icon

Mama sa ráno nemohla postaviť z postele

dada0902
8. feb 2022

Dobrý deň chcem sa spýtať ci ste sa niekto nestretli s týmto mama sa ráno nemohla postaviť z postele jedine čím hýbe sú ruky je v nemocnici brali jej krv zatiaľ výsledky sú není ešte antigenovy test mala NG pcr jej tiež robili na výsledky sa čaká očkovaná není ďakujem

panelacikova
8. feb 2022

@dada0902 jeden môj známy sa takto raz ráno zobudil... napokon zistili neliečenú boreliózu v pokročilom chronickom štádiu. to je jedna z možností. ale len jedna. možností je x. CT alebo MR mozgu jej nerobili? možno ju pošlú, či to nejde od mozgu (čo s najväčšou pravdepodobnosťou aj pôjde...). čiže jedna z možností je neliečené chronické bakteriálne ochorenie, ktoré vo svojom pokročilom štádiu zasiahlo mozog. ten známy sa napokon dal dokopy. po ATB, ktoré bral mesiac, už dokázal chodiť a všetko... potom ich bral ešte 8 mesiacov....
ešte mi napadla nejaká porucha - ochorenie miechy... ale to je opäť otázka na neurológa
a dôkladné vyšetrovacie metódy.
držím mame palce, nech to je niečo liečiteľné....

majamat
8. feb 2022

veru, tiez som toto zazila, zapal nervovou, ten muz sice musel velmi dlho rehabilitovat a samozrejme uz nebol tak pohyblivy, nejaky cas musel byt v domove dochodcov, ale rozchodil sa a odisiel domov. a zil sam. uz som ho dlho nevidela, ale mal sa dobre.

no samozrejme to moze byt cokolvek, treba hlavne pockat na vysledky.

majamat
8. feb 2022

este mi napadlo, ochrnut sa da,a j pri vyskocenej platnicke, ale to je vacsinou jednostranne.

dada0902
autor
8. feb 2022

Ďakujem ona ma 53 zatiaľ ze vraj niečo v krvi chcú jej ju prečistiť a ráno magnetická plus čakanie na vysledky tak dúfam ze aj ona bude mať šťastie a rozchodi to

slavomira236
8. feb 2022

@dada0902 držím prsty nech to nebude nič vazne

lenkapap
8. feb 2022

@dada0902 mojej mame takto zo dna na den odisla pohyblivost...po testoch zistili, ze je to neuropatia (vraj toto chyti 40 ludi rocne na slovensku, tak na zaciatku ju blbo liecili lebo nevedeli co to je, az v ruzinove ju spravne jeden profesor diagnostikoval a nastavil liecbu) - telo produkovalo bielkovinu nejaku a napadlo same seba. Bola tyzdne, mozno mesiace v nemocnici, potom ju dali dokopy v narodnom rehab.centre v kovacovej - tam prisla ako vozickar, ktoreho bolo treba tlacit a odisla s jednou palickou...to bolo 10r vzad, odvtedy sa postupne dala doporiadku, funguje samostatne. Len berie nejake hnusne lieky, ktore beru ludia po transplantaciach aby telo prijalo cudzi organ a jedine, co jej ostalo je, ze sa jej trasu ruky a jemna notorika je horsia. Inak vyzera ako bezny 60tnik, nepovedala by si rozdiel.
Drzim palce!

jjanulienka
8. feb 2022

Fu to znie desivo😩 snáď to nebude nič vážne, veľmi držím palce ❤️
Nemôže mat naozaj posunutú nejakú platničku, že by jej to tlačilo na nervy?
Teraz už vie hybat?

dada0902
autor
8. feb 2022

Dakujem za skúsenosti a informácie dúfam ze nastavia správnu liečbu ona aj dosť chodí na bicykli ci prší sneží ešte sa nemôže hýbať co som s nou naposledy volala tak len leží môže len rukami hýbať 😔

majamat
9. feb 2022

@dada0902 to mi je luto, zrejme predpokladaju nejake autoimunitne ocorenie, ci zapalove ochorenie nervov, preto to precistovanie krvi. to cistenie krvi sa robi,no rehabilitacia bude dlhodoba. vela urcite zalezi od nej, aku bude mat pevnu volu a bude chciet cvicit a trenovat videla som to velakrat, ze najlepsiu sancu rozhybat sa ma ten, kto chce. co je hlavne, ze to moze dokazat.

je to sok,a le asi je lepsie, ked to vznikne takto nahle, lebo sa hned moze zahajit liecba.

dada0902
autor
9. feb 2022

@majamat ďakujem za podporu ano zatiaľ predpokladajú autoimunitne ochorenie uvidí sa co ďalej pevnú vôľu ma aj my jej pomôžeme len nech je tam ta šanca aby bolo všetko dobre

majamat
9. feb 2022

@dada0902 urcite je sanca,