Krv na toaletnom papieri

dankolia
12. júl 2021

Žienky našla som si krv na toaletnom papieri môže to byt vážne? Som vystrašená z toho.Nebolí ma nič chuť do jedla stále mam no proste nič ma nebolí tak neviem čo to mohlo spôsobiť.Keď som bola tehotná mala som vonkajší hemeroid to bolo pred 4r.Ale teraz necitim že by som tam niečo mala😏

veronice
12. júl 2021

@dankolia pokial si tehotna, chod urcite hned lekarovi. Ak tehotna nie si a nebude sa to opakovat cely den, nerobila by som paniku. Mne sa to tiez obcas stane - ked mam dole velmi sucho, tak staci ze sa utriem a uz to je tam. Sleduj to a ak tej krvi bude stale viac, kontaktuj lekara

dankolia
autor
12. júl 2021

@veronice nie niesom tehotná....až po stolici som si všimla krv😏

petrapod
12. júl 2021

Nemusí to byť hneď vážne . Možno nejaká ranka sa spravila ked si mala tuhú stolicu. Záleží aj či je číra, tmavá , hustá....... Sleduj si to či sa to opakuje. A potom lekára.

slovakboy
12. júl 2021

@dankolia ak to bola červená krv tak by to malo byt z hemoroidov alebo prasknutej sliznice po silnom tlačení alebo aj pri značkách to môže vzniknúť.

majamat
12. júl 2021

@dankolia po stolici je bezne mat krv a zvlast v pripade hemoroidov,a lebo tvrdej stolice. v okoli konecnika vznikaju prasklinky, porani sa tkanivo a to krvaca.

odsleduj si to a keby to nepreslo, potom chod k dr. ak je to len prasklinka, sice sa to zopakovat moze, ale nepretrvava to dlho.

a ak mas problem s tvrdou stolicou, skus vela vlakniny a probiotika. teraz mam aplikaciu koli diete a teda niekedy mam problem dostat do sebe polovicne mnozstvo vlakniny, co by som za den mala zjest. v strave jej mame niekedy naozaj velmi malo. vtedy doplnam psylliom. dam si 5-10g do jogurtu. tam to chuti trosku lepsie.

lenkakravcova
12. júl 2021

@dankolia Radšej zajdi k lekárke nech ťa prezrie a urobí testy na krv v stolici. Budeš pokojnejšia než sa pýtať na modrom koníku. Môže to byť hocičo. Aj len trápne ostré jedlo čo ti narušilo črevo alebo konečník ale môže to byť aj niečo vážne. Radšej zajdi k lekárke.

janulienka_janka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
frota3
12. júl 2021

Skus sa pozorovat a keby si dlhsi cas videla po cikani krv, tak chod ku gynekologovi, nech ta radsej skontroluje. No ked to bolo iba raz, tak to nemusi byt nic vazne.

dijka123
12. júl 2021

@dankolia mozes mat hemoroidy ale vnutorne

slavkajaslova
15. mar 2022

Dobri den mala som 1.3 mences koncila som 6.3 dnes je 15.3 som isla na malu na papiere bolo krv do rozova mozem byt tehotna dakujem