icon

Máte problémy so spánkom v noci?

3. jan 2025

Ja nepamätám kedy som prestala aspoň 5-6 hodín v kuse , napríklad túto noc od druhej don 5 hore potom som zdriemla do siedmej 🙄🙄

viestta
3. jan 2025

Ano, spim celu noc

ivangeline
3. jan 2025

Už 7 rokov nie a chyba mi to. ;D Možno 2 mesiace pred narodením 4teho som si aj poslala ale tak.. nvm či sa ešte niekedy dočkám dobrého spánku. Vraj ani starým ľudom sa dobre nespí.. :D

ssimusska
3. jan 2025

Ano spím celu noc 😄 túto noc nejako takto

luccija
3. jan 2025

Vždy cez sviatky, prázdniny mám najhorší spánok idem neskoro, spím dlhšie, budim sa..a to, čo píšeš je najhoršie, že sa zobudím a ešte zaspím a potom sa neviem prebrat

kvietok1233
3. jan 2025

@ssimusska to je aká apka prosím ťa?

hederamonstera
3. jan 2025

Nie, lebo mam deti🙄

grof_monte_christo
3. jan 2025

Spím celú noc. Niekedy potiahnem aj 10 hodin.

ssimusska
3. jan 2025

@kvietok1233 zdravie na iphone, dáta mám cez apple watch

autor
3. jan 2025

Ja mám dve deti asi od vtedy sa mi ten spánok posral 😀 akoze muž spí jak drevo až mu závidím

lucia13022023
3. jan 2025

Ja sa zobudím minimálne 2x na WC. A to nepijem pred spaním, vždy idem na wc... Darmo mi dieťa prespi noc keď sa budím na mechúr 🤦‍♀️🤣

nynia
3. jan 2025

Malokedy prespim bez zobudenia celu noc ale zato mam kvalitny spanok takze mi to nevadi. Nie je to o tom kolko hodin spis ale ako kvalitne moze niekto aj 12hod spat vkuse a byt nevyspaty.

autor
3. jan 2025

No spím tých 6h denne , fungujem normálne ani ma cez deň vôbec neťahá spať , deti spia celú noc aj muž ja ne 😁

zobaka
3. jan 2025

nie, mam chronicku nespavost, ale ked som PN tak viem lepsie pospat a niekedy aj 8-9 hodin, inak tak okolo 5-6

yelena159
3. jan 2025

Áno spím celú noc. Ale niekedy mávam také obdobie, že sa niekoľko nocí po sebe budím medzi 3-6 hodinou. A neviem čím to je.

ariannazara
3. jan 2025

Spim ale posledne 2 dní si vždy dam na obed 30min slofik a potom večer nemôžem zaspat😂

1fifinka1
3. jan 2025

Ja som nespala celú noc presne odkedy mam najstaršiu dcéru. Bude mať teraz 26 rokov 😁🤣

kvietok1233
3. jan 2025

@1fifinka1 ja som dúfala že keď dieťa vyrastie prejde to 😀

peterp85
3. jan 2025

Potreba spánku je individuálna, prerušovaný spánok v každom prípade dobrý nie je. Ja sa tiež často budím.

nelka93
3. jan 2025

Áno spim celú noc

timejka80
3. jan 2025

Skús kúpiť v lekárni melatonín na prírodnej báze, že vraj to pomáha

martinkaaa83
Odpoveď bola odstránená
ssimusska
3. jan 2025

@martinkaaa83 ani raz sa nezobudím a zobúdzam sa plná energie, čiže áno pre mňa je dobrý 😄

pieksamaki
4. jan 2025

Žiaľ zle spim....v noci sa zobudím viackrat

marca12
4. jan 2025

Ani ja nespim celu noc. Bud sa casto budim pocas noci alebo presne ako pises,zobudim sa a uz neviem zaspat. Malokedy mam dobry spanok.

1fifinka1
4. jan 2025

@kvietok1233 lenže mam ešte ďalšie dve, najmladšie ma zachviľu 9. Neviem kedy prespím celú noc 🤣

katy084
4. jan 2025

Nie nespím súvisle celú noc a ani tých 5-6h vkuse...približne 21r. od narodenia prvej dcéry...a dokonca ani vtedy nie, keď syn nieje doma(9r.) to mám spánok ešte horší...🤦‍♀️🙄

jarnajar
4. jan 2025

Zaujímavé, že dosť ženám sa zjavne deje, že po deťoch sa im už nevráti normálny spánok. Vie niekto prečo to tak je, nejaká biologická príčina? Moja mladšia dcéra v lete ako trojročná konečne začala spať celú noc, ale ja sa budím, mám plytký spánok, spím cca 6 hodín, ale prerušovane. Myslela som, že sa to rokmi napraví, ale teda píšete tu aj s väčšími deťmi, že to máte všelijaké.

1fifinka1
4. jan 2025

Je to asi materinský inštinkt. Niečo podvedome. Matka sa budí, a kontroluje svoje dieťa. Pripravená vždy mu byť nablízku.

suge
4. jan 2025

Ani omylom, už od detstva nie. Snáď sa vyspím za kostolom.😄⛪⚰️

kvietok1233
7. jan 2025

@jarnajar aj ja mám tento problém je to brutál hlavne keď treba chodiť do práce a vstavat keď sme doma je to ok nemusím skoro vstavat ale keď idem do roboty a vstavam 5.30 ledva žijem potom pri takomto spaní...rozmýšľala som nad dr nech mi niečo predpíše ale vraj potom človek api jak zarezany a je závislý na liekoch od spania čo ja nechcem...je to ako bludný kruh a uz neviem ako dalej