icon

Máte skúsenosť s bolesťami 5 dní po lumbálke?

sasenka1307
7. júl 2019

Caute, som po lumbalnej punkcii od stredy a stale nemozem pohnut hlavou a krkom.. ma tu niekto podobnu skusenost? Napichavali ma na 4x co sa nemohli trafit... bolest neskutocna je vzadu ako sa lebka spaja s krkom...

Strana
z2
sasenka1307
autor
8. júl 2019

@mikavo lebo si pisala, ze postpunkcny syndrom si mala po spinalke tak som z toho jelen 🤷‍♀️ lebo aj mne takto umrtvili spodnu cast tela pred cisarskym. Tak asi napichli nejaky nerv...

danielahamar
8. júl 2019

Môj mladas mal neskutočne bolesti hlavy, k tomu aj zvracanie, začalo to tri dni po odbere, už keď mal ísť domov, takže tam lezal ešte ďalších 5dni na infuzkach, bolesti chrbta mal ešte pol roka po odbere

baccio
14. nov 2019

@sasenka1307 ahoj prosím ťa len sa chcem opýtať to hučanie v ušiach ti preslo samé? ja som 9 dní po lumbalke.Na piaty mi robili krvnú zadku lebo som nemohla vôbec sedieť ani stat a stále mi hučalo v hlave.Po tej zadke som sa cítila o 90%lepsie len to ucho nie a nie sa vrátiť do normálu.Stale v ňom mám akoby zalahnute a sumi mi v ňom .Neviem čo s tým.

sasenka1307
autor
14. nov 2019

@baccio ahoj, mne huci v uchu od aprila, ale uz som si zvykla.. myslim, ze tebe to prejde a budes to mat chvilkove ked si to mala po lumbalke. Ja nemam tinnitus z lumbalky, tvrdia mi ze mam problemi s cievami.

laila32
25. máj 2022

Ahojte. No nedá mi nenapísať a verím, že to pomôže aj niekomu inému, kto bude prežívať niečo podobné, ak ni to isté.

laila32
Autor odpoveď zmazal
sasenka1307
autor
26. máj 2022

@baccio ale mne nezačalo hučať v hlave od lumbalky… hučí mi od roku 2019 a trochu sa to zhorsilo. Som znova tehotná a teraz hučí riadne. Ale ja som zvyknutá, čo už narobim

danielbadi8
20. okt 2025
@bucko555

Asi tá nepotešim ale môže to byť ešte dlho manžel ešte aj po pol roku od lumbalky pociťoval tazkosti

@bucko555 dobry som 4 dni po rumbalke hlava ma boli aj chrbat mozte mi poradit

bucko555
20. okt 2025
@danielbadi8

@bucko555 dobry som 4 dni po rumbalke hlava ma boli aj chrbat mozte mi poradit

@danielbadi8 dobrý ono mu to potom nejak samé prešlo

Strana
z2