icon

Mamina má metastázy na mozgu

bejinka28
30. máj 2021

Zdravím. Moja maminka 72r. mala nádor na maternici, po roku chemo sa jej zmenšil a v októbri minulého roka jej ho vyoperovali. No v decembri prestala rozprávať, odviezli ju na neurológiu a vtedy sme sa dozvedeli, že má mnohopočetné metastázy na mozgu v 6tich ložiskách. Bola na rádioterapii a pred 2 mesiacmi sa vrátila. No návrat nebol taký, aký sme čakali. Leží 23h denne, chodí len na WC aj to nevládze, sedí len počas jedenia a skoro vôbec nepočuje. Máte niekto doma niečo podobné? Ďakujem za Vaše skúsenosti

Strana
z2
bejinka28
autor
14. jún 2021

@janinah Ďakujem za radu, už zopár máme kúpených, ale neskôr bude určite treba

ankare
24. aug 2021

@bejinka28 ako sa má maminka? ♥️

1katus1
24. aug 2021

@bejinka28 je to ťažké. Mali sme niečo podobné. Moja babka mala 70 keď jej zistili rakovinu ale prsníka. Mala chemoterapii potom jej vzali prsník a mala ozarovanie. Po roku a pol sa to vrátilo prestala chodiť , prestala počuť no začala časom odchádzať aj hlava. Mala metastázy popri chrbtici až do hlavy. Ju sme museli prebalovat. Na konci skončila v nemocnici na oddelení dlhodobo chorých mala bolesti a lieky nezaberali len infúzie. Nakoniec po pol roku zomrela a konečne
Sa netrápila. Je mi to ľúto ako to máte no treba sa pripraviť na najhoršie v priebehu pár mesiacov

ka3n
20. aug 2025

Rakovina pľúc

Strana
z2