Manna mydla - skúsenosti
Ahojte, zaujímalo by ma, kto používa Manna mydla a produkty od nich? Ja mam strašne suché fľaky na tvári. Kožná nezabrala, tak skúšam mydlo a bymbucké maslo, ale zatiaľ bez úspechu.
Vďaka 🙂
@pupavka345 dobry deň. To, že sa Vám vyskytli mimické vrásky je úplne prirodzená vec, pokial si mydlom cistite celú pleť a ocne, alebo okolie nachylne na tvorbu vrasok neregenrujete a mydlom konci vasa starostlivost. Je preto treba plet vyživovať a hlavne dostať sa na druhú uroveň kože- zamša, kde prenikajú séra. A tiež je potrebné pleť dostatocne hydratovať a to zvnútra (dostatkpm tekutin) i zvonku (kvalitnym hydratačným krémom) 🙂
Mam mydlo s ciernym uhlim. Na akne mi nepomohlo, mam len vysuseny chrbat. Chvalabohu, ze som si to nedala na tvar. A mam este mydlo s olivovym olejom a pod pazuchami mam z toho alergicku reakciu. Baby neviem co je to za firma ale, su tieto produkty vobec dermatologicky testovane?? Akoze vonave mydlo dolce vita bolo fajn na ruky.. ale za tie prachy? Si kupim 7 nasobne viac vonavych mydiel nez u nich. O specialnych ucinkoch ich mydiel silno pochybujem.
@latia ano kojim uz desat mesiacov, ale ja som tvar mala aj predtym zlu. Prave sa chystam k endokrinologicke, ci nahodou nemam nieco so stitnou zlazou. Inak minuly tyzden som spravila food detective test a vyslo mi, ze mam intoleranciu na vajicka, tak skusim vynechat a uvidim. @lusyqwe ved to, ze na fb maju same pochvaly, skoro ziadne negativne reakcie, tak som si myslela, ze je to superprodukt, ale tak uz neviem 🙂
no baby ale nie je čierne mydlo ako čierne mydlo..ja mám dobré skúsenosti s tekutým z kozmetiky Stella
Ahojte,
ja mam odskkusane aj z Manny - na telo su celkom fajn tie mydla, aj maslo bolo super, tiez mi velmi vyhovoval deodorant. Nepaci sa mi vsak cena.
zo Soaphorie mam mydlo s ciernym uhlim - avsak vyhadzali sa mi vyrazky, co ja naozaj nezvyknem mat, mam aj deodorant od nich - ten mi vobec nevyhovuje (ovela lepsi je z Manny), ale tento ma viac ml a je lacnejsi..
ale odporucam: mydlo z farmy - je to tam lacnejsie 🙂
ahojte ja som tiez nad touto znackou uvazvala,ale po precitani recenzii som bola zaskocena a sa cudujem ze to este nezakazali. podla mna ked je to prirodna kozmetika nemoze byt tolko alergických reakcii. neviem ale mna nepresvedcili aby som sa stala ich pouzivatelkou.
Ahojte, prave som skoro objednala mannu, dala som si vyhodnotit test a nanukali mi dake vyrobky, tak som sa trochu dala nalakat, ale ako citam, dobre, ze nic neobjednavam a len vymyslam😀
Ja mam velmi dobru skusenost s olejcekmi od modrejpupavy, odlicujem sa olejcekom a pouzivam od nich olejcek na problematicku plet a su uuplne super. Odlicovanie olejom je zabava, pekne vonia, plet je krasna. No a potom si docistim pletovou vodou a dam olej na problematicku plet a je hotovo🙂 predavajuca je velmi mila a sikovna, odpovie na vsetky otazky, je velmi ustretova a poradi🙂 predavaju aj na sashe.sk ale maju aj svoj obchodik modrapupava.sk. tak skuste🙂
@pupavka345 na Slovensku existuje jediný certifikovaný obchod s pravým arganovým olejom a to orienthouse.sk 🙂 pri iných eshopoch nemáš istotu že je arganový olej pravý. Kupovala som si značkový olej od overeného predajcu a krásne voňal. Lenže pravý olej nevonia a miestami sa môže zdať že až smrdí. Ak si všimneš, na niektorých stránkach je pri oleji napísané ,,podľa vyhlášky.....sa nemôžu poskytovať info o produkte,, to preto, lebo predajca nie je oprávnený hovoriť o jeho účinkoch, keďže spotrebiteľ nemá istotu že je to reálny arganový olej. Táto stránka je overená ministerstvom a inými štátnymi inštitúciami takže inde neobjednávaj aj keď sa ti bude zdať akokoľvek výhodný a pravý 🙂 Sú to vyhodené peniaze.
