Máte problémy so spánkom?
Dobre rano nejaka mamička ktorá ma problémy so spaním ako ja??
Aj oteckovia s tymto stavom sa najdu
čo je to spánok? aspoň 2x za noc hore a to ľahnem cca o 22:30 a o 4 som hore do roboty..
@simkarisko11trnava jaaaaaaaa
Čo konkrétne znamená problém so spánkom? Že nemôžeš zaspať, spis malo, budíš sa, nemáš hlboký spánok, atd … ženu ktorá by mala problém zaspať nepoznám ale mužov s týmto problémom mám v okolo dosť. Ja osobne som typ čo večer odpadne a zobudím sa ráno na budík ale zase môj muž je extrém
zo spanku ma budi bolest tela.
Čo konkrétne znamená problém so spánkom? Že nemôžeš zaspať, spis malo, budíš sa, nemáš hlboký spánok, atd … ženu ktorá by mala problém zaspať nepoznám ale mužov s týmto problémom mám v okolo dosť. Ja osobne som typ čo večer odpadne a zobudím sa ráno na budík ale zase môj muž je extrém
@anonym_8a7c16 som na materskej, mala ma budí 5x za noc a aj tak mám problém zaspať. Takže 😶🌫️
@anonym_8a7c16 som na materskej, mala ma budí 5x za noc a aj tak mám problém zaspať. Takže 😶🌫️
@anonym_ac79f3 tak na materskej som mala problém aj ja. Prišlo mi že aj ten spánok bol veľmi nekvalitný lebo som bola vždy v strehu
dnes som spal ako zabitý
Áno.
@simkarisko11trnava len mamičky majú nárok na problémy so spánkom?
Aj ja mam problem so spankom ;( hlavne zaspat mi ide tazko
Tak budim sa ale nejak ma to netrapi. Som aj dve hodiny hore v noci niekedy a uzivam si to, lebo je klud a nemusim nahanat dceru. Obcas aj spravim tak nejake domace prace alebo citam. Neni to take ako keby som mala depresiu a trpela pri tom.
A sice cez den som furt unavena ale aspon si zdriemnem a hlavne mam prvy krat v zivote bezproblemove zaspavanie a dokonca nemusim ani pouzivat stuple do usi, lebo ja proste som nezniesla ani auta na ceste a najjemnejsi sum, chladnicku a nic.

je tu viac neboj .