icon

Máte aj vy postvakcinačný syndróm?

18. jún 2022

Je to podobny ako postcovidovy, len tu to nikto neriesi a fakt je to problem pri ktorom obvodak pokrci plecami. V nemecku to uz zacali riesit, no u nas akokeby problemy neexistovali https://www.postoj.sk/108310/nemecki-lekari-vol...

Strana
z3
att123
Odpoveď bola odstránená
snezienkaaa82
20. jún 2022

Ja som rok po druhom očkovaní. V jednom kuse som chorá. Sople, kašle, hrdlo, hlas,,unava. Nikdy predtým som neverila, že vakcíny narušila imunitu. Už verím. Nehovorím, že u každého, no u niekoho áno.

76california
20. jún 2022

Trosku ohladom imunity:

Kazdy jeden clovek ma vramci svojho traviaceho systemu tzv. GUT BIONOME

cim je roznorodejsi, rozumej: cim viac roznorodych mikroorganizmov obsahuje, tym ma telo vyssiu imunitu, tym je odozva tela ci uz na virus, na vakcinu alebo na bakteriu lepsia, to znamena, telo si s akymkolvek "votrelcom" lepsie poradí

Preto je to naozaj u kazdeho INDIVIDUALNE

mladena
20. jún 2022

Keby sa radšej ľudia starali o svoju imunitu a nemyslím liekmi, ktoré majú častokrát kopec nežiadúcich účinkov. Mne pripadá, že svoje zanedbané zdravie potom nazývajú kadejakým post- syndrómom a je to vlastne taká výhovorka. Vidím mnoho obéznych a na pohľad nezdravých ľudí (netvrdím že všetci). Prírodnou medicínou som sa zbavila napr. exému v priebehu pár týždňov, pričom som predtým po lekároch chodila s tým roky. Je to škoda, že žijeme čoraz neprirodzenejšie a obraciame sa prírode chrbtom.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3