Máte kontakt na Doc. MUDr. Tibora Bielika?
ahojte baby, chcela by som vás poprosiť, či nemáte niektorá kontakt na doc. Bielika v Banskej Bystrici, chcela by som ísť k nemu na konzultáciu ohľadom myomu. Počula som, že je veľký odborník a veľa báb si ho chváli. Neviete niektorá, ako sa u neho objednáva na konzultáciu? Za všetky rady budem veľmi vďačná. Ďakujem
@carmenuska dakujem ti krasne za odpoved. Kocky, vy ako ste vedeli potom stretnut s panom doktorom BIELIKOM ked sa neda tam dovolat? Dobre, teraz je na dovolenke ale ked urdinuje ani vtedy nedviha sestricka...ako ste to robili? Bolo by to surne.
@timea08 ja som tam volala mesiac v kuse pocas ordin.hodin a raz som sa potom dovolala.Ku koncu prac.doby to bolo.
@carmenuska Dakujem
@timea08 teraz je primár v Čadci
@zuzanalaura2015 Dakujem. Mam termin na 11-eho septembra v Banskej B. Uz sa neviem dockat.
Nevies vi nahodou v Cadci aj operuje? Kde vlastne este operujr? Dakujem za odpoved!
@zuzanalaura2015 Mudr. Tibor Bielik je teraz primar v Cadci?
@babkaanena áno ,od 1.septembra
@carmenuska dakujem,takze v Martine uz neni,ze?
@babkaanena nie,nie je.kamoska tam teraz leží,minulý týždeň ešte bol v piatok a jej povedal,už tam nie je
@babkaanena áno od 1. Septembra
@zuzanalaura2015 dakujem
@carmenuska v banskej este robi?
@timea08myslis to konzultacne centrum?to sneviem,skús pozrieť jeho stránku.Ja som bola v júni ešte.Ale v nemocnici v bbnerobi
@timea08 teraz je primár v Čadci tak skus tam
@zuzanalaura2015 dakujem. Utorok v stredu a stvrtok ordinuje od poobede divecera v Banskej Bystrici. Uz viem ze nie je na dovolenku 😀
Dievcence ak chcem snim konzultovat myom kde ho teraz najdem? Neviete mi niekto povedat? Dakujem

@timea08 znama bola v utorok a ide mat dovoelnku teraz. On tam neprisiel ani a dali jej termin najblizsie az na 21.8. takze asi ho nechytis. Inak vobec sa tamneda dovolat...