mile žienky, s odstupom času som sa dostala k velmi zaujímavému článku resp. stanovisku odborníka na NEVHODNOSŤ používania mydiel, najmä dlhodobo, na pokožku. podáva to tak povediac bez servítky, ale stojí to za to prečítať. to, že sami predávajú nejaké prípravky nijak nezmensuje výpovednú hodnotu toho príspevku. ako vyštudovaný chemik mu dávam za pravdu, napokon som o tom písala v tejto diskusii skôr, že mydla NARÚŠAJÚ lásky lipidovy plášť pokožky, su vysoko alkalické a zabíjajú bakteriálnu mikrofloru tj dobre baktérie na našej pokožke. fungujú rovnako ako saponaty tj. odmastuju pokožku. šupanie a svrbenie po ich použití nie je žiadna detoxikácia, sú to bludy.
http://www.karelhadek.eu/uvod-1/casopis/casopis...
oprava narúšajú kyslý lipidovy plášť
Vždy je to lepšia kozmetika ako tie ktoré kupite v hociakej drogérii. Kritizujete tu,ale som zvedavá koľké z Vás vedia čo obsahuju mydla, krémy,sprchové gély.. napr. Dove, Nivea,..atd . Nedala by som si to na telo a vonkoncom nie na tvár. Mám citlivú plet a Manna výrobky používam dlhodobo. Niekolko rokov si dávam na tvár len ich bambucké maslo,alebo to striedam s argánaovým olejom. Nemám žiadne reakcie a neviem si predstaviť,že by som si dala nejakú "umelinu" niveu na tvar . Jedine čo musím uznať, že majú dosť prehnane ceny . Mydlá nevydržia tak dlho,ale aspon máte dôvod vyskúšat ine,lebo mať jedno mydlo 2 mesiace tiež nie je bohvie čo 🙂 Tie maslá ,ale vydržia velmi dlho. Z mojej skúsenosti Mannu môžem odporúčať. Možno keby ste boli zaujaté inou komerčnou značkou a začali sa zaujímat o to čo je pridávane do rôznych výrobkov, mali by ste iný nazor.
Ja som si objednala mydlo na vlasy a musim povedat ze velke sklamanie. Vlasy som mala ako chemlon nevedela som si ich rozcesat potom umyla samponom a dala balzam a hrozny vlas stale. Pisala som im tak mi poradili mydlo nastruhat a spravit kvazi mydlovy sampon nakoniec vlasy obliat na zaver octovou alebo citronovou vodou. Efekt ten isty. Vlasy sa mi davali dokopy 2 tyzdne :( uplne mi ich to vysusilo. Skusala som pisat recenzie na fb stranku aj na ich stranku lebo vsade len wow efekt ale zatial mi vsetky prispevky vymazali, takze asi tak funguje cela manna. To co sa im hodi uverejnia a myslim ze som neni 1 zo 100
Mala som aj kremovy dezodorant tak ten nefunguje ani hodinu takze za mna vyhodene peniaze.
A bambucke je dobre ale to kupujem bio z dm je v skle a nie tegliku
A hadam tu mi to nikto nevymaze 🙂
Mne sa velmi paci olej od Mylo 😉
Precitala som si prvu stranku celu a tuto tretiu som len preletela, ale nikde som nevidela, ze by tie expertky, co si machlili tvar mydlom, na nu potom pouzili aj to bambucke mydlo, ktore predajca odporuca. Asi 150 000x som na ich stranke aj FB citala, ze zenam radia, aby si tvar po ocisteni mydlom - este mokru - natreli tym maslom, lebo mydlo velmi vysusa. Takze ak ste prekvapene, ze mate suchu plet, ked si ju umyvate len mydlom, tak blahozelam k objaveniu Ameriky.
