Máte opichané kolená kyselinou hyalurónovou?
Zdravím, máte niekto opichané kolená kyselinou hyaluronovou? Recenzie, skúsenosti, pomohlo? Ďakujem
@mooonika1975 neviem... ja sice pravda, ze mlieko nekonzumujem, jedine vo forme jogurtov, tvarohov a syrov, a ano, mam laktozovu intoleranciu... ale artroza je ochorenie chrupavky, nie kosti, takze vapnik na nu vplyv nema. A kedykolvek mi robia krvny obraz, vsetko mam OK, este aj ten vit D som mala vzdy v norme. Pytala som sa roznych lekarov a vraj strava na to zjavny vplyv nema... tak kto vie.
@simsalabim uhm, ďakujem .❤
@mooonika1975 skús si pozrieť dokument pravda o mlieku (dávali ho aj na stv2, myslím že je aj na youtube) ..Názor si sprav sama... tá zafarbená voda na bielo v kartóne má sotva nejaký vápnik 🤭
https://nazdravie.eu/akajepravdaomlieku.htm
https://www.puravia.sk/blog/vapnik-v-potravinac...
@jamimo tak áno, vravim o mlieku, viem, že toto čo je v kartonoch je hnus
@mooonika1975 tak ma napadlo, že by ťa to možno zaujímalo, aj tak celkovo, nielen o farebnej vode v kartóne...
@jamimo kuknem ❤
@mooonika1975 šport, nadváha, nevhodný životný štýl... A niekedy môžeš robiť všetko správne a genetika jednoducho nepusti
@lula3108 pekný deň,
Chcela som sa opýtať. Mne včera pichli do kolena kyselinu ale koleno mi veľmi opuchol, neviem sa na neho postaviť, pichá to. Ku doktorovi som išla išla úplne v poriadku a o 3hod. Mimopuchlo koleno a neviem vôbec chodiť. Celu noc bolesti, som na paralene lebo som po plucnej embólii tak iné analgetika nemôžem.
Otázka. Toto ste mali aj vy po pichnutí? Je to normálne ? Alebo mám ísť na pohotovosť ?
Veľmi peknw ďakujem
@stevi8 mne vzdy kolena opuchnu, dalsi den vzdy musim ostat doma, lebo ich nezohnem a neviem poriadne ani chodit ani sediet. Vraj minimum ludi takto reaguje. Lekarka odporucila kolena chladit a to celkom pomaha.
@simsalabim a opuchol až tak že bolo raz take ako bežne ?
Ani dnes mi neodbuchlo. Dávam na to zamrazeny hrasok v sacku 3-4x za deň a nic :(
Ako dlhší že mali opuch ?
@stevi8 raz take nie, ale vyrazne opuchnute ano. Ten hrasok nedavas na holu kozu, vsak?
@simsalabim kedy sa vám dostavil účinok? Ďakujem
@simsalabim
@lula3108 kedy sa vám dostavil účinok? Dakujem
@marcelamarse1 ja si to uz presne nepamatam ale viem ze prve dni mozno aj tyzdne som nadavala ze to je este horsie a zrazu potom ani neviem ako som si uz vedela cupnut a klaknut bez bolesti😄cize u mna to islo asi tak nenapadne
@marcelamarse1 postupne, ako kedy, po par dnoch/tyzdnoch.
@aurelia2000 v Prešove levocska?
@simsalabim môžem sa opýtať na to preplácanie Dôverou? muž bol nedávno a dr. mu povedal, že si to pacient celé hradí sám
@lucka_ke ak je to volnopredajna injekcia,tak poistovna to neuhradi. Ja som si kupovala normalne z lekarne a aplikovali mi to v ambulancii,ale nebolo to na predpis.
@lucka_ke ja mam vseobecnu. Jeden cas sa to hradilo cele (Sinovial 1ks vyse 80€). Teraz poistovna doplacavpolovicu, cize za 2 injekcie platim okolo 80€. Su aj ine injekcie s rovnakou ci pofobnou ucinnou latkou, drahsie a na tie nedoplaca nic.
dr. mu predpísal Biovisc Ortho single roztok 3 ml. a doplácal 2x75 Eur, poisťovňa Dôvera hradila cca 2x25 Eur, je aj niečo bez doplatku ak tomu správne rozumiem?

@simsalabim nemôže to byť nejakou formou alergie ? Napriklad na laktozu a tým obmedzenie vitaminov v mlieku, ako kalcium ? Alebo nedostatok vitaminu D ?