icon

Mary Kay kozmetika - skúsenosti

zuzkauk
19. feb 2014

Ahojte dievcata, mohli by ste mi prosim napisat svoje skusenosti a nazory na Mary Kay kozmetiku? Popripade dievcata co s nou pracuju, nejake blizsie info?

ckatka
31. júl 2016

@cucoriedkafiha nie je skoda rozpredavat vyrobky, ked prechadzas k inej poradkyni do timu?
ja som v time Ivany Christovej,... a napr u nas to funguje tak, ze ked mame nieco navyse/zbytocne, mame na FB skupinu, kde si to dame vediet, a nejaka akcnejsia kocka to obvykle preda na akcii,... nechces to spravit radsej tak? ako byt tam stratova....
napriklad mne by sa zisiel jeden kus bronzer dark (ten uz dopredali a nikto ho nema),... idem objednavat buduci tyzden, hlavne kvoli tym novym spiralam, nech sa zasa nevypredaju ako minule.... potom sme mali obmedzenia 5ks na poradkynu... :(

cucoriedkafiha
1. aug 2016

@ckatka prosim nestarajte sa do mna .. ja som natrafila na zlu poradkinu ... tak mam o tom negativne skusenosti a viem o tom viacej aj vy tusim ...... mna infmormocat nemusite . ja viem co a ako najlepsie sama cakam kym ma prehodia z ineho timu do druheho timu . dakujem pekny den

maminecka266
4. aug 2016

@cucoriedkafiha to je najhorsie, ze clovek v dnesnej dobe, uz pomaly ani nevie komu moze verit ☹
@ckatka kokso, ked si vezmem ze 30 000 slovenskych korun vrazenych do kozmetiky, tak sa mi az hlava z toho toci.. Ja som uz davnejsie rozmyslala, ze by som zacala pouzivat tuto kozmetiku, ale ked som na nete pozerala tie ceny, tak asi sa radsej uskromnim ☹

cucoriedkafiha
4. aug 2016

@maminecka266 prave to mylslela sm si že mam skvelu poradkynu opak to bol ale človek nevidi do jej hlavy čo a za ucelom okradla ma o 400e a kozmetika doma trčala nič ani urz ani hovno s prepačenim nič tak som zavcala vyrobky predavat aby sa mi vratili korunky ......a aj sa to vracia ... a čil som nastrafila na jednu čo robi ttoto a ta mi stym pomože a vyrobky no ceny su drahe ale niekde aj darček dostanete alebo aj podla vasho vyberu niekto to robia ale ja onu kozmetiku nepouživam rem moj sstoji pre mna 26e a ked ma moja kp akciu tak ho mam za polovicu ale tak vydri mi pol roka niekedy keby ten krem prestali vyrabat asi by som sa zahrabala niekde pod zem mojej pleti dost pomohol ale to je tažko tie ceny maju dost vysoke rozumiem vam

cucoriedkafiha
4. aug 2016

@ckatka tak vyrobky rozpredat či je skoda pani neviem ani sama po tejto skusenosti ....vsetko prebehlo ok ..... stretmutie a potom baliček som mala ok ten stači nie dalsiu kozmetiku a ked som to urobila ked mi odisli peniaze z učtu kozmetika za 400eu a potom sa vic krat neozvala . reku čo s tym dalej a pytam sa dalsich bab že to netrebalo ti objednavat že stačilo na začiatok ti uplne startovaci kufrik a ne vyhodene peniaze do luftu a ja v soku a čo čil s tym viete kolko mam toho doma neviete velke množstvo , tak som zacala niečo rozpredavat nech to ide preč aby a mi vratili korunky .. ale mam ešte doma kopu toho aj tak ...... a mam adopcny program stym že si ma berie ina kp ale mam sa rozhodnut či do toho ešte pojdem aj po tejto skusenosti ..... to ako vy ny ste mi to predali či ako ste to mysleli ?

cucoriedkafiha
4. aug 2016

@ckatka ja s tym som chcel len zacinat ale po tejto skusenosti zatial vyrobky rozpredavam a cil cakam či sa ma ujme dalsia kp ako som spominal amam sa rozhodnut či ist do toho alebo nie ale vediet sa pekne naličit to ma velmi bavi ale naletela som narazalila som na n zlu kp .

ckatka
9. aug 2016

@cucoriedkafiha nie...mam svojho tovaru dosť. ..skôr ma zaujímalo, či nespolupracuje viaceré kočky. ..ako my v tíme

maminecka266
9. aug 2016

@cucoriedkafiha nie je to veru sranda tolke peniaze vyhadzovat v podstate do luftu, nechce sa mi verit ze nie je nejaka dobra kozmetika aj lacnejsia 😠

