icon

Manželovi sa spravila hrčka na semenniku

butterfly333
14. sep 2014

Môžete mi pomôcť poradiť. Môj manžel si asi pred dvoma rokmi našiel hrčku na semenniku najskôr veľkosť ako hrašok no dnes ako ďalší semenniku. No nechce ísť k doktorovi. Jeho obaja rodičia zomreli na rakovinu. Preto nechce ísť k lekárovi lebo vie čo to obnáša staral sa o mamu keď mala rakovinu chemoterapie. Nechce tak vraj skončiť. A nechce to vedieť. Má aj príznaky podobné viem nemusí to byť rakovina. No ako ho donútiť ísť k lekárovi čo robiť. On to radšej nechce vedieť. Nemáte niekto podobný prípad. Ďakujem.

katkabg
22. sep 2014

@butterfly333 no ako nemam slov,podla mna tam ani nepojde :((((

butterfly333
autor
22. sep 2014

@katkabg ale pôjde lebo ho tam osobne zavaziem. Už ma to fakt nebaví. Keď ja niečo nevybavim tak nikto. Stále je všetko na mne.

evica01
22. sep 2014

Veď to má pruh, nie? Nečítala som vašu diskusiu, neviem či ste už o tom písali 🙂

katkabg
22. sep 2014

@evica01 ano aj ja som jej pisala ze to moze mat pruh,ona pisala ze varj uz krv cika tqk potom neviem :/ kazdopadne netreba mysliet hned nq nqjhorwie a cim skor ist nie zajtra nie o tyzden ale HNED!

butterfly333
autor
22. sep 2014

Práve som volala s urologom a spýtala sa ho či je pravda že sa dá tehotenskym testom zistiť rakovina semenniku a povedal že to nieje pravda.

butterfly333
autor
22. sep 2014

@evica01 pruh to nieje čítala som o pruhu. On ma úplne iné príznaky.

katkabg
22. sep 2014

@butterfly333 samozrejme ze to by bolo moc jednoduche ocikam test a podla toho zistim ci mam ci nemam rakovinu,len ide o to ze chlap co ma rakovinu semennikou ma v sebe hcg ci ako to je hormon a kazdy tehu test je cittlivy na teentok hrmon a moze by amalo sfarbena ci viac proste ajj zena pri pritomnosti toho hormonu zisti po teste ci je tehotna alebo nie na to su tie testy urcene.A co sa tya tohoo urologa ako to je co za urologa co vykecavat ma cas cez telefon ale naliehavy pripad ma cas vybavit az bud.pondelok,no rozum mi stoji

butterfly333
autor
22. sep 2014

@katkabg no on ma čas ten urolog to môjho muža z práce nepustia lebo je v skúšobnej dobe.

inull5
22. sep 2014

@butterfly333 ako že ho nepustí z práce zamestnávateľ?to je dobrá blbosť.čítali sye niekedy zákonník práce?a co ked je v skúšobnej dobe,veď lekár mu podpise priepustku.

butterfly333
autor
22. sep 2014

@inull5 no to mu dnes pán z agentúry povedal.

inull5
22. sep 2014

@butterfly333 no mám pocit že zamestnávateľ je povinný pustiť zamestnanca na vyšetrenie k odbornému lekárovi.tvoj muž nemusí mať rakovinu.jeho bolesť chrbta môže kľudne súvisieť s oblickami aj tá krv v moci.môže mať obličkové kamene a upchaty mocovod..tá hrca s tým ani súvisieť nemusí.je tvoj muž bledy anemicky?

butterfly333
autor
22. sep 2014

@inull5 ja som tiež mala obličkové kamene a krv v moči som nemala.

butterfly333
autor
22. sep 2014

A ani cista to asi nieje lebo ta hrčka by bola hladká a nebola by pevná. A on ju má tuhý pevnú a hrbolčekovu.

zibi
22. sep 2014

@butterfly333 pocuj nerobis si z nas srandu? 🙄 😅

mne to uz nepripada realne ... a ani realna situacia .. a vobec je to realna tema?stale ked uz mate ist na vysetrenie do toho daco pride preco nejdete.. a tvoj muz ma tretiu gulu s prepacenim a jeho trapi skusobna doba..sorry ale robis si z nas srandu?? 😝 😕

butterfly333
autor
22. sep 2014

@zibi nie vôbec si srandu nerobím to by som si nedovolila ja to myslím vážne. Ako mám dokázať že neklame. Prečo by som to robila???

butterfly333
autor
22. sep 2014

@zibi a nieje to tretia gula. Je to hrčka na semenniku.

