icon

Manželovi sa potia a páchnu nohy

15. feb 2023

Mam taky problém, že manželovi strasne smrdia nohy ale ze strasne. Príde domov a hneď dá dole ponozky a mne hneď napína že sa nemôžem ani najesť. Mali ste niekedy rovnaký problém? Ako ste to riešili? A chápete on chce večer odo mňa sex a nemôžem sa prekonať kvôli tomu smradu. Uz som zúfalá. Pomoooc

Strana
z2
apolka77
15. feb 2023

@srdeenko19 to to si neviem predstaviť že kupovať sviečky ...to ste hej doteraz nič nepovedali?

srdeenko19
15. feb 2023

@apolka77 veru nepovedala. Je mi to max. blbé. Nechápem ako sa nemôže cítiť, keď sa ráno obúva alebo poobede doma vyzúva. Je to fakt neskutočný smrad. A hanbím sa ako pes, lebo k nám chodia do kanclu aj klienti, preto v kuse kupujem a pálim sviečky, aby to nebolo tak cítiť. Plus smrdí liekmi (v kuse sa nimi napcháva proti bolesti) a zvieraťom, ktoré má doma a spí s ním. No otrasná situácia. A v lete horor. Ešteže môže byť otvorené v kuse okno.

hope87
15. feb 2023

To sa tvoj muz ani len nesprchuje sprchovým gélom, ked odmieta "chemiu"? Pre boha ved to musi byt strasny smrad a on sa cuduje, ze ho odmietas? Prepac za vyraz ale tvoj muz je lenive prasa. Aby si ho ty ako zena xy-krat upozornovala, ze sa takto neda fungovat, ze ta az natahuje z jeho smradlavych noh, nemozes sa normalne ani najest atd a s nim to ani nepohne a este sa aj cuduje, ze s nim nechces spavat? 🙄 To je fakt na rozvod. S takym humusakom, ktoremu toto nevadi sa predsa neda zit

apolka77
15. feb 2023

@srdeenko19 no je to nepríjemné ale nejak taktne aj keď neviem či je to možné by som jej to povedala alebo napísala anonymný list ( ak ste viaceri kolegovia, že vás to mrzí ale je to neunosne), lebo tie sviečky to aj tak neprebijes ten puch ..radšej raz prežiť stres Eca jej to povie ako celý rok to trpieť a tváriť sa že nič nikto neciti

ropucha6
15. feb 2023

Tak natvrdo, kym sa neumyjes mydlom, ziaden sex nebude.

apolka77
15. feb 2023

Buď je to vymyslená téma, alebo už fakt neviem,,,
Nedávno tu jedna že manžel nechodí zubárovi, má úplne zhnité zuby a NIKDY si ich neumyva ci to nebude ten istý

danica2711
15. feb 2023

a teraz tú o Snehulienke a o tom, aký bol pred svadbou čistý a voňavý. Načo si si zobrala humusáka?

autor
15. feb 2023

@hope87 máš totálnu pravdu, zajtra podávam návrh na rozvod a hľadám si iného.

autor
15. feb 2023

@ropucha6 už som skúšala. On mi povedal ze keď nebude sex môžem sa odsťahovať že to je jeho dom.

autor
15. feb 2023

@apolka77 tak môj muž má celkom dobre zuby a to sa fakt čudujem lebo si ich umýva iba čistou vodou.

autor
15. feb 2023

@danica2711 veru pred svadbou pouzival normálne sprchový gél ale po svadbe sa mu vyhodil nejaký hnis na zadku a doktorka mu povedala ze žiadny gél iba čistá voda. A odvtedy začal riadne smrdiet a tie nohy na porážku..

alex49
15. feb 2023

tak ja by som s ním nemala sex kým by sa neumyl po robote a pred spaním. A normálne sprchovým gélom alebo mydlom. Inak má smolu.

mamelka
15. feb 2023

Ale asi to Dr myslela,že keď má hnis nemá používať gél, hnis už určite nema🙈

martul
15. feb 2023

Načo iného, takto sa ti rieši? Iným chlapom?

mircalla
15. feb 2023

To je vtip? Doteraz ti s nim sex nevadil ani smradlave nohy? O tomto si predsa musela davno vediet. Dalsia vymyslena tema

mircalla
15. feb 2023

@martul Nie je nic horsie, ako nechutak, co nedba na hygienu. Nerozumiem ako si taky clovek vobec najde partnera...jedine ze partner je rovnaky nechutak ako on, inak si to vysvetlit neviem. Kazdemu cloveku, co dba na hygienu toto musi vadit a konecna

autor
15. feb 2023

@mamelka občas sa mu nejaký vyhodí tak nechce žiadny gél

avicii18
15. feb 2023

Dnes som na bicykli obchádzal takú kočku že som aj spomalil, ale keď som ju zacítil, pridal som. Ani ten pafém jej nepomohol. A takých upotených žien v poslednej dobe "čuchám" čoraz viac. A to nechodím hromadnou dopravou, ale len tak na ulici to zacítim. Ono, keď je to poštárka čo celý deň behá hore-dole tak ok, je v práci. Priateľka mi nikdy nesmrdela, čo bola ako upotená a v lete je teda vždy mokrá ako myš keď robí fyzickú aktivitu. Neviem prečo niektorá žena má ten pot taký agresívny a iná nie, ale fačko to asi nevyrieši.

autor
15. feb 2023

@martul no áno. Ved som žena co ma potreby a skus ty s takým chlapom..to jedine ta plynová maska a tu žiaľ doma nemám ani nechcem mať.

autor
15. feb 2023

@mircalla nie nevedela som. Odkedy ma ten hnis na zadku, tak nemôžem toto vydržať ten smrad..a podla mňa to ide aj vekom a mozno aj tou stravou co zje..samé klobásy a údeniny. Ach jaaaj..

autor
15. feb 2023

@avicii18 ach jaj, to ti ďakujem, to si myslíš ze aj ja som taka smradlava? No dovoľ. Používam drahé značkové sprchové gély a voňavky.

alenka58
15. feb 2023

tak ako niekto radil kúpeľ nôh v octe alebo sóde bicarbóne veľmi to pomáha možno má plesne alebo niečo obdobné treba to riešiť lebo ozaj je to na rozvod aj topánky treba ošetrovať a kupovať len kvalitné

mircalla
15. feb 2023

@autor Zlatko, prazdniny zacinaju az o tyzden (zavisi od kraja, u nas ano), Zatial sa skus este ucit, nech si neni najblbsia v triede. Pripadne venuj svoj cas dacomu uzitocnejsiemu, ako zakladaniu fejkovych tem. Toto je trapne

autor
15. feb 2023

@mircalla neviem čo máte proti tejto téme. Toto sú vážne veci a fakt na rozvod. Kto to nezažije tak neuverí.

mircalla
15. feb 2023

@autor Proti teme nic, len styl ako to pises prezradza, ze to je vymyslene

autor
15. feb 2023

@mircalla ako myslíš, nebudem sa tu s niekym hádať. Mam dost iných problémov.

danica2711
16. feb 2023

ešte raz ťa prosím, keď už musíš zabíjať čas vypisovaním, daj radšej tú o Snehulienke

Strana
z2