Máte silikónové prsia?
Ahojte zienky chystam sa na opku ale ani netusim ake velke ich mat budem lebo sa v tom nevyznam.V papieroch mam napisane typ implantatu: ES805N
Objem implantatu:390cc
Rozmery implantatu: vyska:12,8cm sirka:12,8cm projekcia 4,6cm
Neviem ci budu male alebo velke.Lebo nechcem aby boli prilis male.Ak sa tomu rozumiete tak prosim napiste ake vlastne ich budem mat.Dakujem velmi za kazdu odpoved
Ideš si dávať prsia a nevieš aké veľké? 😀
Ked ja som bola taka vustresovana z konzultacie ze som vsetko zabudla 😀 obvod hrudnila cez prsia mam 78cm a pod prsiami 69cm
no to sa spytaj doktora moja, lebo ked ti ich tam uz raz daju a potom sa ti nebudu pacit....dat si silikonove prsia nie je sranda a treba si to ozaj poriadne zvazit a nie to, ze nevies, ake ich vlastne budes mat! ako ti to my mame vediet povedat, ked to ty nevies po konzultacii?sak ti tie implantaty hadam Mudr. ukazal?mi nechces hadam povedat, ze si chces dat do tela nieco o com nemas ani paru!?ach jaj dievca.....
Nepotrebujem tu blbe komentare pytam sa tych co maju silikony a nie tych co nemaju o tom ani šajnu.Viem aku velkost mat budem ja som sa pytala ako to bude vyzerat ci budu male alebo nie a ci niekto ma tieto 390m 😠 l implantaty 😔
@dezire1000 tak prepac,ze sa odmietame podelit o svoje skusenosti s implantatmi...my vsetky si ich davame prerabat kazdy rok,a ja osobne si ani neviem aku mam teraz velkost..kto si to ma pamatat.. 🙂
jednoznacne pekne naklusat za doktorom, objednat sa este raz na konzultaciu. ked si bola v strese je to uplne normalne ze polovicku z toho clovek zabudne...a nie je hamba sa spytat lekara nez potom kuknut do zrkadla a jendoznacne ta od pohladu akoby ze malo vystriet. Prepac, ale potom ked su taketo nedostatocne info, tak nie na vlastnu hlupost sa nadava, ale na lekara a na sfusovanu operaciu...a potom lekar od toho je tam a oni tiez vedia ze taketo operacie nie su sranda. Neviem kde ti to budu robit, ale ked je to lepsia klinika, lekar tak podla mna ide aj o jeho renome aby vysledok bol pekny a vkusny 🙂 a preto ti urcite vysletli este raz vsetko 😎
ano pisala som mu idem tam este raz aby som bola poriadne v obraze 🙂
Ahojky, ja som sa rozhodla pre 410ml anatomy, pooperacna podprsenka je 75D.
Prsia by mali byt tak trojecky. A moj zaklad bol ze nijaky.
Medzi 390 a 410ml je v reale rozdiel tak 2mm.
Odkaz pre ostatne kocky, co sa tu vysmievate: Ak jej neviete pomoct radou, tak jej prispevok hlupimi poznamkami nekomentujte.
@laterne Dnes som mrkla poriadne do papierov myslim ze budu velke 😀 tiez mi tam pise ze velkost podprsenky 75C lebo som chcela plne cečka a svoj zaklad mam cize to bude na prelome C/D 🙂 bude mi ich aj modelovat no.A ku komu ides ty?A dakujem za oporu
@dezire1000 pozri aj dalsiu skupinu https://www.modrykonik.sk/group/2363/ ..silikonove prsia-skúsenosti,rady,odporúčania ...mimochodom idem tiež k dr švehlikovi a mam navrhnuty rovnaky implantát ES805N ale menej -360ml. 🙂 🙂 🙂
@hostelica
Jeej a kedy mas operaciu? 😀
@dezire1000 31.3. 😉
@hostelica juuuj zavidim 😀 tak nech sa vsetko podariiiii nech ich mas krasneee 🙂

Ahoooj, zalezi na tom ake mas teraz podla toho bude aj vysledok.
Opytaj sa lekara on Ti musi povedat velkost 🙂