Máte osobné skúsenosti s liečbou rakoviny bez chemo?
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti liecby rakoviny bez chemoteeapie? Na báze prírodných produktov? Myslím osobné skúsenosti, alebo niekoho poznáte kto s tým skúsenosti má? Dakujem za odpovede.
Moja teta prešla všetkými tými "najlepšími" radami dátami. Dodržiavala ich do poslednej bodky...
Skúsila aj liečbu v zahraničí. Platila si to. Dávala peniažky aj na nemožné. Len aby žila...
Ó chvíľu bude 3 roky, čo už tu s nami není...
Bola mi ako mamka, dúfala som, že to bude dobre... 😭
@shilla23 videla som cloveka po chemoterapii, moju mamu a bolo to velmi tazke pre nu aj pre nas. A vdaka chemo ju mame tu, zotavila sa, beha po svete, tesi sa z vnucat, mozem ju objat, porozpravat sa ... kebyze veri sarlatanom, tak by choroba pokracovala a bolo by to len horsie a horsie ... a mali sme v rodine ludi, ktori sa k liecbe dostali neskoro, v stadiu ked uz boli pocetne metastazy ... bud odkladali navstevu lekara lebo sa bali alebo zili v regione kde ich neschopni lekari nediagnostikovali vcas .. ti uz nie su medzi nami :-/
S mojim dietatom som tiez riesila inu hrozivo znejucu diagnozu, pomohol mu zakrok aky sa pred par rokmi este nerobil a som vdacna pokrokom mediciny ze sa dnes uz da spravit relativne bezpecne. A co za sarlatanske hrochotiny mi ludia radili ked som im povedala o diagnoze !!!! Preto mi je zle ked tu vidim aki su ludia zavadzani iditotinami a znizuju svoje sance na vyliecenie 😢
@meluela lenze si musis uvedomit ze vela zalezi od typu a stadia.. jasne ze dnesna medicina uz vie bojovat s vaznymi diagnozami.. keby ja rodim pred 100 rokmi tak tu niesom a ani maly s najvacsou pravdepodobnostou.. jedna pacientka- rakovina lymfatickych uzlin 7rokov zivota ale akych z nich mala jeden rok dobry a ostatne sa trapila v nemocni po chemoterapiach a radioterapii ten zivot si ozaj neuzila len v bolestiach.. babka ktoru som doopatrovala diagnostika -rakovina pecene -nador jej vyoperovali alr od diagnostiky po koniec tri mesiace a skusali sme aj alternativnu liecbu -pestrec a ani to ani to nepomohlo..dalsi rakovina pluc len z neho ukrajovali chemo a radio a aj tak do roka zomrel.. dalsi leukemia vyskumna liecba 25tis euro mesacne!!! A aj tak tazky a rychly koniec.. takto mozem pokracovat do rana s menovanim tych co poznam a aj tych co som doopatrovala.. je to tak ked clovek ma ist tak pojde ci bude pod dohladom doktorov alebo samanos a liecitelov.. ak cloveku ma nieco pomoct hoci len na chvilku ci uz chemoterapia alebo alternativa nech skusa co uzna za vhodne bez toho aby ho druhy sudili lebo kym nebudeme v ich kožy tak nikdy nevieme ako by sme sa zachovali my.. a co by si robila ak by nepomohli doktori tvojmu dietatu? No skusala by si dalej urcite pre zachranu zivota milovaneho skusime vsetko ak by malo pomoct ..
@shilla23 chemoterapia nie vzdy pomoze - sance zavisia od stadia a druhu rakoviny a inych okolnosti- (co je ine tvrdenie nez to tvoje), avsak na rozdiel od grepovych kvapiek ci inej blbosti dava realnu sancu na uzdravenie, v mnohych pripadoch su tie percenta viac nez priaznive. Odmietnutim chemoterapie clovek zahodi jedinu sancu na vyliecenie co ma a voli istu blizku smrt aj ked dufa v opak.
@meluela ale my sa tu nebavime o tom ci odmieta .. ak by si si poriadne precitala autorkine komentare tak by si zistila ze chemo neodmietla ..a rakovina ci uz s alebo bez chemo je nevyliecitelna choroba pretoze rakovinotvorne bunky mame vsetci v sebe da sa ale potlacit na dlhu dobu.. su typy ako napr rakovina prsnika,koze, semenikov,hrubeho creva atd.. ktore sa daju uspesne odstranit a dobre zabera na ne chemo a radio ale tak isto je xy rakoviny ktora je uz nevyliecitelna len sa ju da mat istu dobu pod kontrolou bez toho aby napredovala
@shilla23 A kedy podla teba nema pacient absolvovat chemoterapiu? Z mojho pohladu v momente, ked je vhodnejsia paliativna terapia a chemo nie je jej sucastou (niekedy byva), pripadne vo velmi vysokom veku pacienta.
Opakovane pisem, reagujem nie na tu pani ktora disusiu zalozila (netusim co jej je, v prvom prispevku sa to nepise), ale na tych C vitaminovych expertov, ktori tu chemoterapiu dalsim potencialnym pacientom predstavuju ako spiknutie farmaloby.
@meluela o tom vitamine C som sa rozpravala aj s onkologom a povedal ze MOZE ZABRAT a povedal ze ak nepomoze tak urcite neublizi.. a expert je ten kto tvrdi ze ked sa podava vnutrozilne ide tiez cez oblicky z tela to je pravda len z casti ..oralne ide prebytocne Ccko von ale cez infuziu ide von ale potom co prejde cez organy..
