icon

Mám vyťahané prsia

16. dec 2021

Mám 30 rokov jedno dieťa....som rok rozvedená....
Nechcem sa chváliť ale do tváre som pekná postava v oblečení vyzerá fajn....
Problém prsia.... výkojene vyťahané B.....plastiky som sa bála....no už som si začala šetriť proste som sa rozhodla.... operácia bude o 2 roky.....ešte mi to nedovoľuje zdravie riešim momentalne liečenie som ešte v procese zatiaľ mi neodporúčajú opku musím čakať....
No môj problém/neproblem....mám priatela....2 mesiace je nám super....ešte som ani. Nespala a ja mám faaakt že brutalnu moru keď toto uvidi že sa mu zhnusim....ja mám stým problém ja viem možno je to v mojej hlave len a môžem ďakovať Bohu veď na škaredé prsia sa neumiera....niesom chorá ale ja mám v tomto sebavedomie 0bodov keď dnes je ten svet zameraný na dokonalé prsia a ja ich ešte nemám....myslyte že sa môžem mužovi celkovo ako chlapovi zhnusit s tým?ja som okrem môjho ex nikoho nemala.....ani pred tým ani od vtedy.... ďakujem

Strana
z2
amelie2017
17. dec 2021

Predpokladam, ze chlap vie, ze mas dieta a ak nema 15 rokov, tak si vie aj sam, uz len z tych milionov vtipov, ktore na tuto temu koluju, domysliet, ze po dietati uz nebudes mat prsia na klucnych kostiach.
Moje 2 velmi dobre kamaratky este ani deti nemaju a prsia maju ovisnutejsie ako ja po 2 detoch. Proste im take narastli. Kazdy sme nejaky.

Ale na druhej strane ta chapem, aj mne sa s tym tazko zmieruje. Pred dcerou som ich mala naozaj krasne. Ale problem je naozaj len v tvojej hlave, ze nevies prijat seba aka si. Muzi toto vacsinou neriesia. Hlavne, ze su

marcellka32
17. dec 2021

@mamula20 ja to pozerám a teda niekedy fakt des čo tam je ..kamoske som povedala, nech pozerá a hneď ju prešlo si dať silikóny

liljana
17. dec 2021

Dnes chirurgia dokaze zazraky. Preco by si sa mala trapit a mat komplexy do konca zivota, ked ti dnes bezny zakrok vie zvysit sebavedomie o 300%. Len najst dobreho doktora.
Chlap nie je blby, uz ta asi predtym videl, drzal. Pobavte sa o tom, ze ta to trapi, aby bol ohladuplny, podporil ta, ze chces ist na plastiku. Hlavne to na neho nevybafni az pri sexe, ale v klude, predtym.

denissi
17. dec 2021

Ahojky, ja mám opačný problém - väčšie prsia , čo by som dala za také B -čka. Ale nejako to neriešim, môžem ti iba povedať že s menšími je určite oveľa jednoduchšie, nebolí ťa chrbát, zoženieš kopec krásnych podpŕd, vyspíš sa aj na bruchu atď. Keby sa dá hneď ti dve/ tri čísla darujem 🙂😉 Hlavu hore , hlavne že sú prsia zdravé 🙂

marysa21
17. dec 2021

Mala by si sa s ním o tom tvojom probléme ,čo najskôr otvorene porozprávať vysvetliť mu tvoj strach, že sa mu tvoje prsia nebudú páčiť a skončí kvôli tomu váš vzťah ,že nie si s nimi spokojná a čo pre svoju spokojnosť plánuješ urobiť a myslím si ,že ti povie ,že nie je s tebou pre tvoje prsia(ktoré ešte nevidel a verí ,že ich máš na odľahčenie ) ,ale preto ,aká si a bude ťa podporovať v tvojom akokoľvek rozhodnutí myslím si ,že je veľmi málo mužov ,ktorý by kvôli prsiam opustili priateľku .

autor
17. dec 2021

Ďakujem všetkým!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

autor
17. dec 2021

@marysa21 si milá 🤗

autor
17. dec 2021

@denissi ďakujem za podporu!!!!!

brembo
17. dec 2021

na to,aby si sa mu zhnusila,by musel byt dost viazaný na vhlad poprsia. Takže za mna nie,je malá pravdepodobnost,že su mu nebudeš páčit

autor
17. dec 2021

@brembo je mala pravdepodobnosť že sa mu nebudem páčiť kvôli tomu....správne som ťa pochopila 😁ale že proste to vezme ako súcast mna

daniela2202
17. dec 2021

Poznám jednu ženu, ktorá si dala spraviť 4- y , manžel to chcel, mala škaredé, ovisnuté po 3 deťoch. Mala potom balóny- a aj tak ju podvádzal

autor
17. dec 2021

@daniela2202 tak to mi je jej ľúto........ale ja do toho idem kvôli sebe budem mať lepšie sebavedomie....😅 Škoda že ešte nemôžem....ale ja už to vydržím nech už mi rcia diagnózu presnú polepsi sa mi a hajde ta😅

petruldo
17. dec 2021

treba zistiť, či je "horniak alebo dolniak". môj chlap je dolniak, jeho kozy nezaujímajú, v lete som schudla až tak, že som miesto nich mala zosušené slivky, nevadilo mu to - mne veľmi, teraz sa mi nedopatrením podarilo pribrať a teda tuk sa usadil aj v nich tak mi ich pochválil a aj ja som spokojná, ale narástlo mi aj brucho a to ma už zase štve. teda si musím vybrať, či pár kg navyše a lepšie kozy, alebo schudnem a zase budem mať sušené slivky, strašná dilema 😅

autor
17. dec 2021

Dúfam že dolniak rodila som cisársky takže tam je to oki🤣

brembo
18. dec 2021

áno dobre si to pochopila,neobávaj sa toho. Ked ta má rád,nebude to riešit

Strana
z2