icon

Mastopexia a vaše skúsenosti

chiquitita
15. aug 2012

ja sa chystam zatial idem len na konzultaciu 😉

Strana
z8
baryana
10. feb 2025

@normeska68 ahoj, uz to mam aj za sebou. 😊maximalne spokojna a stastna.

kovacikovas1
Autor odpoveď zmazal
kovacikovas1
18. aug 2025
@baryana

@normeska68 ahoj, uz to mam aj za sebou. 😊maximalne spokojna a stastna.

@baryana
@baryana Dobrý večer prajem.Chcem sa Vás spýtať,ako to je s jazvami,sú veľmi viditeľné?Za odpoveď ďakujem.

kovacikovas1
18. aug 2025
@adulik10

Gamajka:jasneeeee zasyp)))) ako to prebiehalo ?: nooo dosla som... Ubytovali ma ))) navliiekli koseluuu)) dosla velmi mila p.anesteziologicka ,ukludnila )) pred zakrokom..dosiel dr. pokresil si ma .. Uistil ze vsetko bude ok , dostala som nejake lieky na ukludnenie, odniesli ma na salu .. Pichli inj.. Anesteziologicka sa usmiala a to bolo vsetko co si pamatam))) zobudila som sa ani neviem kolko po op.. Prechrapala som ani neviem kolko ) zacali ma robit cca o pol 10 tej)) a o 15tej som sa zobudila )) po narkoze stav uplne v pohode akurat som bola mierne otapena ))nic ma nebolelo a neboli dodnes. !!!akurat som mala stiahnuty hrudnik )) nic ine , do vecera som lezala a pila lebo som musela )) sestricky to mali podvkontrolou)))dostavas inf z antb..na druhy den rano prevaz ..co sa aj cudoval ze ani pri prevaze ma nic nebolelo ))) na par sekund dom videla vysledok a parada!!samozrejjmee ze nemooozes soferovat ))) to aj mna hned zjazdil )) zd dufa ze som nedosla autom !!))))ta narkoza ma tu ucinnost nieje to sranda ..no a doma som lezala cely vikend )) nie doslovne ale tak oddychovo ,,,doteraz ma nic neboli akurat vcera zacalo svrbiet ))zajtra idem na kontrolu ) sa tesiiiiim ..ak tak posli mail a poslem ti foto horor pred a zazrak po ))))) ak som nieco nespomenula taaaak pyyytaj)))

@adulik10 Dobrý večer prajem.Chcem sa Vás spýtať,ako to je s jazvami po zákroku?Za odpoveď ďakujem.

baryana
30. sep 2025
@kovacikovas1

@baryana
@baryana Dobrý večer prajem.Chcem sa Vás spýtať,ako to je s jazvami,sú veľmi viditeľné?Za odpoveď ďakujem.

@kovacikovas1 viditelne su tak primerane. Uz ich mam vyblednute. Vobec mi to nevadi, lebo ich vidim len ja. Ten pocit, ze nemam vytahane ovisle prsia je bohovsky. Ja som velmi spokojna. Tesim sa sama zo seba

Strana
z8