Máte prechladnutý chrbát od klimatizácie?
Mali ste niekto prechladnuty chrbát od klimi ako sú lopatky tak mi tam ťahá bola som u doktora dal mi tabletky kedy vám to prešlo ďakujem
dva týždne a ked som dlhšie teraz alebo moc vyklimatizované tak už sa hlási ,
Zatiaľ nie. Nesedím pod klímou, a ide max 24
@sara07 aké tabletky ste brala
Na prievan a klímu dajte veľmi dobrý pozor. Na to upozorňoval i neurolog.. Svaly stuhnú a je silná bolesť.
Mne akoby horelo rameno.. Lieky nezabrali. Musela som na rehabilitácie chodiť
@isis234 no na domnou není klíma ale na predajni v obchode kde robím a kedy ste išla na tie rehabilitacie
@michaela404 nikdy mi to neprešlo,keď mi je zima alebo necvicim dlhšie sval ma hneď bolí
Práve som riadne nachladnuta z autobusu, kde pán šofér urobil mraziak z neho, bola som mu slušne povedať že moc chladí...frflal, ale stisil to, no ja som už chorá, nemôžem chodiť celé leto autobusom
@michaela404 klíma nemusí byť nad vami. Stačí že je v miestnosti, kde sa pohybujete, alebo kde stojíte, sedíte.
Po týždni som šla na kontrolu. Vypísala ma na rehabilitácie. Nakoľko mi lieky nepomohli.
marcellka32 zažila som to,, Z autobusa studeného vyšla von, do 32 stupňov. To bol šok, chvíľu som stála na mieste.
@marcellka32 u nas toto vo vlaku. Sprievodca slubi ze stíši klimu a uz ho niet. Ja vzdy chytim bolest v ramene, ani zdvihnut ruku sa mi neda
@katkaseiner treba sa rázne ozvať vo vlaku, ja už som písala aj sťažnosť, nie je možné aby vonku bolo 32 a vo vlaku 18 ...z toho človek ochorie akurát
@marcellka32 nemam dobru skusenost so staznostou ..ani pisomnou na zeleznice... odpinkaju kazdeho

Bodky a čiarky si kde nechala?
No pár dní to potrvalo možno aj týžden