Mastopexia a vaše skúsenosti
ja sa chystam zatial idem len na konzultaciu 😉
@majusuk1709 ahoj,poprosim o sukr mail,poslem foto🙂
@tammika ahoj, chcela by som sa opytat, ze ako sa citis po operacii a ako prebiehalo hojenie a tak. Ak by si bola ochotna, poslala by si mi foto pred a po? Moj mail dadejova.anna@gmail.com. vdaka 😊
@adulik10 ahoj, velmi pekne dakujem za fotky. Prsia mas krasne, velmi pekna praca. Verim, ze si aj ja splnim sen 😊. Ako prebiehalo hojenie a ake boli bolesti? Na akej klinike si bola? Vdaka za odpoved. Vsetko dobre prajem.
@adulik10 prosím mail adresu
margotka_ja
Ahoj🙂hojenie super raz dva ale to je individuálne u kazdeho inak🙂bola som u cervena no uz by som tam nesla ,aj tu v Ba su top doktori a vyborny je dr Krivosudsky,kedze to opat casom pokleslo 🤦♀️Anooo nie hrozne ale kleslo ,budem to riesit vyplnou😉a dakujem aj tebe vsetko dobre 😘
Bo Phut
Provincia Surat Thani 84320
Thajsko
Odoslané z iPhonu
Time :02:17 AM
@adulik10 dakujem pekne 😊 a za aku dobu to pokleslo?
@majusuk1709 dobry vecer, mohla by som poprosit aj ja o foto pred a po(dadejova.anna@gmail.com)? Dakujem a drzim palce nech je vysledok super a rychle hojenie 😊
Ahojte baby, prosím som po konzultáciíí na podvihnutie prs a plus vloženie implantátu, ale keď som videla že to bude spôsobom na kotvu, čiže rez okolo bradavky a rovno pod prsia, mám veľký strach z jaziev. Pomohla by ste mi prosím niektorá s fotkami, a ako to bolo s priebehom hojenia. Ďakujem Jana
Tak dievčatá operáciu mám za sebou. Pondelok mi bolo. Fajn, dnes je to už horšie. Jazvy sa hoja a svrbia. Neviem ako vyzerajú prsia za 10 dni mi da dole bandáž. Ja som bola naraz aj na operácii nosa čiže vyzerám ako po autohavárii ale mám veľmi dobrý pocit z opky a už sa teším na výsledok. A Dr červeň je asi najlepsi človek a Dr na svete 👌 odporúčam určite. Žiaden strach má to všetko v oku to vidieť že ke profík a má neskutočne skúsenosti. Želám všetkým dievčatám čo postúpia operáciu skóre uzdravenie a očakávaný výsledok 😘
@majusuk1709 Ahoj ako Ti je po operácii? Ja idem 6.2. prosím napíš mi po prevaze, akú mala veľkosť?
@majusuk1709 drzim palce nech je vsetko v poriadku a nech si rychlo fit a mozes sa tesit 😊. Ako sa mas? Hojenie je ok?
@janulakucharova ahoj, ako sa mas po operacii? Verim, ze vsetko je ok. Davala si si iba prsia upravit? Mohla by som ta poprosit o foto pred a po. Dakujem pekne 😊
@svetlis ahoj, od operacie uz ubehla urcita doba, si stale spokojna? Ako prebehlo hojenie? Mohla by som ta poprosit o foto pred a po? Dakujem pekne 😊
@majusuk1709 mohla by som poprosit o foto pred a po? Dakujem dadejova.anna@gmail.com
@rozalianda prosim ta kolko si cakala na zakrok?
@rozalianda prosim ta ako si bola spokojna?
