Mastopexia a vaše skúsenosti
ja sa chystam zatial idem len na konzultaciu 😉
@tinkerbell ano mam uz odkojene len neviem si to vobec predstavid pomohlo by mi to realne vidiet inplantaty som uz vudela ale toti este nie
@janula0000 mozem sa ta opytat a kto ta iperoval?A ja by sim chcela ist len na upravu a tiez mam velke a ovisnute.Inplantaty mi neodporucil nemohla by si mi poslat foto prisim ta na email.d.korytakova@gmail.com
@tinkerbell len som to nikdy nevidela a bojim sa ,ze znova ovisnu
@danina28 ja tiež nad tým uvažujem, ale ešte kojím. Vraj trochu ovisnú alebo skôr poklesnú ale nie veľmi. A teda budú menšie. Ten dr. ti bude riešiť aj to zrastenie?
Dievcence obnovujem temu o mastopexii prosim tie co ste boli ako to prebiehalo? zaujima ma hlavne to za kolko ste sa mohli ist osprchovat prvy krat po operacii kolko ste nesmeli dvihat nic tazke kolko sa nesmie spat na bruchu od zakroku a ci to boli a kedy ste sa vratili do obycajneho zivota lebo niektore kocky pisu ze to znasali velmi zle a druhe ze za tyzden ani nevedeli ze na nejakej operacii boli...😕 velmi zvazujem tento zakrok lebo mam strasne velke prsia po detoch s ktorych mi vobec ale vobec nejde schudnut aj ked schudnem vsade inde... nechodim sa v lete ani kupat musim premyslat co si obleciem aby mi nikde nic netrcalo no hroza ☹ budem vdacna za vsetky rady ohladom tejto operacie
@sandra9 ahoj, ako si sa rozhodla? Ja som bola 3 roky dozadu.
@sandra9 po dvoch tyzdnoch mozes normalne fungovat. Sice som si davala pozor tri tyzdne .Ja som velmi spokojna . Lepsie uprava ako sili. Sili su risk. S tvojim vlastnym materialom sa nemoze nic pokazit.
@modrykonik22 dobry den,mate prosim fotky pred a po ? A cena aka bola a kde ? Dakujem
@chiquitita vsetci tu pisete ze to vobec neboli,ale neni to pravda.
nie vstci mame rovnaky prach bolesti ..mna to nebolelo nebrala som ziadne lieky na bolest
Ahojte, som tu nová a rada by som sa vás opýtala na mastopexiu. Zvažujem aj ja. Prsia nemám veľké ale niesom s nimi spokojná sú ovisnuté.U koho ste podstúpili? V Ke je niekto kto to robí dobre? Čo vás to stálo? Ďakujem za vaše odpovede
@domi1212 kĺudne sa pytajte Domi
@luciakiralova Ahojky, tak by som sa chcela opýtať čo to stojí a komu sa zveriť na taký zákrok.Aka je potom rekonvalescencia?
dievčatá Prešov, Košice viete mi niekoho odporučiť?
@evka1247 kludne mi napiste co chcete vediet
@michi123 ahoj. Aký bol priebeh hojenia jaziev... Už to máš urobené dávnejšie. Je to veľmi vidieť? Ďakujem
@lauritania dobrý deň. Sa chcem spýtať na jazvy . Už máte to dávno za sebou ako ich vidieť? Predpokladám že vám upravovali aj bradavky. Tam nemáte jazvy? Na tých čerstvých fotografiách je to dosť vidieť
@normeska68 ahoj,prosim bola si uz nakoniec u racza na masto?mne robil brucho. Rozmyslam nad prsiami a bola som s nim velmi spokojna. Tak by mi pomohla tvoja recenzia.
@baryana ahoj,dlho som tu nebola, asi to uz ani aktualne nebude.....bola som veľmi spokojna s Ráczom, teraz uvazujem o facelift u neho....ale on uz nie je v interklinik

@danina28 zatial este niesom rozhodnuta ale asi Košice -šaca