Máte aj vy postvakcinačný syndróm?
Je to podobny ako postcovidovy, len tu to nikto neriesi a fakt je to problem pri ktorom obvodak pokrci plecami. V nemecku to uz zacali riesit, no u nas akokeby problemy neexistovali https://www.postoj.sk/108310/nemecki-lekari-vol...
Nemám, nikto z mojej širokej rodiny nemá žiaden taký syndróm a ani v okolí som nepočula od nikoho, že by mal po očkovaní nejaké problémy. Zato postcovid - kamoška od mája 2021 problémy s imunitou, susedke odišli obidve kolená, najskor 1, potom druhé, ona si myslí, že to súviselo s covidom, lebo sa jej to stalo po covide, ale doktori sa tvária dosť nerozhodne, že kľudne to mohlo byť aj vekom. Tak teraz neviem či sa každý zdravotný problém začne pripisovať"postvakcinačnému" syndrómu, potom tuším jediní "prirodzene" chorí budú neočkovaní a neprekonaní 😄.
@44janica44 pises mi z duse.Presne tie iste individua ktore neverili na kovid teraz popieraju vojnu na Ukrajine a dnes plasia ludi poukazmi na jedlo a benzin, ktore su uz vytlacene a budu sa distribuovat do domacnosti.Ked toto minuly tyzden znama rozpravala medzi ludmi,tak som musela odist prec lebo mi isiel vybuchnut mozog🤯 Slovensko ked nepopracuje na vzdelani nasich deti a ludi tak budeme strateny narod..
ja mam taky pocit, ze ludia este stale nepochopili ze vela zalezi aj od cloveka... preboha ved kazde telo inak reaguje ci uz na vakciny, choroby, lieky, infuzie, dokonca aj odber krvy kazde telo zvladne inak. Ja ockovana nie som, covid som mala, tazky priebeh 5 dni v kuse horucky 40 °. Manzel je ockovany, priznak mal jediny, unavu , jeden den. Mam znamych ktori ockovany su, a mali tazly priebeh. Mam znamych ktori ockovany nie su, a mali lahky priebeh. Proste zalezi aku ma clovek zivotospravu, imunitu, ako sa stravuje ... To ze media a hlavne internetove rozdelili ludi na dva tabory je uplne o niecom inom. Ved proznajme si, keby sa tolko neomiela , a kazda jedna internetova stranka nebola zaplavena milion clankami, plnych hoaxov, dezinformacii, alebo naopak informaciami a faktami , rozmyslal by teraz nad tym niekto ? myslim ze nie. Dlhe roky sa ludia ockuju, su povinne aj nepovinne ockovania, ale toto jedno bolo medializovane a preto to takto dopadlo.
@simona1306 presne si to popisala. Nikto netvrdi, ze nemozu byt nasledky po ocko, alebo po Covide. Lenze teraz kazdy vsetko pripisuje ockovaniu. Aj choroby, ktore by mozno tak, ci tak dostali. Su statistiky, kde nie je zvyseny pocet embolii, infarktov. Len sa mnohe z toho pripuse na vrub ocko. Netvrdim, ze to nemoze byt. Je to individualne.
boze a furt sa najde niekto, kto so vymysli nieco na sirenie paniky, ze vas to este bavi
@iv007 mhh a úžasny je ten dôvod proste "ktosi" skúša koľko ľudia vydržia a snaží sa zlikvidovať polku ľudstva - logicky keby chceli zlikvidovať polku ľudstva sa neobťažujú vymýšľaním vírusu, vakcíny a výrobou umelého "peľu" ..... Ale mám pocit že keby si tí konšpirátori prečítali na Facebooku že ich zachránia 2 kvapky Sava na lacno ráno do očí tak uveria aj tomu. Ale ozaj niekedy žasnem keď to počúvam že takým ľuďom vôbec dajú občiansky je to ozaj strašne ale ľudia osprostievaju čím ďalej tým rýchlejšie.
Moja mamka bola očkovaná dvomi dávkami, žiaľ aj tak sa jej stal Covid osudným..😥
Mám kamaráta,bojoval proti očkovaniu,odhováral všetkých okolo seba,aby sa neockovali. Dostal covid,nakazil rodičov a otec mu umrel,mamka má veľké ťažkosti doteraz. Teraz vraví,že si zabil otca a o mamu sa musí starať 24h denne. Dospelý 43rocny chlap, ktorý sa mal starať o svoju rodinu. Takže aj takí,čo kvicali tak,pochopia až potom,keď je neskoro. 😟
Preboha🙂)) postkovidovy😂 postvakcinacny co este
Vacsina ludia potrebuje ockovanie - stari a chori a s nadvahou a obezitou.
Potom je tu mala skupina zdravych, mladych, bez nadvahy a obezity kde sa to dalo risknut.
Nerozumiem jednej veci, preco sa ako ockovanie berie ockovanie len mRNA.
Uz mame nastastie na vyber aj nemRNA vakcinu, ta je +- na klasickom sposobe, takze je predvidatelna.
mRNA, kedze z nejakeho zahadneho dovodu nebola na vyber klasicka vakcina, bola dobra volba pre starych, chorych a obeznych, ale tlacit ju mladym, zdravym a neobeznym nebolo rozumne.
