Mám strach o manžela, ktorý si našiel krv na papieri
8. jún 2020
Zienky prosím poraďte manžel mi dnes oznámil (potom co mal tri dni hancky z jedla).. Ze si nasiel krv na toaletnom papieri po utreti.. Neviete co to moze byt.. Manzel ma 30 r... Môžu sa takto prejaviť akj hemeroidy
Ine zdravotné problémy nema..
Musí ísť k lekárovi ja dom to mala a mala som polipy kde sa už tvorila rakovina čím skôr preč netreba cskat
testy sú na zistenie krby v stolici..on testy už nepotrebuje keď je tam krv sú to buď hemoroidy alebo polipy treba riešiť na gastre
...a kup mu vlhcene obrusky pre babatka na zadocek. Urcite lepsie ako si pri trojdnovej hnacke brusit zadok papierom 🙂

kúp v lekárni test na zistenie rakoviny hrubeho čreva alebo sa obrať na Jana -Pifflová-Spanková oni maju združenie kde tie testy posielajú volá sa to europacolon a meil je chudikova@europacolon.sk alebo info@europacolon.sk je to v BA ale viem že jeden čas zasielali bezplatné testy na rakovinu hrubého čreva ktorý sa dá urobiť doma kamáratka si zažiadala poslali jej a potom nech navštivi lekára ale v prvom rade vždy smer lekár a nečakať čim skôr tým lepšie.