Máte problémy so spánkom v noci?
Ja nepamätám kedy som prestala aspoň 5-6 hodín v kuse , napríklad túto noc od druhej don 5 hore potom som zdriemla do siedmej 🙄🙄
Už 7 rokov nie a chyba mi to. ;D Možno 2 mesiace pred narodením 4teho som si aj poslala ale tak.. nvm či sa ešte niekedy dočkám dobrého spánku. Vraj ani starým ľudom sa dobre nespí.. :D
Vždy cez sviatky, prázdniny mám najhorší spánok idem neskoro, spím dlhšie, budim sa..a to, čo píšeš je najhoršie, že sa zobudím a ešte zaspím a potom sa neviem prebrat
@ssimusska to je aká apka prosím ťa?
Nie, lebo mam deti🙄
Spím celú noc. Niekedy potiahnem aj 10 hodin.
@kvietok1233 zdravie na iphone, dáta mám cez apple watch
Ja mám dve deti asi od vtedy sa mi ten spánok posral 😀 akoze muž spí jak drevo až mu závidím
Ja sa zobudím minimálne 2x na WC. A to nepijem pred spaním, vždy idem na wc... Darmo mi dieťa prespi noc keď sa budím na mechúr 🤦♀️🤣
Malokedy prespim bez zobudenia celu noc ale zato mam kvalitny spanok takze mi to nevadi. Nie je to o tom kolko hodin spis ale ako kvalitne moze niekto aj 12hod spat vkuse a byt nevyspaty.
No spím tých 6h denne , fungujem normálne ani ma cez deň vôbec neťahá spať , deti spia celú noc aj muž ja ne 😁
nie, mam chronicku nespavost, ale ked som PN tak viem lepsie pospat a niekedy aj 8-9 hodin, inak tak okolo 5-6
Áno spím celú noc. Ale niekedy mávam také obdobie, že sa niekoľko nocí po sebe budím medzi 3-6 hodinou. A neviem čím to je.
Spim ale posledne 2 dní si vždy dam na obed 30min slofik a potom večer nemôžem zaspat😂
Ja som nespala celú noc presne odkedy mam najstaršiu dcéru. Bude mať teraz 26 rokov 😁🤣
@1fifinka1 ja som dúfala že keď dieťa vyrastie prejde to 😀
Potreba spánku je individuálna, prerušovaný spánok v každom prípade dobrý nie je. Ja sa tiež často budím.
Áno spim celú noc
Skús kúpiť v lekárni melatonín na prírodnej báze, že vraj to pomáha
@martinkaaa83 ani raz sa nezobudím a zobúdzam sa plná energie, čiže áno pre mňa je dobrý 😄
Žiaľ zle spim....v noci sa zobudím viackrat
Ani ja nespim celu noc. Bud sa casto budim pocas noci alebo presne ako pises,zobudim sa a uz neviem zaspat. Malokedy mam dobry spanok.
@kvietok1233 lenže mam ešte ďalšie dve, najmladšie ma zachviľu 9. Neviem kedy prespím celú noc 🤣
Nie nespím súvisle celú noc a ani tých 5-6h vkuse...približne 21r. od narodenia prvej dcéry...a dokonca ani vtedy nie, keď syn nieje doma(9r.) to mám spánok ešte horší...🤦♀️🙄
Zaujímavé, že dosť ženám sa zjavne deje, že po deťoch sa im už nevráti normálny spánok. Vie niekto prečo to tak je, nejaká biologická príčina? Moja mladšia dcéra v lete ako trojročná konečne začala spať celú noc, ale ja sa budím, mám plytký spánok, spím cca 6 hodín, ale prerušovane. Myslela som, že sa to rokmi napraví, ale teda píšete tu aj s väčšími deťmi, že to máte všelijaké.
Je to asi materinský inštinkt. Niečo podvedome. Matka sa budí, a kontroluje svoje dieťa. Pripravená vždy mu byť nablízku.
Ani omylom, už od detstva nie. Snáď sa vyspím za kostolom.😄⛪⚰️
@jarnajar aj ja mám tento problém je to brutál hlavne keď treba chodiť do práce a vstavat keď sme doma je to ok nemusím skoro vstavat ale keď idem do roboty a vstavam 5.30 ledva žijem potom pri takomto spaní...rozmýšľala som nad dr nech mi niečo predpíše ale vraj potom človek api jak zarezany a je závislý na liekoch od spania čo ja nechcem...je to ako bludný kruh a uz neviem ako dalej

Ano, spim celu noc