icon

Manna mydla - skúsenosti

beucika77
29. sep 2015

Ahojte, zaujímalo by ma, kto používa Manna mydla a produkty od nich? Ja mam strašne suché fľaky na tvári. Kožná nezabrala, tak skúšam mydlo a bymbucké maslo, ale zatiaľ bez úspechu.
Vďaka 🙂

Strana
z4
chovancova27
4. máj 2017

Baby a skusali ste Havlikovu apotheku?

pupavka345
4. máj 2017

@simonalukacova ďakujem za rady. O pleť sa starám tak ako píšete.Poznamenala som len že vrásky sa mi objavili zvlášť po pouzivani mydla..predtým som nemala takmer žiadne..po pouzivani..na čele a v okolí očí..mydlo už viac nie..možno vážne, keď to bude potrebné lokálne ale už nie.

pupavka345
4. máj 2017

@pima21 pan Karel Hadek je odborník👍

noemi79
22. jún 2017

Mne tiež lezie cela manna na nervy. Teraz mali 2 výročie a tie ich nadnesene a prehnané reči o ich úžasných zľavách ako super ušetríte. To ze vam k objednávke nad 20€ pribalí male 15ml bambucke maslo! Alebo ze objednaj si 3 výrobky a 4 máš grátis! Pri ich cenách človek uvažuje o objednaní jedneho výrobku a nie 3. Cela ich filozofia sa mi protivy 😝

nizuva
22. jún 2017

@noemi79 presne ja som si to objednala na zaklade tych recenzii a vlasy jak slama .. a mydlo na plet som dostala gratis miniaturne a otras ... hlavne by mohli prestat mazat negativne reakcie lebo tych je viac ako pozitiv .. a ten deodorant cisty krem za tie peniaze ..

noemi79
22. jún 2017

@nizuva aj ja som mala okrem iného tiez to mydlo na vlasy a vlasy hrozne ako aj ty pises. Poctivo som ho používala lebo som dúfala, ze casom budu vlasy lepsie, krajšie. Ale neboli. Ani oplachovanie nepomáhalo. Mne z tuhých samponov vyhovuje ponio a cenovo su lacnejšie. Teraz som si kupila mydlo na vlasy ma provence a tiez spokojnosť.

nizuva
22. jún 2017

@noemi79 ja pouzivam za studena lisovany ricinovy olej a mm mi doniesol arganovy sampon z it a spokojnost

margerit
Autor odpoveď zmazal
dominika1991
4. nov 2017

@latia
@cincila18 ahojte baby písali ste to už dávnejšie že skúšate niečo na akné. Aj sa vám podarilo niečo dobré nájsť? Vďaka 🙂

nizuva
4. nov 2017

@dominika1991 ja som pouzivala od la roche effaclar po porode som mala az vredy a toto mi fakt velmi pomohlo

bluray
13. nov 2017

nechapem prečo si nevyrobíte vlastné mydlo, ziadne mydlo vam akne nevylieči

buttercup
5. feb 2018

@budemmaminka Dobrý deň, je to síce dosť starý príspevok, ale predsa len skúsim. Chcela som otvoriť linky na kozmetiku Lush, ktoré ste pripojili, no neotvorilo mi stránky, pretože neboli bezpečné. Vedeli by ste mi napísať názvy tých produktov, ktoré používate a pomohli Vám? Tiež mám problematickú pleť, citlivú, červenú, miestami mastnú, ale aj dehydratovanú. Čierne bodky a sklon k akné a malým pupákom. Skúšam všetko zaradom a chcem dať šancu aj Lush. Bola by som vďačná za skorú odpoveď.

nizuva
5. feb 2018

@buttercup ja som sice nic neposielala ale dovolim si odporucit dermokozmetiku odkedy chodim tam plet je 100 a 1

buttercup
5. feb 2018

@nizuva Kde to presne chodíte na "dermokozmetiku"?

nizuva
5. feb 2018

@buttercup ja chodim v ba kozmetika inge pracuje s kozmetikou natinuel a fakt ze mi to pomohlo

buttercup
6. feb 2018

@nizuva Žiaľ, skúšala som aj ja kozmetičky, no ešte viac sa mi poškodila tvár. Taktiež tam nedokážem odsledovať, akú rôznu kozmetiku používajú...

nizuva
6. feb 2018

@buttercup treba si najst natinuel neviem odkial si, ale je to kozmetika bez parabenov a sulfatov pracuje sa s kyselinami pokozke vlastnymi a ziadne vytlacanie ani nic podobne ale liecenie

kraska11
20. feb 2018

Tak dievcence nechcem robit kamoske reklamu ale ju aj spravím lebo si to zasluzi sama to mám odskusane na sebe aj moji známy a nevieme si to vynachvalit.Ak hľadáte prirodne produkty tak ona to robí na 100%doma všetko čisté bio olejceky na pleť kavovy sipkovy uzasny na jemné vrásky...atď...denny krem,pelingy,deodoranty tie sú uzasne l,balzamy,a aj sprchove gely a sampony.Nájdete ju na fb hand made Elissa.Fakt odporucam

nizuva
21. feb 2018

@kraska11 musim povedatze som skusala sipkovy olej bio, fialkovy krem a podobne len vseeeetko je to priroda ktora uz zial neni az taka bio a je alergenna ale tot len moja skusenost

magnolia75
13. máj 2019

Ja mam negatívnu skúsenosť mydla aj kráľovské sera na pleť ... Sama som na nich frcala keď bol marketingovy boom manna mydla, soaphoria mydla a sera a spätne hodnotím ako najväčšiu hlúpost.dlhodobé vysusaniu pleti, kráľovské sera na hydratáciu sú neefektívne iba premastovace...iba som si narobila zle výsledok suchá vysusena plet a do toho vrásky strašne skoro sa začali robiť.

Strana
z4