Máte skúsenosť s bolesťami 5 dní po lumbálke?
Caute, som po lumbalnej punkcii od stredy a stale nemozem pohnut hlavou a krkom.. ma tu niekto podobnu skusenost? Napichavali ma na 4x co sa nemohli trafit... bolest neskutocna je vzadu ako sa lebka spaja s krkom...
Môj mladas mal neskutočne bolesti hlavy, k tomu aj zvracanie, začalo to tri dni po odbere, už keď mal ísť domov, takže tam lezal ešte ďalších 5dni na infuzkach, bolesti chrbta mal ešte pol roka po odbere
@sasenka1307 ahoj prosím ťa len sa chcem opýtať to hučanie v ušiach ti preslo samé? ja som 9 dní po lumbalke.Na piaty mi robili krvnú zadku lebo som nemohla vôbec sedieť ani stat a stále mi hučalo v hlave.Po tej zadke som sa cítila o 90%lepsie len to ucho nie a nie sa vrátiť do normálu.Stale v ňom mám akoby zalahnute a sumi mi v ňom .Neviem čo s tým.
@baccio ahoj, mne huci v uchu od aprila, ale uz som si zvykla.. myslim, ze tebe to prejde a budes to mat chvilkove ked si to mala po lumbalke. Ja nemam tinnitus z lumbalky, tvrdia mi ze mam problemi s cievami.
Ahojte. No nedá mi nenapísať a verím, že to pomôže aj niekomu inému, kto bude prežívať niečo podobné, ak ni to isté.
@baccio ale mne nezačalo hučať v hlave od lumbalky… hučí mi od roku 2019 a trochu sa to zhorsilo. Som znova tehotná a teraz hučí riadne. Ale ja som zvyknutá, čo už narobim
Asi tá nepotešim ale môže to byť ešte dlho manžel ešte aj po pol roku od lumbalky pociťoval tazkosti
@bucko555 dobry som 4 dni po rumbalke hlava ma boli aj chrbat mozte mi poradit
@bucko555 dobry som 4 dni po rumbalke hlava ma boli aj chrbat mozte mi poradit
@danielbadi8 dobrý ono mu to potom nejak samé prešlo

@mikavo lebo si pisala, ze postpunkcny syndrom si mala po spinalke tak som z toho jelen 🤷♀️ lebo aj mne takto umrtvili spodnu cast tela pred cisarskym. Tak asi napichli nejaky nerv...