icon

Mám teplotu a antibiotiká nezaberajú

ale_na
6. aug 2016

Ahojte prosim vas uz neviem co mam robit som uz zufala :'( od minuleho piatku mam teploty 39-40 samozrejme bola som pri doktorke dala mi antibiotika samozrejme nezabrali:-\ no vo stvrtok som to uz nezvladla tak v noci sme isli na pohotovost pichli mi injekciu teplota klesa ja cela stastna ze je uz ok,vysledky s krvi som mala ok akurat malo zeleza a ze mam nejaky zapal vcera mi bolo cez den super aj vecer a dnes okolo 4sa prebudim ze mi je na zvracanie a zas teplota 38,5c. Ja uz neviem co to moze byt je to na nevydrzanie som hotova uz stoho :'(
V utorok mam ist zase k doktorke no takymto tempom to nevydrzim uz :'( :'(

mihula
6. aug 2016

@ale_na nazad na pohotovost.Ja som mala 40tky 5dni a pohotovost doma,ja som nebola schopna sa postavit.Ale mne po predpisani liekov proti teplote horučka do 5hodin klesla,inak mi dr povedal,že este jeden den a ma beru do nemocnice.Lieky neviem ake mi dal,bola som v zahranici
Skore uzdravenie

ale_na
autor
6. aug 2016

Ja tiez nevladzem nic ani sa poriadne sama napit :-\ za ten tyzden som uz zjedla celu skatulku ibalginu a teraz zacinam dalsiu ☹ cez den mi je v pohode akoby som bola zdrava ale vecer uz teplota 37+ a stale vyssie :-\

mihula
6. aug 2016

@ale_na mne nič nezistili,mna ani nič nebolelo,len tie vysoke horučky a ako prisli tak odisli že vraj viroza.Ale ty uz teplotuješ dlho,radsej na pohotovost ako niečo podcenit.A hlavne kontrolovat obličky.Vela pit,ale to vies aj sama

ale_na
autor
6. aug 2016

Mna boleli nohy ako prve no potom tie teploty teraz zase mi je v pohode len unavena tak som zvedava ako to bude do vecera 🙂 jasne aj ked neni mojim zvykom vela pit tak teraz sa snazim 😀