zibi
22. sep 2014

@butterfly333 no ja som normalne na tvojho muza rozculena 😝 sorry ako moze byt taky nezodpovedny a takto to odkladat ? ani sa ma to netyka osobne ale som rozculena..uz som normalne cakala co poveis ako ste dopadli a teraz cakat este tyzden ? boze zena ja ta obdivujem ..ja by som tak nemohla ... a moj by sa takto nezodpovedne ani nechoval
sorry za vyraz (za tu gulu )ale som naserkana na toho tvojho ze ma taky laxny pristup k situacii

erina11
22. sep 2014

@butterfly333 no bacha na to...znami uz je po 2chemo.....a tiez to bola hrcka na semenniku

schatzinkaschatzinko
22. sep 2014

@butterfly333 preco nejdete na pohotovost?

katkabg
22. sep 2014

@schatzinkaschatzinko prresne aj ja vravim ze ja zijem v bulhasku a ak mi daco je vzdy sa dakto najde kto ma prijme preboha

butterfly333
autor
22. sep 2014

@zibi ani nevieš aké trápenie a problémy s nim mám. Je nezodpovedný a všetko mu je jedno mám taký pocit. No neviem si rady aj som ho uz davno chcela odkopnut. Všetko je na mne od kedy sme spolu čo ja nespravím nevybavim nemáme. Mňa už to fakt nebaví. Vieš poviem ti pravdu klame ma už od začiatku čo sa poznáme. No bola som zaľúbená a hlúpa. No nemá vôbec nikoho nikoho a ak je chorý nemám to srdce opustiť hu. No sme už 9r spolu a všetko ťahám ja on raz robí raz nie. Mal úraz kolena je na polovičnom invalidnom aj to som ja vybavovala. Všetko robím ja a som nasrata naňho a už nevladzem a nemám sa ani komu posťažovať.

schatzinkaschatzinko
22. sep 2014

@katkabg ono evidentne o pomoc dany manzel skutocne nestoji. To, ze je to nezodpovedne, nemusime diskutovat. S akymi vselijakymi kravinami ludia chodia na pohotovost pomlcim,ale ked ide o vaznu vec, kazdy pochopi, aj to, ze sa neda ist cez den k lekarovi, ale len v noci kvoli praci... zbytocna cela tato diskusia.. ak by to aj rakovina bola, asi by bol prekvapeny, ze su typy s velmi dobrou prognozou. Chapem aj stud, aj vsetko okolo toho. Ale je to vec vyberu. Hrdina..

butterfly333
autor
22. sep 2014

@schatzinkaschatzinko chcem ho zobrať no on nie že on nikam nepojde. Len sa koli tomu hadame. On nechce ani chemoterapie. Čo mám robiť?

danielahamar
22. sep 2014

@butterfly333 je obyčajný slaboch a nevie sa k problému postaviť tak ako chlap a je úplný zbabelec, keď ženu chce nechať s dvomi deťmi na pospas osudu 🤐 a ak je náhodou ozaj chorý, tak predsa deti nato treba pripraviť postupne a nie, že zajtra umrie 🤐

schatzinkaschatzinko
22. sep 2014

@butterfly333 inak, ako si uz sam urcil diagnozu, co ak rakovinu nema. Hmm, co potom. Odmieta chemoterapiu, super, co takto aspon urcit diagnozu a potom sa rozhodnut. Ale verim Ti, ze to nemas lahke. Ked nechce, tak nechce. Ubohe , ze v dnesnej dobe medicinskych moznosti este niekto uvazuje takto. Povedz mu, ze ked nic, nech viete aspon diagnozu. Zvysok sa uvidi. A lekari a sestricky uz videli tolko pohlavnych organov, ze urcite si moze byt tym isty, ze nikoho nicim neohuri...

butterfly333
autor
22. sep 2014

@danielahamar máš pravdu je taký aký je. Ver že už aj mne lezie na nervy. No neviem čo mu je čo je tá hrčka viem že ju tam ma držala cítila som ju. Tak viem že je tam no či to je vážne neviem. A deťom radšej nič nepoviem ešte je skoro keď nič nevieme.

zibi
22. sep 2014

@butterfly333 boze tak to je hrozne fakt .... ale musi ist k tomu doktorovi ..uvidis co to bude .. mozno naozaj robime predcasne zavery .. nemas to lahke .. 😲

butterfly333
autor
22. sep 2014

@schatzinkaschatzinko k urologovi ide v pondelok ja sama som ho objednala a aj ho tam odveziem a budem tam až kým ho nevyšetria.

danielahamar
22. sep 2014

@butterfly333 povedz mu to takým spôsobom ako som ti napísala, možno začne o tom aspoň vážne rozmýšlať a ty ho uisti, že ho nenecháš padnúť samého 😉

danielahamar
22. sep 2014

@butterfly333 aj s ním choď do ambulancie