Manželovi sa spravila hrčka na semenniku
Môžete mi pomôcť poradiť. Môj manžel si asi pred dvoma rokmi našiel hrčku na semenniku najskôr veľkosť ako hrašok no dnes ako ďalší semenniku. No nechce ísť k doktorovi. Jeho obaja rodičia zomreli na rakovinu. Preto nechce ísť k lekárovi lebo vie čo to obnáša staral sa o mamu keď mala rakovinu chemoterapie. Nechce tak vraj skončiť. A nechce to vedieť. Má aj príznaky podobné viem nemusí to byť rakovina. No ako ho donútiť ísť k lekárovi čo robiť. On to radšej nechce vedieť. Nemáte niekto podobný prípad. Ďakujem.
@butterfly333 no rozčuluje ma ten tvoj muž. Ja by som si vybavila v práci voľno a nasáčkovala by som sa mu. Veď iba do čakárne. Nie je to iba jeho vec. A teda určite by som s ním nespala, kým to nemá poriešené. Ide o jeho ale aj tvoje zdravie.
@tofik prečo myslíš? To že s nim spavam myslíš že to nejako ohrozuje aj mňa?? Dúfam že nie .
Nevieš čo mu je. A tiež by to mohol byť argument , aby s tým niečo robil.
@butterfly333 tak ako mas nieco nove?Inak ja sim si precitala co to o rak.semennikov a vraj vyhliadky na vyliecenje su uplne uspesne pokial sa to vcas podchyti 🙂 tak sup k doktorovi
@katkabg ahoj no muž ide v piatok k urologovi. Tak uvidíme čo povie. Vieš on to zistili už vyše pred dvoma rokmi a až teraz ide k lekárovi. Dúfam že nieje neskoro.
Bože idem sa zblázniť zajtra ide môj muž k tomu urologovi. Bojím sa čo mu povie. Stále na to myslím doma v práci. Čo ak sa to potvrdi? Nemám sa s kym o tom porozprávať nemám žiadosť kamošku pri sebe. Kto má vypočuje? Rodine to nepoviem lebo on to nechce .Nechce aby ho niekto ľutoval nechce aby to niekto vedel. Ja neviem čo budem robiť s kym sa o tom porozprávať mikiho nemám zas budem všetko v sebe dusiť ako vždy a všetky problémy.
@butterfly333 držím palce na zajtra a dúfam že sa to nepotvrdí :( ak chceš kludne môžme popísať..
@silviamajo ahoj aj ja sa volám Silvia. A bojím sa čo bude zajtra keďže ja budem v práci a on tam ide sám. Určite ho pošle doktor na operáciu aby mu to odstránili a zobrali vzorku. Len dúfam že muž bude súhlasiť lebo on je tvrdohlavý. Ledva som ho po dvoch rokoch nahnala k urologovi tak dúfam že nieje neskoro.
@butterfly333 v telke daali, ze je skoro 100 percentna moznost vyliecenia, ked je na semenniku rakovina, len potom uz nebudete mat moct deti...daj mu tehu test, ci sa objavia dve...drzim palce, a nema sa coho bat...
@butterfly333 ahoj aj ja som Silvia 🙂 aj ja mám dosť tvrdohlavého manžela,ale takto by to až nenechal dojsť..hlavne nech tam určite ide aby ste vedeli na čom ste..budem držať palčeky nech to dopadne čo najlepšie..a nieje to moc vážne..
@zvolsiinylogin komu mám dať trhu test?? Ja už mám dve deti to mi stačí sú moje všetko. No môj muž tu hrčku objavil už pred dvoma rokmi no vtedy to bolo ako hrášok no teraz je to ako orech. A moči krv ma bolesti v chrbtici problémy s močenim. Tak uvidíme čo mu povedia.
@butterfly333 pri rak semenikov moze mat tvoj muz pozitivny tehu test lebo sa vylucuje hcg do mocu vela stastia na zajtra
@butterfly333 ked je to rakovina, urobia sa mu dve ciarky....pri rakovine je zvysene mnozstvo HCG....az 15 nasobne u choreho cloveka....uvidis, ci sa sfarbi, daj vediet - to jeprva predzvest...moze to byt aj benigne, nejaka cysta, ktora sa zvecsila.....ak maligne, budu dve ciarky - co vam urcite neprajem....
@silviamajo ďakujem za podporu a povzbudenie. Dúfam že bude v poriadku. Len mám obavu bývame u našich a určite budú zvedavý čo sa deje no muž s nimi nemá Dobré vzťahy nechce im nič povedať. A dnes si bol po výmenný lístok u obvodného a stretol mamu a ta že kam ide a on že nikam a doma vyzvedala odomna neviem čo jej mám povedať.
@maznacik007 to vážne??
@zvolsiinylogin no to som nevedela test mám jeden doma no on je v práci a uvidím ho až v sobotu. A zajtra ide k urologovi.
@butterfly333 ajojkyyyyy tak dnes na vas myslim dufam vsetko bude v poriadku.Ak nemas kamaratku pis aspon tu nam aslon trosku sa ti ulavi 😅
@katkabg ahoj no dnes tam nešiel lebo nestihla. Tak v pondelok idem ja s nim aby som ho mala pod kontrolou. A kamarátku nemám.
@zvolsiinylogin aj potom je možné mať deti🙂! to len na okrej, samozrejme želám zakladateľke, aby to bolo OK
@butterfly333 no tak dúfam, že sa tam už dostanete, držím palce
@aduskatt Ďakujem dúfam že tam pojde no nič iné mu neostáva lebo ho tam zavedieme. A deti mám dve to mi stačí sú moje všetko.
@butterfly333 moj ešte ráno vnoci pred návštevou lekára, keĎ už nevedel chodiť, tak zahlásil, že keď mu ráno nič nebude, tak nikam nejde....akurát, že bolo, išiel a potom to užnabralo veľmi rýchly spád......v pondelok lekár, v stredu nemocnica, v piatok operácia......a skončilo to dobre......už nemusí chodiť ani na kontroly
@aduskatt a čo sa mu stalo ak sa smiem spýtať?
@butterfly333 ten nádor mu zatlačil na nervy a zrazu prestal v priebehu hodiny chodiť, proste sa nevedel hýbať, mal také bolesti
@aduskatt a kde ho mal ten nádor? A kedy ako ste to zistili? A dúfam že už je v poriadku.
@butterfly333 prispievam v súlade s témou🙂 zistit sa to dalo aj voľným okom po čase.....
@maznacik007 ahoj dnes ráno som mu robila ten tehu test no ja im moc neverím čo sa týka rakoviny. No objavili sa dve paličky jedna taka slabšia. Tak ja neviem. V pondelok idem s nim k urologovi.
@butterfly333 hej chod s nim hned v pondelok neodkladajte to ... ziadne objednavanie povedz ze je to akutny stav ...
ja to viem len z netu napr. tu to pisu
http://www.cas.sk/clanok/275262/muz-si-zo-srand...

@tofik žiaľ ja nemôžem ísť s nim nakoľko som v práci a on by aj tak nechcel aby som s nim išla. Nechce ab y sa to niekto dozvedel čo mu je.