27dianka
9. aug 2016

@cucoriedkafiha
@ckatka
kočky viete mi prosím vás povedať v akých množstvách sa predáva make up? myslím objemovo

ckatka
9. aug 2016

@27dianka podkladove bazy su v tube 29ml

cucoriedkafiha
10. aug 2016

@ckatka mne sa to už porozpráva. Pomaly ale ide reku už nikdy viac

bananik85
10. aug 2016

@ckatka ahoj. Chcem sa opytat, kolko je vas v time Ivany Christovej?

ckatka
10. aug 2016

@bananik85 veľa bohužiaľ presne číslo ti neviem povedať, stále sa to mení. Fb sukromna skupina kde nám Ivana dáva dôležité informácie ma vyse 500 členov. Samozrejme, mame aj menšie tímy a líderky.

bananik85
10. aug 2016

@ckatka dakujem za info. A mate nejake studio, kam sa da prist pozriet a vyskusat?

ckatka
10. aug 2016

@bananik85 to si riesi kazda poradkyna individualne, ak mas zaujem, napis mi spravu

nikolienka28
16. aug 2016

@27dianka ahoj podkladové bázy 29ml a cc krém 29ml

0ria0
16. aug 2016

Babuľky používam túto kozmetiku už asi rok a som s ňou spokojná. Poradila mi ju kamarátka, ona vedela že predtým som si nevedela nájsť kozmetiku ktorá by mi vyhovovala tak s malou dušičkou mi hovorila o tejto a počúvla som ju, začo som rada🙂

janulicka24
16. aug 2016

@0ria0 ja mam teraz z marykay nejaky cistiaci produkt z takymi gulickami co by mali cistit cierne bodky tak som velmi zvedava ako mi sadne. Obavam sa ci sa nevyhadzem ☹

vlasta1818
16. aug 2016

@ckatka katka prosím ťa a ako je možné sa do takéhoto tímu dostať? ako to tam celé funguje?

nikolienka28
16. aug 2016

@janulicka24 Ja s tým robím a zrovna tento používam, určite sa nevyhádžeš a ak aj áno tak správna poradkyňa ti to vyreklamuje 🙂 🙂

ckatka
16. aug 2016

@vlasta1818 no tam sa dostaneš tak, že ťa do MK zaregistruje niekto kto do toho tímu patrí.

janulicka24
17. aug 2016

@nikolienka28 vyreklamuje? a to prosim ta akym sposobom? 🙂

bielavila
17. aug 2016

Ja nedám dopustiť na make up a minerály púder,pouzivam už skoro 8 rokov vtedy to na sk ešte nebolo moc známe, ale žiaden iný som uz nechcela, moja mama a sestra používajú aj krémy ale tie sú na mňa moc drahé aj keď oni si pochvaľujú,ale ja mám v 30 pleť ako bábätko tak si moc na krémy nepotrpim, odlicovac oči je tiež výborný a tiež mám nejakú dekoratívne kozmetiku čo som dostala do daru, a som spokojná,je to taká vyššia kvalita kozmetiky

nikolienka28
17. aug 2016

@janulicka24 normalne existuje reklamacny formular kde popises aky si mala problem s kozmetikou, posle sa do firmy aj s vyrobkom tusim a vratia peniaze, kamoska minule takto riesila reklamacku

ckatka
17. aug 2016

@janulicka24 presne tak. ...akonáhle je nejaký problém po použití. ..tak sa normálne spraví reklamácia. Cieľom je aby sa akýkoľvek problém podchytil a riešil a aby ženy šírili dobré meno - a to sa nedá tak, že ti niečo predám a nestarám sa... ak na takú "poradkynu" natrafis treba ju nahlásiť. Také vo firme nechceme. 😊

bananik85
18. aug 2016

@ckatka odkial si prosim ta?

1radula1
18. aug 2016

@ckatka také vo firme nechceme 🙂 úsmevné.. si to napísala ako keby reálne ste tam zamestnané 🙂 🙂 nič v zlom 🙂

ckatka
18. aug 2016

@1radula1 heh...vec prístupu 😊

ckatka
18. aug 2016

@bananik85 BA, PK a okolie 😊 ale dosť aj cestujem

vlasta1818
20. aug 2016

@ckatka aha - ďakujem skúsim siu ešte o mk niečo prečítať naštudovať ako to tam u vás vlastne funguje 🙂