Manželovi vibruje srdce
Ahojte baby, manzel sa mi uz dlhsie stazuje, ze ma pocit akoby mu vibrovalo srdce. Ma dost stresovu pracu a ze to ma hlavne ked sa rozculi, alebo ked sa az moc smeje. Posielam ho k lekarovi, ale jeho tam dostat je jak keby som ho posielala k najvacsiemu bepriatelovi. Bude mat 30 rokov. Mava problemy este so zaludkom, ale odkedy bol na gastro a berie lieky, tak sa mu polepsilo. Inak nema ziadne ochorenie. Neviem si ani predstavit co mi vlastne opisuje, lebo som to nikdy nemala som to nikdy nezazila. Mala ste to, alebo poznate niekoho kto to mal? Co bola pricina ak ano? Dakujem za kazdu radu. 😊
Môže ísť o nepravidelný pulz.Ak je to tak a nemá iné ochorenie/vysoký TK,zmeny na EKG/dá sa to veľmi dobre liečiť a môže žiť život bez obmedzení.
Predpokladam extrasystoly. Magnezium.
Moze to byt arytmia, ja to pocitujem a mam poruchy rytmu srdca beriem aj betablokatory, zistili mi to v 23 rokoch vraj vrodene, ale ja mam toho na srdci viac. Nech urcite navstivi lekara.
Magnezium si dava kazde rano. Tak aspon nieco robime dobre. No musim ho tam nejak dokopat.
@rebekamarcusko magnezium ale znizuje tlak, takze aj s tym treba opatrne, ale zavisi od toho aky ma bezne tlak
@rebekamarcusko takéto pocity ako zasklby a trhanie mavam aj ja, ked mam stresové obdobie.. Mala som aj holter napojeny a ked som to pocitila holter nic nezachytil.. Mavam aj zrychleny pulz niekedy.. Stres stres stres..nech sa snazi odpocivat co najviac a magnezko
Znie to ako extrasystoly ako vravi charliee1980 (po anglicky PVC). Mame znameho co ich mava a opisoval to ako "vynechany" uder srdca z casu nacas, co je inak uplne neskodne. Vynechat kofein, zvysit mineraly, ale urcite zjast na EKG. Je to bezbolestne, prilepia mu elektrody na hrud, koncatiny a polezi na posteli asi 2-3 minuty a hotovo.
Ďakujem vam vsetkym baby 😊 určite budem trvat na tom aby išiel k lekarovi. ❤️

@rebekamarcusko urcite psychika...ale pre pokoj duse nech navstivi kardiologiu