Ahoj @sialsa ..a vsetky ostatne 🙂nech to zhrniem pre vsetky v jednom rozsiahlejsom komente....bola som pred 3 rokkmi prsia 2 roky brucho...prsia (bola som spokojna ) ale az tetaz viem ,ze to mohol urobit este lepsie...takze som pred mesiacom absolvovala druhu op..ako prs tak aj brucha,s tym ze mi robil korekciu jaziev a teda ich potiahol ,kedze boky som mala naliate aj 3 roky po op..toez som bola po op maximalne spokojna (a tiez tetaz z odstupom casu a rokov ,som zistila ,ze jazva mala byt nizsie aby sa dala schovat do nohaviciek ,ale ok nie vzdy sa to mozno da...prsia som mala jedno vyssie ako druhe ,co mi v tom case skutocne nevadilo,lebo som bola naizaj stastna ,po tych rokoch s obrovskymi prsami a ovisnutym bruchom ..zrazu vsetko zmizlo...dr bol naozaj mily a sestricky tiez...Kedze prsia opat poklesli(mohlo byt z nich ubrane omnoho viac)teraz to uz viem ,vidim..som po druhej OP mesiac...a neviem vynachvalit...ako prsia tak brucho..brucho mi robil korekciu jaziev( posunul jazvy este dalej a urobil lipo,kedze aj 3 roky po op som mala nad jazvou tuk a bolo to vypukle po cekej dlzke aj bokoch (neriesila som to ) no zacalo mi to vadit esteticky🙂Do BB sa mi fakt nechcelo aj hlavne kvoli kontrolam ,par rokov ubehlo a doktorov a sikovnych je omnoho viac..😉to je cele ..som mesiac po op prs ,brucha(korekcia a liposukcia)a opat neviem vynachvalit😉😉😉co sa tyja dvoch op ...u mna uplne v pohode,prah bolestivosti mam top🙂fungovala som hned na druhy den..nikto si dodnes jic nevsimol 🙂az na mensie prsia😂
@sialsa
@chiquitita Ktora klinika je nejlepsia v Ba ...
@sialsa 🙂ranko..dakujem ano odhodlala aj druhy x ,vedela som co ma caka🙂a moj prah bolestivosti sa niekam vytratil😂.az to budes o tom 100% presvedcena 🙏🏻Chod...ja som bola OPERA CLINIC a dr.Krivosudsky...naozaj nedam dospustit🙏🏻Krasna praca...ked som sa spytala “kde mam tie (pre mna stale velke🙂prsia”...) povedal: “tam kde mali byt uz pred 3 rokmi😉Mily,vysvetli ,ukaze.povie,naozaj klobuk dole...jazvy...ano kazdyz nas ich ma ine , hoja sa inak ...prsia sa zahojili krasne aj jazva po roku ju bolo vidiet minimalne po opáleni este viac..naozaj minimum viditelna ako okolo bradavky tak aj pod prsami...Brucho ..jazva sama o sebe pekna ...aj ked dlha velka...ale malinko kriva a halvne vyssie polozena a teda podla avizovaneho “ze sa skryje v nohavickach” (neskryla) my to vadilo esteticky (ale opat opakujem..aj za toto som bola nesmierne stastna ) takze jazvu som si dala po zahojeni, teda brucho ..pretetovat.. Aby som tu “jazvu nejako prekryla”Posli mi sukromny mail...poslem vsetky foto pred a po ..teraz aj predtym🙂Teraz mi dr prsia zmensoval cez povodne jazvy , takze niekde po tej dlzke jazvy je jazva hrubsia co je normalne a hlavne som 6 tyzdnov po op..ale aj na toto existuje pomoc🙂bez zasahu🙂vsetko sa krasne zahojilo ...poslem fotky, mozno ta to posunie o dalsi krocik( velky krok)😊k tvojmu rozhodnutiu😉
@adulik10 este taks delikatna otazka.kludne mi odpis do meilu.ako je to s citlivostou bradaviek.po operacii ked sa vyliecia rany.myslim na sex.predohru.nikde vobec nik o tom nepise a je to dost dolezite.co ak nic nepocitim....pri dotykoch a tak...lebo ta prsne brafavky su posunute.ak sa tam porusi nerv.zakoncenia.toto doktor vobec povie????alebo to nechaju na osud?😂🤣🤣🤣

@vvia jasne pošlem 😀