Mastopexia a vaše skúsenosti
ja sa chystam zatial idem len na konzultaciu 😉
V BB dr.Cerven
Ahojte, rozmýšľam nad moduláciou prsníkov bez implantátom vo Zvolene u Dr. Pikulu, máte niekto skúsenosti priamo s týmto doktorom? Prístup?cena?praca?bolesti?kvalita? Práceneschopnosť?Za každú informáciu budem veľmi vďačná. Ďakujem
ahojček adulik,čítam si fóra a tvoj príspevok už viackrát,viem že si už po zákroku viac rokov,ale predsa ťa prosím , nevadilo by ti poslať mi fotky pred a po, jasné , že by mi veľmi pomohli...mám termín k dr.Ráczovi Interklinik BA v novembri,ale stále mám obavy...najmä
tie jazvy ma strašia....ďakujeeeem moooc....norikari@azet.sk
Ahojte. Chcem sa opytat ci tu je niekto kto bol na uprave prs v prievidzi?
Ahoj, ja sa iba chystám... ale do Ba,písala som aj adulík,ale zatiaľ sa neozvala,veľmi by som potrebovala nejaké fotky pred a po opke....ak to niektorá čítate prosím pošlite nejaké na norikari@azet.sk...veeeeľmi by mi to pomohlo,ešte stále nie som 100% rozhodnutá....ďakujem kočky...
@adulik10
Ahoj. Chcela by som sa opytat ci vieta ako to je ked si dam spravit upravu prs a potom by som znovu kojila?
Ahojte, som tu prvy krat. Som 6 den po mastopexii v Ke u doktora Beneša. Kludne odpoviem na cokolvek🙂 Som maximalne spokojna, teda zatial len odporucam. Uz by som mohla tancovat
Ahoj svetlis30, prosim ta kolko ta to stalo?
Ahoj,
@6mia6 dnes som presne tyden po operacii, hore som sa preklepla. Uz od vcera soferujem a robim vsetko bezne. Teda jasne ze zatial okna neumyvam, ale chystam sa. Odhodlavala som sa roky, ale dnes jedine co lutujem, ze som na to nesla skor. Konecne som zabudla na komplex a som happy 🙂 Velkost som mala 70 E az F. Ja som nechcela mensie, ale hore a pevne a presne to aj mam, su mi dobre povodne podprsenky. Lekar sa ma pytal ake chcem, takze splnil na 100%.
@vanullienka stalo ma to 1300 eur. Povodne som mala platit 1200, ale dala som si poodstranovat jednym supom vsetky znamienka a vyrastky a pod. z tvare a brucha a som velmi spokojna.
@svetlis dakujem za odpoved. Mna to tiez tak bude stat. Plus este pooperacna podprsenka a narkoza. Ale uz by som chcela mat potom. Tesim sa ale su tam aj obavy.
@svetlis a nahodou nevies ako to je keby sa kojilo ci znovu tie prsia nepadnu?
Mna to stalo dokopy vratane podprsenky aj narkozy. Obavy su samozrejme, ale ver stoja za to 🙂 Ja som uplne novy stastny clovek. Lekar mi tvrdil, ze sa to neda porovnat s bolestou po silikonoch a mal pravdu nic to nebolo a teraz stojim pred zrkadlom asi 50x za den🙂 To ci padnu po kojeni neviem, ale myslim si ze asi aj ano. Mna sa lekar pred pytal, ci este budem kojit.
@normeska68 ja by som ti rada poslala fotky, ale pred som si nespravila ziadne.... teraz lutujem... a neboj sa naozaj vyberanie mandli bol des oproti tomuto. Jedine co mna trosku obmedzuje je svrbenie jaziev a spanie na chrbte a boku, ale da sa v pohode.
@vanullienka a neuzivala si nejake lieky pred - po operacii na lepsie hojenie? A ako si sa citila po prebudeni? Niektore pisu take hrozne scenare. Ja idem na jednodnovu chir.rano ma zooperuju a ze poobede podla stavu mozem ist domov.
@krtikcertik ahojcek...viem uz je to nejaky cas co si postupila opku ale predsa by som mala par otazok...idem na druhy tyzden v utorok na pexiu do Ba..Interklinik...mam obavy o tie jazvy...aka si spokojna po opke ??.ako to bolelo po prebudeni???..kolko ti trvalo kym si sa dala uplne do poriadku?? A este jedna prosba...ak by sa dalo ne.ohla by si mi preposlat nejake fotky pŕd a po ?? Velmi by mi to pomohlo....dakujem vopred ....norikari@azet.sk
@normeska68 Ahoj podstupila si prosim tu operaciu?Velmi ma zaujima ako si spokojna aj ja mam naplanovanu operaciu v Inteklinik.Napiš prosim.
Ahojte, viete mi odporucit nejakeho dobreho chirurga na mastopexi?
Ahojte, ja som po operacií 8. deň a musím povedať, že najhoršie pre mňa bolo zavádzanie ihly do žily. Inak úplná pohoda, na štvrtý deň som už bola v práci, absolútne žiadna bolesť. Prsia vyzerajú miliónkrát lepšie. Ak môžem odporučiť vynikajúci prístup a šikovné ruky - MUDr. Fábry 😉
Ahojte zienky co ste absolvovali operáciu malicte prsia veke?
Ja mam mensie ale ovisnute len take košticky po kojebmniach z podprsenky mi vždy jeden vyskakuhe von..
Chcem vediet ci sa to robí aj na mensie prsia nskolko implantaty nechcem.. .
@adulik10 dobry den, mohla by som poprosit o fotky pred a po? Tiez zvazujem upravu prs. Po dvoch detoch kojenych, je to zle 😢. Dakujem pekne dadejova.anna@gmail.com
Ahojte dievcata,vidim ze uz to je passe(moja odpoved)no uz som tu vyse roka nebola🙏🏻🙂Dufam,ze tie co uz mate “po” ste spokojne😉margotka:foto posielam zo sukr.mailu😉
@adulik10 ja by Som tiež poprosila foto. 8.1 mám operáciu Dr červeň
@majusuk1709 prosim ked budes mat po posles mi? Ja som raz rusila konzultaciu lebo mi decka ochoreli. Chcem to poriesit

@adulik10 ahoj, nemam moc moc sa bojim..kde ti to robili? pa