Ja tiez pouzivam mannu cierne mydlo, kokosove s morskou solou a pletovu masku so zelenym ilom a som velmi spokojna 🙂 ono ked zacnete pouzivat tuto prirodnu kozmetiku musite jej dat cas. Zazraky sa nedeju po prvom pouziti 🙂
@vvrka tu Ameriku netreba objavovať - už bola objavená. Vlastne pardón, nejedná sa o Ameriku ale o chémiu a jej zákony. Nevidím význam umyť si tvár mydlom = STRHNÚŤ PRIRODZENÉ LIPIDY (= tuky) a potom si na tvár natierať zdravé "tuky" vo forme bambuckého masla. namiesto tohpo, aby sme pleti nechali jej vlastné lipidy.
Netreba čítať len reklamné kecy predajcu, ale použiť niečo čo sa volá Google ak už chémii, biochémii nerozumiete a prečítať si aj názor nejakého iného odborníka.
Ak mi nejaký predajca povie, že si mám umyť tvár kyselinou chlorovodíkovou a potom ma 150 000x upozorní, že si mám opláchnuť tvár hydroxidom sodným, tak sorry, ale robiť to nebudem. Každý nech si umýva tvár čím chce. Ale vyjadriť názor snáď nie je trestné.
skusala som ich ale mne osobne viac sadli mydla a produkty od HappySkin
@weronika2 odporucam ti vyskusat mydlo eben a vodicku Jade 🙂
Ahojte ja som zasa s mannou veľmi spokojná mydlo eben mi veľmi pomohlo a tiež aj grafírové ... ) to záleží aj od typu pleti nie každému pomôže to isté ... 🙂 Jedine čo sa mi nepáči na manne že zľavové kupóny pošle vždy s objednávkou ... kupony majú určitú platnosť čiže ja ked si poobjednávam čo potrebujem tak kupony nestihnem využiť čo ma velmi mrzí ... Čiže ak niektorá objednávate a chystáte sa objednávať tak vám tu postujem moje zľavy platnosť majú do 9.1.2017
Navštívte stránku www.darcek.mannamydla.sk a s objednávkou vám pošlú darček ktorý si vyberiete.
1, IAHXXJ
2, WYNHSX
3,TPZZLD
4, FVNEQG
Dúfam že niekomu spravia radosť 🙂
V prípade ak by ste niekedy tiež mali kupóny z manny môžete postnúť 🙂
S kozmetikou Manna som velmi spokojna, na akne velmi dobre pomaha Gafrove mydlo a mydlo ruzova zahrada plus bambucke maslo s levandulou, u mna velka spokojnost, nemam ziadne vyhrady voci tejto kozmetike mozem ju odporucit, dost dolezite je ze je cisto prirodna, netestovana na zvieratach a bez pouzitia palmoveho oleja.
