Manžel od rána hnačkuje
Chcem sa spýtať manžel od rána hnačkuje, vracia a sťažuje sa na bolesti brucha, teplotu nemá, jesť zjedol ráno kúsok suchého chleba a dal si horkú čokoládu potom, pije čierny čaj a čistú vodu, o 12:00 som mu dala hylak, ktorý som našla doma a manžel ho aj vypil ale stále sa sťažuje, že ho bolí brucho taká kŕčovitá bolesť a má akési nutkanie na WC, aj keď už s neho nič nejde, ako mu viem pomôcť, lekáreň už nemáme otvorenú žeby sme niečo na to zašli kúpiť, okrem hylaku, máme doma ešte nejaké probiotiká a enditirl, môže napr. ten enditril kombinovať s hylakom?
Ja som mala.minuly mesiac brutal hnacku tyzden, ale tak ze som vypila pol pohara caju aj z toho som sla na wc, aj uprostred noci som chodila aj ked som nic nejedla. Neviem co to bolo lebo doma nikto nic nechytil . A smecta za mna je slaba, mi ju mavame doma stale, nakoniec som kombinovala uz jedno cez druhe cierne ublie, za tim endytril a za tim hned smectu a nula bodiv. Nakoniec mi obvodny dal nejake lieky duspatalin ale neviem ci nie su len na predpis a po nich to po 2 dnoch prestalo konecne
@vorkola moja mama má, zajtra pôjdem zobrať a uvarím mu čaj, dnes už nechcem ju budiť keď sme prišli odtiaľ ona mi hovorila, že až si dá čučoriedky z mrazničky, že to by mu mohlo pomôcť ale zatiaľ sa ešte rozmrazuju ale u nás vždy čokoláda pomohla a teraz nič
@1mina ak mu nič nepomôže tak v utorok zavolám obvodnej a ho tam pošlem
@janka_lolo ak viroza, tak cierne uhlie na dezinfekciu criev, proti krcom Buscopan, nic nejest, pit kamilkovy alebo cierny caj po lyzickach. ked prestanw zvracat, nasadit probiotika.
@kp7333 čierny čaj si varí a buscopan nemôže keďže on má aj niečo na riedenie krvi keď minulý rok skončil v nemocnici s vysokým tlakom a viem, že buscopan som už riešila s obvodnou a tá povedala, že v žiadnom prípade, keďže toho má dcéra doma od dôb zlcnikovych záchvatov ešte dosť a samozrejme nič neje
@janka_lolo jasne sak nakoniec stacilo jeden liek na predpis a bolo to lepsie, a kadeco volnopredajne z lekarne som aj kombinovala jedno cez druhe a ziadny ucinok
horka čokoláda,živočíšne uhlie,espumisan
@1mina tak v noci sme mali kľud a dnes ráno už neodolal a dal si šalát a kapra ale už je dobre zatiaľ mu nič nie je čiže, asi niečo vo vzduchu bolo včera
🙈 šalát a kapra to nemyslíš vážne, tak ale jeho zdravie...
@h2o2 asi tak a potom letiet na pohotovosti a urgenty a este sa stazovat ze mu tam pravdu povedia 😂
@loginexistuje Tiež som to chcela napísať. Že s tým prežieranim sa mala sestrička pravdu.😂
@h2o2
@loginexistuje
@h2o2
Nič mu nebolo dnes už, boli sme aj na návšteve a úplne v poriadku je a áno manžel nepočúva ale tak čo s ním mám spraviť keď chcel vyskúšať ako navaril
@janka_lolo aby nebol aj zvysok rodiny k.o. Ak mal brusnu virozu 🙂 no ale tak ste dospeli ludia
@ropucha6 zatiaľ sme ostatný doma v poriadku a aj na návšteve sú v poriadku, deti sa dnes už aj tak rozpŕchli k svojim polovičkám tak dúfam, že oni tie niekde niečo nedoniesli a hádam aj svsgrovci budú v poriadku keďže oni trvali na tom aby sme aj tak prišli
Napr. pre ľudí s ochorením čriev, je klasická Štedrá večera v istom smere "zabiják". Kapusta, majonéza, vyprážané...toho sa nedotknem ako je rok dlhý 🙂
@avicii18 viem si to predstaviť, pre dcéru bol zabijak minulý rok keď sa na nás dívala ako sme jedli niektoré veci a ona skrz problémy so žlčníkom to nemohla jesť a bola smutná úplne, a teda manžela neviem udržať na uzde pri jedle vôbec

@janka_lolo no mne na hnacku vzdy zabere cernicovy caj,uplne ju zastavi ,na druhy den uz vobec nemam hnacku,Ja jej mam dost, Ludia to bezne mavaju v zahraach .ak by si nenasla porozmyslaj ako by som ti ju dodala,teda darovala,Ak neprestane,tak p🙏otom smer urgent