Zial to vyzera tak ze bolo treba celosvetovo tu mRNA vakcinu otestovat, ale k vedlajsim ucinkom sa da vyjadrit relevantnejsie az za 10-20 rokov.
Takze idealne je zaockovat sa tym co je pre zranitelne skupiny, ale kedze uz je na vyber, tak je rozumnejsie zobrat tu na +- klasickom principe, min. ti mladi, zdravi a neobezni.
Stari sa neskorych vedlajcich ucinkov aj tak nedoziju, tam mRNA ma viac pozitiv ako negativ.
Ale nech sa kazdy rozhodne ako sam uzna za vhodne a nesie nasledky svojich rozhodnuti . Zi a nechaj zit.
Bolo by fajn si ten článok možno aj prečítať😉Postoj nie je dezinfo web a autor štúdie nie je antivaxer.
@simona1306 nie je pravda následky a problémy po očkovaní vyskakovali už za komančov len sa to tutlalo a pokračuju v tom, to nie je len covid ale tu pri tomto to proste začalo vyskakovať až priliš vela, jasné ked niekto sem tam má problém sa to nerieši ale teraz sa to proste už muselo
v zahraniči su roky fondy na odškodnenie po očkovaní, a nik to nespochybnuje ani samotné očkovanie ani následky , proste ich pripustili , ja si myslím že práve tu je problém to večné popieranie
@zuzanazu85 kamoškinu rodinu nakazil očkovaný 3x človek, oni chudatá zavretý doma ako hrozba spoločnosti nikoho neohrozovali ,jak v base, proste sam mudr povedal že to nie je dobry napad ale je to na ich a nikto iny to proste nemohol byt ,jediny kontakt zo svetom
tak vieš má to dve strany ,netvárme sa že očkovany nemôžu nakazit a to isté aj naopak
@sara07 ved hovorim, kazde telo reaguje inak ... ja som to nespochybnila, iba som podotkla, ze teraz je taka situacia preto, lebo internet znesie ...
@sara07 nikde som nenapísala,že očkovaní nemôžu nakaziť. Chcela som tým povedať,že keby ich neodhovaral,mohli mať slabé príznaky. A toto si vyčíta,že mohli pomôcť vakcíny. Teraz je to už ale asi jedno 🙄
@zuzanazu85 ale to ako nevieš , nikdy nevieš ako zareaguješ na vakcinu ako na danu chorobu, ved každy je iný, ako toto nie je fér, vieš mi zaručiť že po vakcine budem mať 100% lahky priebeh nie,je to len predpoklad
nemá si čo vyčitat lebo toto je všetko hypoteticky nič viac
mohli / nemuseli nerob z toho zlaté tela všemocne
Jednoducho povedane (aby to kazdy pochopil) je vysoko pravdepodobne ze ti vedci v tom clanku maju pravdu.
Ockovanie ano, min. pre rizikove skupiny, ale istejsimi vakcinami ako su nemRNA, teda na +- klasickom sposobe.
mRNA vakcina je riziko. Samozrejme nie u kazdeho.
Osobne nemám ale verím ze nie každé telo je stavane vakcínu zvládnuť. Ako su alergie na lieky sú aj alergie na vakcíny a to neznamená len nejaké vyrážky alebo čosi. Očkovaná som 2x po druhej dávke som myslela ze skapem ale mama mi pomohla z toho stavu von
@markus1 to že to tvoja rodina nezažila , máte super neznamená že to nie je, si myslíš že niekoho to baví mat nejaké nežiaduce učinky , zrovna zhodou okolností náhodou
ved si pozhanaj aj sama študie ano vznikaju alebo sa spustia autoimunitné ochorenia to sa vie roky rokuce len na sk sa to popiera vo svete nie, tam si tiež vymyšlaju a platia nehorazne prachy lebo nemaju čo robit a čo ved dáme
Či sa vám to páči alebo nie, nežiaduce účinky SÚ AJ na toto očkovanie. Treba o tom hovoriť, nech sa tým ľuďom pomôže. Veď netvárme sa, že nič také nemôže byť a tí chudáci sú posielaní k psychiatrovi alebo trpia doma.
@babovka2321 ja mam v okoli len neockovanych, takmer kazdy mal koronu, takmer vsetci bez nasledkov, nikto neumrel...ockovanych viem ratat na ruke, takmer vsetci s neziaducimi ucinkami a s zapricinenim smrti 3 osoby (ktora spadala do kategorie, ze sa nemohla dat ockovat)...
@markus1 ak sa mi bude chciet pohladsm jeden clanok alěbobpozrinsi cez youtube jaroslava turanka odbornik v cesku kt vyrabal vakciny.dalsi odbornik ktory varuje ored mrna molekularny biochemik.A ty najdi 5 odborniov alebo dokaz postkovidove priznaky. Ved v rom clnku od autorky dalsi doktor kt sa zaobera problematikou,ci ty ako nevies citat?Moja mam po pfizeri 3 davka mozgova porazka do 2m .

@stanulienkat a on bol na gastre pred koronou 2tyz asi,cize im ani nenapadlo ze to bude zjotseny pazerak,namiesto toho to aitomaticky pripisali poscovidu a liecili ho na astmu:(