Mám vyťahané prsia
Mám 30 rokov jedno dieťa....som rok rozvedená....
Nechcem sa chváliť ale do tváre som pekná postava v oblečení vyzerá fajn....
Problém prsia.... výkojene vyťahané B.....plastiky som sa bála....no už som si začala šetriť proste som sa rozhodla.... operácia bude o 2 roky.....ešte mi to nedovoľuje zdravie riešim momentalne liečenie som ešte v procese zatiaľ mi neodporúčajú opku musím čakať....
No môj problém/neproblem....mám priatela....2 mesiace je nám super....ešte som ani. Nespala a ja mám faaakt že brutalnu moru keď toto uvidi že sa mu zhnusim....ja mám stým problém ja viem možno je to v mojej hlave len a môžem ďakovať Bohu veď na škaredé prsia sa neumiera....niesom chorá ale ja mám v tomto sebavedomie 0bodov keď dnes je ten svet zameraný na dokonalé prsia a ja ich ešte nemám....myslyte že sa môžem mužovi celkovo ako chlapovi zhnusit s tým?ja som okrem môjho ex nikoho nemala.....ani pred tým ani od vtedy.... ďakujem
@mamula20 ja to pozerám a teda niekedy fakt des čo tam je ..kamoske som povedala, nech pozerá a hneď ju prešlo si dať silikóny
Dnes chirurgia dokaze zazraky. Preco by si sa mala trapit a mat komplexy do konca zivota, ked ti dnes bezny zakrok vie zvysit sebavedomie o 300%. Len najst dobreho doktora.
Chlap nie je blby, uz ta asi predtym videl, drzal. Pobavte sa o tom, ze ta to trapi, aby bol ohladuplny, podporil ta, ze chces ist na plastiku. Hlavne to na neho nevybafni az pri sexe, ale v klude, predtym.
Ahojky, ja mám opačný problém - väčšie prsia , čo by som dala za také B -čka. Ale nejako to neriešim, môžem ti iba povedať že s menšími je určite oveľa jednoduchšie, nebolí ťa chrbát, zoženieš kopec krásnych podpŕd, vyspíš sa aj na bruchu atď. Keby sa dá hneď ti dve/ tri čísla darujem 🙂😉 Hlavu hore , hlavne že sú prsia zdravé 🙂
Mala by si sa s ním o tom tvojom probléme ,čo najskôr otvorene porozprávať vysvetliť mu tvoj strach, že sa mu tvoje prsia nebudú páčiť a skončí kvôli tomu váš vzťah ,že nie si s nimi spokojná a čo pre svoju spokojnosť plánuješ urobiť a myslím si ,že ti povie ,že nie je s tebou pre tvoje prsia(ktoré ešte nevidel a verí ,že ich máš na odľahčenie ) ,ale preto ,aká si a bude ťa podporovať v tvojom akokoľvek rozhodnutí myslím si ,že je veľmi málo mužov ,ktorý by kvôli prsiam opustili priateľku .
Ďakujem všetkým!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️
@marysa21 si milá 🤗
@denissi ďakujem za podporu!!!!!
na to,aby si sa mu zhnusila,by musel byt dost viazaný na vhlad poprsia. Takže za mna nie,je malá pravdepodobnost,že su mu nebudeš páčit
@brembo je mala pravdepodobnosť že sa mu nebudem páčiť kvôli tomu....správne som ťa pochopila 😁ale že proste to vezme ako súcast mna
Poznám jednu ženu, ktorá si dala spraviť 4- y , manžel to chcel, mala škaredé, ovisnuté po 3 deťoch. Mala potom balóny- a aj tak ju podvádzal
@daniela2202 tak to mi je jej ľúto........ale ja do toho idem kvôli sebe budem mať lepšie sebavedomie....😅 Škoda že ešte nemôžem....ale ja už to vydržím nech už mi rcia diagnózu presnú polepsi sa mi a hajde ta😅
treba zistiť, či je "horniak alebo dolniak". môj chlap je dolniak, jeho kozy nezaujímajú, v lete som schudla až tak, že som miesto nich mala zosušené slivky, nevadilo mu to - mne veľmi, teraz sa mi nedopatrením podarilo pribrať a teda tuk sa usadil aj v nich tak mi ich pochválil a aj ja som spokojná, ale narástlo mi aj brucho a to ma už zase štve. teda si musím vybrať, či pár kg navyše a lepšie kozy, alebo schudnem a zase budem mať sušené slivky, strašná dilema 😅
Dúfam že dolniak rodila som cisársky takže tam je to oki🤣
áno dobre si to pochopila,neobávaj sa toho. Ked ta má rád,nebude to riešit

Predpokladam, ze chlap vie, ze mas dieta a ak nema 15 rokov, tak si vie aj sam, uz len z tych milionov vtipov, ktore na tuto temu koluju, domysliet, ze po dietati uz nebudes mat prsia na klucnych kostiach.
Moje 2 velmi dobre kamaratky este ani deti nemaju a prsia maju ovisnutejsie ako ja po 2 detoch. Proste im take narastli. Kazdy sme nejaky.
Ale na druhej strane ta chapem, aj mne sa s tym tazko zmieruje. Pred dcerou som ich mala naozaj krasne. Ale problem je naozaj len v tvojej hlave, ze nevies prijat seba aka si. Muzi toto vacsinou neriesia. Hlavne, ze su