@meluela a kedy som ja napisala aby niekto odmietal chemoterapiu? To som nikdy nepovedala ale Ccko vnutrozilne sa moze u onko pacientov ci uz k liecbe alebo samostatne ak je niekto v situacii ako autorka .. skus si precitat nieco o vysokych davkach Ccka vnutrozilne.. lebo najlahsie je nieco zatracovat o com nema niekto ani paru
@meluela nech sa paci napriklad toto http://www.algmed.sk/sk/blog/view/8/
@kittykat22 to je hrozny pribeh...takych ludi ako ten "liecitel" by som normalne dala zavriet...
@caroline_ ked je to taka super metoda, tak preco tu nenapises verejne ze o co ide?
@shilla23 Onkologovia davaju do zil C ako podporu po ukonceni cyklu chemoterapie. Celkovo by mali lekari viacej dbat na prisun vit.C. ten co jeme v potravinach je zanedbatelny. Onko pacienti maju nulovu imunitu a "zabite" biele krvinky,aj preto je vitamin C velmi dolezite pichnut do zily a nie jest ho v tabletkach
Tak kde je tá ľahká metóda? Predsa ju nebude pani tajiť!
@katenka2
Dobrý večer, čítam Váš komentár,aj jej je už dva roky starý.No vniesli ste mi trochu nádeje.Otec ma nádor v kostiach a má dosť bolesti.Tak strašne by sme mu chceli pomôcť No my nemame také šťastie v doktorovi.Mozno je to aj touto situáciou.Neviete mi poradiť,čo pomôže na bolesť kosti.Už sa chytáme všetkého.Dakujem a prajem pekný večer Gabika
@gaga74 Mila Gabika, trosku neskor, lebo tie sviatocne stresy u nas ☹ akosi skor nedovolili. No, je mi to velmi luto s tatinom a verim, ze by ste skusili cokolvek, len keby pomohlo. A vdacne by som poradila, len keby som vedela ako 😢. Ano, bolesti kosti su strasne, kto nezazil, neuveri. Lenze ja som mala to stastie, ze sa ta napadnuta kost dala operaciou odstranit. Aj tak to boli 3 hrozne pooperacne mesiace, nechcela by som ich este raz prezit. No nastastie tak dobre to vybrali, ze zatial sa do kosti metastazy nedostali. Len mi pani doktorka vysvetlila, ze je primarna rakovina kosti a potom metastazy inej rakoviny /u mna to bola rakovina prsnika/. Takze aj to napadnutie kosti bolo sposobene prsnikovou rakovinou a preto aj to liecenie je uplne ine. Ale na vasom mieste by som vzala tatina /aj bez doporucenia/ na konzultaciu do Bratislavy na OUSA. Nemate co statit. Len treba vypytat kompletnu dokumentaciu od zaciatku liecby a slusne vysvetlit osetrujucemu lekarovi, ze idete iba po dalsi nazor, co by snad mohol pomoct. Proti tomu nemoze nic namietat. Ze mooooc drzim palce, to je jasne, ved nadej naozaj umiera posledna 🙏👍
@gaga74 a este daco! Vsade sa dnes uvadza, ze ak aj cloveka nevedia zachranit, vedia dnes uz nastavit liecbu tak, aby velmi netrpel. Myslim, ze tu sa docitate viac https://www.unilabs.sk/clanky-invitro/liecba-bo...
@luludia postupne som začala dodržiavat dietu..keď ma človek strach všetko dokaže..prestala som fajcit,nepila som kavu, prestala som jest chleba- namieto som jedla kukuricne placky,vynechala som mlieko pila som pohankovy napoj,..šalviovy, matovy a zazvorovy čaj..pritom som začala piť tu stavu zo zelenin aby som si zvykla na tu hnusnu chut.trvalo mi 2tyzdne kym som to bez problemov vypila.prve 2 dni som myslela umriem od chladu pritom rodine som varila.od 3dna som zacala bicyklovat kazdy den viac az do 30km aby som nejak zobrala pozornost od jedla..potom uz ani neviem ako dlho som hladovala ..asi 3tyzdne..potom som prestala lebo medzi tym som bola u lekara..bola som objednana ze mi to vyrezu..uplne mi to zmyzlo..zacala som postupne jest ale zase len kukuricne placky a pohankovy napoj postupne musli zeleninu zemiaky ..a pila som tu štavu este par mesiacov..teraz uz len par dni kazdy mesiac pijem stavu ako na detox
@ildiko36 dobrý deň.. Môžem poprosiť info aké ochorenie ste liečila diétou? Dakujem pekne. Katka

@meluela pozri sa je to kazdeho osobne rozhodnutie ako nalozi so svojim zivotom.. nevies ako by si sa zachovala ty kolko ludi si videla po chemoterapii? Mne pod rukami zomrelo dost ludi na rakovinu aby som povedala ze chemoterapia je dost velky bordel.. po chemoske uz len moja babka skakala 2metre nad postel co jej to robilo s telom.. a v zahranici? Myslis ze ludia na slovensku maju len tak tisice eur len aby sa na nich pozrel lekar zo zahranicia.. a zas ten doktor co jej tvrdi ze nema zmysel nieco dalej robit asi tiez nedostal titul za pekne oci.. jednoducho sa o tom pise na MK a horsie sa kona.. ja nesudim nikoho kto chce vyskusat cokolvek aj prirodne len aby tu bol zo svojimi blizkymi dlhsie aspon o den..