icon

Mám veľké bolestivé vyrážky na zadku a bokoch

4. sep 2020

Budem vám vďačná za kazdu radu. Uz dlhsie s tym mam problem, ale v poslednom case sa to dosť zhoršilo. Robia sa mi na zadku a bokoch take veľké bolestivé vyrážky. Niektoré su hnisavé, niektore nie. Po každej mi ostane tmavý fliačik. Niekedy ma to tak velmi boli, že ledva sedim. Svrbí na to, potom to škriabem a len zhoršujem. ☹️ V lekárni mi odporučili ichtyolovu masť ale ta príšerne smrdí a vsetko mam od toho špinavé. Skúšala som antibiotiká ale tie zabrali len na chvíľu. Teraz sa mi uz tie vyrážky začali robit aj na bruchu - v striach, ktore mi ostali po tehotenstve.

Strana
z2
katka2021
15. okt 2022

@ika11123 áno

andysa85
15. okt 2022

@katka2021 na akej diéte? Bezmliečnej?

katka2021
15. okt 2022

@andysa85 bezmliecna, bezlepková, aj bez cukru.

andysa85
22. okt 2022

@katka2021 uplne bezmliecna? Lebo ja mám intoleranciu na kazein a to je v každom mlieku, aj b bezlaktozovom! Iba rastlinné som mohla! Ale inak on môže mať intoleranciu na niečo iné, len sa tak isto prejavuje!

katka2021
25. okt 2022

@andysa85 používame len rastlinné mlieko

klaudia1212
25. okt 2022

@arcanne2 ahoj mozem otazlu ohladne brata si písala ze da mu robia vyrazky. Amuseli mu to rezať

vanessa000
10. máj 2025
@andysa85

ahoj! Prišla si na to nakoniec z čoho to je? Ja mám tiež to isté, veľké boľavé palivé vyrážky, po nich zostane dlho fialový fľak! Niektoré hnisajúce, niektoré nie! Väčšinou sú na bokoch, hornej časti zadku, na drieku a aj na tenkej pokožke vnútornej časti stehien a rúk! Najprv som si myslela, že sú to nejake štípance, keď som mala len jednu dve! Ale teraz už každý deň nový, a nakoľko sú sviatky, neviem ísť ani k lekárovi! Nič nové nejem, ani nenosím, čo som doteraz nemala! Myslím si, že to bude nejaký zápal alebo infekcia v tele! Tebe zistili niečo? Dakujem

@andysa85 Ako ste dopadli s tými výťažkami? Co pomohlo ? Robia sa stále alebo už nie ? Dakujem

Strana
z2