Mám za sebou 3 dávky vakcíny a prekonala som Covid-19. Môžem ísť na 4. dávku?
Prosím vás ja sa neviem z toho vysomarit. Som 3x očkovana pfizer mám 25 rokov vo februári som prekonala covid. Môžem ísť na 4 dávku vakcíny?
@marisoul17 prosím neoznačuj ja sa nemienim s tebou doťahovať ☺️ si myslíš že to len tak zadarmo vyrobili tie vakcíny?! Kde žiješ...🤦
@ivanka12311 ja sa nehadam, pýtam sa.
@marisoul17 myslim si ze farma firma na vakcinach a liekoch zaraba, neplati nam za liecbu, tu si platime MY danovi poplatnici, neviem mozno sa mylim 🤷♀️
@myrra81 ale ved za lieky, ktore pacient s tazkym priebehom pri kovide dostava, dostanu farmafirmy omnoho viac ako za vakcinu. Cize pre nich by bolo vyhodne, aby skoncilo co najviac ludi v nemocnici podla tejto logiky
@au1994 ja nie som vobec zaockovana a tiez neviem chytit covid 😀 len s tym rozdielom, ze nie som ani prekonana (alebo o tom neviem)... bola som v blizkom kontakte s pozitivnymi za celu dobu covidu uz asi aj 5x, tiez aj v praci vsetci okolo mna, dokonca 2x ho mal moj partner, nijak sa neizoloval, spali sme aj vedla seba a ziadny priznak, testovat som sa ale nedala ani raz po kontakte s pozitivnym, iba som dodrzala karantenu, takze pripadne som mohla mat bezpriznakovy priebeh 🙂

@ivanka12311 ale čím akože zarobil? Kto konkrétne?