrebujem antibiotikan
Dobrý deň, ja som mala rovnaký priebeh ako píšete. Že v pondelok to začalo teploty mierne 37,7 bolesť hrdla únava, bolest hlavy, tak som užívala ibalgin alebo paralen na striedačku. Do piatku sa mi stav nezlepšoval citila som sa veľmi slaba. V piatok som navštívila obvodnú doktorku,popisala problémy namerala mi CRP 235 a smerovala som na urgent, hospotalizacia v nemocnici,diagnoza zapal pľúc môj vek vtedy 34 rokov. V lekarni DR Max vám vedia na požiadanie zmerať výšku CRP, návštevu doktora neodkladajte.
@galucka uz som bola a prave to ze ma aj popocuvala a povedala ze vsetko ciste
@zuzkaa1991 este som sa netestovala zajtra si kupim test v lekarni len ledva kaslem a hrdlo ma uz pomenej boli tak neviem co mam povedat doktorke ze koli comu potrebujem antibiotikan
@csipcsip000 neber antiobiotika bez toho, že ti ich predpíše lekárka lebo fakt ich potrebuješ.
@csipcsip000 vyskusajte glimbax kloktat 3dni ak neprejde tak smer.lekar
@csipcsip000 skusila by som test covid + chripka, mna to zlozilo na dva tyzdne a este mesiac mi bolo vselijako
@csipcsip000 vyskusajte glimbax kloktat 3dni ak neprejde tak smer.lekar
@zuzkaa1991 kloktam s tantum verde ale ako vravim hrdlo uz lepsie len to nocne potenie unava velka bolest hlavy
@galucka to zmeranie crp je dobra rada, zisti sa bakterialna infekcia
to ze pred 6 dnami si mala mierne priznaky, neznamena ze sa ti nemoze zhorsit stav, ak sa budes citit horsie aj v pondelok sprav si covid a chod k dr nech ta znova popocuva a zisti ci sa to to naozaj zhorsilo a ci treba atb alebo sa len dlhsie budes doliecovat. nech ti spravi crp. drzim palceky
to ze pred 6 dnami si mala mierne priznaky, neznamena ze sa ti nemoze zhorsit stav, ak sa budes citit horsie aj v pondelok sprav si covid a chod k dr nech ta znova popocuva a zisti ci sa to to naozaj zhorsilo a ci treba atb alebo sa len dlhsie budes doliecovat. nech ti spravi crp. drzim palceky
@kacena4 predvcerom som bola u nej nebežela som k nej hneď ale je to asi horšie s tou unavou strasne som unavena a ospanliva
@kacena4 predvcerom som bola u nej nebežela som k nej hneď ale je to asi horšie s tou unavou strasne som unavena a ospanliva
@csipcsip000 ja som pochopila ze si tam bola pred 6 dnami. pri chorobe je to normálne, ze si unavena. ak si tam bola v stredu tak sa tyzden liec. za par dni je normalne ze sa stav zhorsi. liec sa doma tyzden bude lepsie.
@csipcsip000 ja som pochopila ze si tam bola pred 6 dnami. pri chorobe je to normálne, ze si unavena. ak si tam bola v stredu tak sa tyzden liec. za par dni je normalne ze sa stav zhorsi. liec sa doma tyzden bude lepsie.
@kacena4 no na 4 den choroby som bola u nej popocuvala ma hrdlo mi pozrela a usudila ze nepotrebujem antibiotika v piatok som bola u nej
Len uz aj hlieny z nosa s prepacenim mam zelene
Len uz aj hlieny z nosa s prepacenim mam zelene
@csipcsip000 vacsina tychto chorob je naozaj virusovych a nepotrebujes atb, ale kludne zbehni do lekarne urobia ti crp test aj teraz v nedelu my platime 5€ a je to ten isty pristroj ako u lekarov a podla vyslwdku sa zariad
a kup si sinupret forte dopln C a D vitaminy a ba hrdlo dorithricin
A to nočne potenie je pre mna uplne sokujuce toto som v zivotr nemala
A to nočne potenie je pre mna uplne sokujuce toto som v zivotr nemala
@csipcsip000 normálny priebeh virózy, ale išla by som do lekárne a dala si spravit crp
Daj si sinupret na dutiny a dobre vylezat
Inak akurat si kukam hrdlo este ho stale mam cervene
chod znovu k dr. mozno sa ti pridruzila bakterialna infekcia, pripadne sa ti mohla rozsirit napr na dutiny, priapdne inde.
Inak akurat si kukam hrdlo este ho stale mam cervene
@csipcsip000 to mohol byť covid....no nič, test ešte dnes v Kauflande je otvorená lekáreň, pošli muža po test a ráno zavolaj doktorke, ale je to už dosť dlho už nemusí ukázať pozitivitu.....
chod znovu k dr. mozno sa ti pridruzila bakterialna infekcia, pripadne sa ti mohla rozsirit napr na dutiny, priapdne inde.
@majamat zajtra este pockam a ked ziadne zlepsenie tak urcite k nej pojdem naspat znova
@csipcsip000 to mohol byť covid....no nič, test ešte dnes v Kauflande je otvorená lekáreň, pošli muža po test a ráno zavolaj doktorke, ale je to už dosť dlho už nemusí ukázať pozitivitu.....
@mogaa bohuzial z dediny sa teraz neviem dostat do mesta musim pockat na zajtra

@csipcsip000 ja by som.si uz pytala antibiotika kedze ste vycerpala.volnopredajne lieky moze to byt aj covid netestovala.sa?ja som.mala.take.priznaky