tak ja by som chcela podakovat tejto diskusii,lebo mi usetrila 20e. uz som si takmer objednala uzasnu manna sadu na problemovu plet.tiez sa mi totiz ta ich reklama uz x mesiacov pcha na FB,a uz nad nou uvazujem dlho,ale vahala som kvoli obavam s vysusania pleti (suhlasim s nazorom ze vysusit plet predrazenym mydlom a potom patlat zrovna este drahsie bambucke maslo je aj proti mojej logike,a to som z chemie takmer prepadla). podozrive boli aj cisto oslavne komenty prespokojnych zakaznicok. takze ostavam pri tom co mam- mne sa najviac osvedcila neutrogena-pletovy gel s grapefruitom- myslim ze 'spinu' a bakterie predsalen treba aj z tej tvare po celom dni ucinne zmyt,najma ked sa zdrziavam v azijskych mestach v smogu, to asi nejake bio vegan olivove mydielko nespravi...taktiez mali skvelu pletovu vodu na cierne bodky ktora skludnovala zapalene akne ale nevysusala ani nemastila ale tu samozrejme prestali vyrabat hned ako som ju objavila😠 kedze nebude manna,tak vyskusam inu pletovu vodu od neutrogeny,nie je sice lacna,ale zatial jedina znacka ktora sa mi osvedcila. no a ked mam pocit suchsej pokozky,najma v zime, davam si panensky kokosovy olej,z DM, je dobry naozaj na vselico a narozdiel od umelej kozmetiky mi este v nicom neuskodil. jaj, a na odlicovanie nedam dopustit na micelarnu vodu-hociktora znacka,len co najmenej parfemovana, par tahov a makeup je dole, potom este oplachnem tvar kvapkou neutrogena gelu...ale zas ja si malujem bezne len oci,zvysok ako pudre atd. pouzivam len na speci prilezitosti.
@meilai ja keby som skor citala 🤔 vyhodila 20€ a vsetko vyhodila otras a kazdy jeden koment mi zmazali neznasam take firmy co potrebuju silou mocou len zarobit .. a uz vobec by to nemalo fungovat tak ze si mozu mazat negativne komenty to je nespravodlive lebo takych je urcite viac ako pozitivnych
Ja som tiez za prirodu, a pouzivam micelarku biodermu na citlivu plet velka spokojnost a kremy sa mi osvedcili lancome su sice predrazene ale plet to vyslovene nasaje
tak ja som tiež "podľahla" a ako sprostá objednala asi za 80 eur. jediné čo je z toho všetkého fajn je peeling na telo a alganitová maska na tvár. ale mydlo + bambucké maslo - ako tu už baby písali, tiež som sa dala len zmagoriť reklamou na FB a tými super recenziami pod výrobkami, ale akosi vzadu v hlave som to stále nevedela pochopiť. Bambucké maslo som objednala našťastie len to 15ml balenie - s levandulou a čajovníkom. Ked si normálne umyjem a ošetrím tvár (nie vysuším mydlom !!!), tak zas musím priznať, že dobka toho masla na moju problematickú pleť je celkom fajn na noc .... ale zas nie každý večer, tak 3x do týždňa. ja tú kozmetiku nezatracujem, len je skutočne predražená a zdravý sedliacky rozum musí hned uznať, že tie postupy ošetrovania pleti sú tam trošku nelogické ....
dávam prednosť rastlinným mydlám bez chémie , ako správne používať mydlo si môžete prečítať aj na mojom blogu
http://technika-dom-zahrada-zdravie.blogspot.sk...
ja som zasa našla čierne mydlo už aj s prídavkom bambuckého masla, takže mi odpadá nutnosť si kupovať dva výrobky za veľké peniaze
jej,uz som aj zabudla ze som sem prispela,len mi prislo teraz upozornenie o novom prispevku. prave pred 3 tyzdnami som odstranila aj posledne mydlo co som skusala-olivove, objavila som novy pletovy gel od neutrogeny,k tomu obcas hydratacny krem a zo dna na den mi z tvare zmizli suche flaky,aj akne,a je to stale lepsie. zavisi od typu pleti,prostredia,obdobia... ten gel stal 7eur ale pravda je ze vydrzi strasne dlho,u mna aj 5mesiacov lebo malinka kvapka sa rozotrie na celu tvar.
Aj ja som takmer zabudla..🙂) po dlhsom case..ja momentalne mozem odporucit tiez hydratacne serum od Yves Rocher👌

@kindervajicko To je zaujimave, ze niekomu to teda zaberie a iny sa moze stravovat super zdravo a ma stale problem. Mozno to budu teda rozkolisane hormony, kojis alebo nie si tesne po? Pripadne ma napada ci ti napriklad nemoze skodit nejaka ina zlozka stravy, nejaka potravina, ktora moze byt vo vseobecnosti zdrava, ale tvoje telo ju ma problem stravit.