Maminy s Covidom-19, nakazili ste aj svoje bábätko?
Ahoj baby, som pozitivna na COVID19 a mam 7 mesacne babo. Odvcera ma sopel a aj zvysenu teplotu 37,5. Velmi sa bojim, ze sa malicky nakazil odo mna 😩 Kojim ho a spavam s nim aj v jednej miestnosti, muz je so starsou v inej. Podla clankov a odporucani som dufala, ze ak kojim, bude mat v mlieku protilatky a nenakazi sa...no teraz mam obrovsky strach, ze to asi chytil. Najviac ma chyta panika, ak by nahodou musel do nemocnice a mna ako pozitivnu s nim asi nezoberu 😢 Boze baby, podporte ma, ze v tom nie sme sami a ze babatka to zvladnu 🙏
Nemali ste niektora osobnu skusenost s prirbehom u tak maleho babinka?
Dakujem
Ahoj, nemá zmysel si niečo vyčítať - to ťa akurát drží v nízkych a negatívnych vibráciách. Keď s dieťatkom budeš, môžeš si vyčítať, že to dostalo, keď s ním nebudeš, môžeš si vyčítať, že si nebola s ním, keď ťa potrebovalo - teda ak chce človek hľadať v situácii to negatívne, dôvody, príčiny si vždy nájde.
Nečakaj na detskú lekárku. Volaj homeopatovi, ja som zatiaľ v štúdiu a teda čím skôr sa začne s podávaním lieku, tým lepšie - u teba, aj u dieťatka. Homeopati robia konzultácie aj po telefóne. Pozri si: www.akademiahomeopatie.sk a daj si zoznam homeopatov.
U homeopatie platí, že na tú istú chorobu dostanú 10 rôzni ľudia rôzni liek, homeopat odoberie všetky príznaky a pristupuje individuálne ku každému pacientovi, lebo sme každý iný a každý prežívame to isté rozdielne. Teda napríklad aj na teplotu do 38 stupňov sú rôzne lieky a rozhoduje sa o lieku na základe toho, či napríklad je a aký povlak na jazyku, či sa človek potí a kde sa potí - jeden vo vlasovej časti, ďalší v podpazuší, iný na nohách, či pot smrdí, farbí a ako ... to sa ťa homeopat všetko opýta. Držím palce.
Pri ľahkých priebehoch sa ľudia po 3 dňoch cítia s homeopatiou pri korone oveľa lepšie a zostávajú ešte pár dní síce pozitívni, ale bez ťažkostí.
Pred chvíľou nám skončil víkendový seminár, preberali sme to. Držím palce. Monika
Nechcem strašiť, ale áno. Nakazila. Bola som pozitívna v októbri 2020, nakazila som sa od polovičky. Na test PCR sme šli aj s našimi deťmi- 3,5r a 12m. Obe boli pozitivne, všetci 4 doma v karanténa. Priebeh mali slabý, dva dni slabú teplotu, a priesvitné sopliky. Stačil im nasivin, bez ibuprofenu resp. paralenu. My dospelí sme mali všetky príznaky, jeden za druhým, ale dostupnými liekmi sme ich preliecili za 7 dní - bolesť hlavy, bolesť kĺbov, svalov, hnačky, sople, bolesť hrdla, strata chuti a cuchu.ale Nemali sme problém sa o deti postarať. No po skončení karantény, cca o 10 dní, nastal problém s najmladšou. Vysoké teploty, spočiatku slabý vysyp ktorý sa strašidelne zhoršoval, horúčky neustupovali, vysoké crp. 2 týždne v nemocnici, zubozene slabucké dieťa, lieky, veľa liekov, veľa infuzii, odber kostnej drene, transfuzia krvi. Diagnóza Kawasaki po Covide. A vďaka bohu ze sme boli na MM. Zriedkave ochorenie, ale s nástupom covidu u malých detí sa začína častejšie vyskytovať.
Tak ak počujeme s mužom ako ľudia ľahkovážne hovoria o covide ako o chripocke, mrazi sa po chrbte. Momentálne sa dcérka stále lieci, ale doma, s pravidelnými kontrolami
@danand Och Boze, az ma zamrazilo 😢😢😢chudatko malicke, drzim palce, aby sa malicka skoro vyliecila a bola fit.
My sme boli tiez v nemocnici nakoniec s babom, lebo mal den hrozny kasel - akoby stekal az, potom teploty a hnacky. Ale chvalabohu bol za 3 dni ok 🙏 modlim sa, aby sa uz situacia ukludnila a aby sme mohli ooat zit normalne zivoty. Lebo ak ma niekto lahky priebeh, neznamena, ze taky maju vsetci. A tie posmesne komentare o chripocke ma vzdy mrzia. Lebo kym ludia nezaziju, nepochopia.
Drzim Vam palce 💪💪💪✊✊✊
A prosim Ta co je to ten Kawasaki? To je liecitelne? Ci trvale?

@janinah nie je to tak uplne o prioritach. Da sa to, ak odide mama z bytu uplne. Ale nie, ze by mi nosili 10 dni 12x denne dieta na 15minut kojit 😂 a predtym este samozrejme si ist umyt ruky a vyvetrat izbu (lebo u nas takato frekvencia kojenia bola). Viem si to predstavit jedine, ze odstavim nasilne a idem do ineho bytu. Pripadne keby som bola v takom nevladnom stave, ze by som nemohla ani nakojit. Tak flasu a hotovo. Za inych okolnosti proste clovek polavi. Uz ked tu 30minut cucka vecer na prse, tak to uz rovno moze aj spat 😂