icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

dagmaraa
14. máj 2018

@jelly265 ahoj, a kde si bola nadoma opke,?

rebeka1977
14. máj 2018

Ahojte. Moze mi niekto napisat ci je nejaky extra rozdiel ist sa dat operovat v BB a V Trnave? Operuju este niekde inde, kde by boli dobre recenzie? A k Trnave to kolecko vysetreni - to clovek 2 dni tam lezi, alebo len dochadza na vysetrenia? Vidim ze cakaca do BB je cca 8 mesiacov, ako dlho sa caka na termin v Trnave? Dakujem za odpoved.

rebeka1977
14. máj 2018

@novaaaa ahoj. prosim ta, to si dochadzala na vysetrenia alebo lezala v nemocnici. aka si poistovna? a kedy ti dali termin? dakujem za odpoved

rebeka1977
14. máj 2018

@martinaskubak ahoj. mozes mi prosim dat cislo, na ktorom si sa objednavala? a vies mi povedat v ktore dni tam volat? moc dakujem

novaaaa
14. máj 2018

@rebeka1977 mas sukromnu spravu

martinaskubak
15. máj 2018

@novaaaa ahoj 😊 tak každý deň je niečo dole . Len teraz sa začínam vážiť 1x za týždeň . Som veľmi spokojná . Cítim sa celkom dobre až na to že niekedy má chytí únava ako hrom . Ale to je pooperačný stav .

martinaskubak
15. máj 2018

@rebeka1977 Bariatria Trnava ‭0948 337 172‬

martinaskubak
15. máj 2018

@rebeka1977 v Trnave sa čaká asi 2-3 mesiace .

martinaskubak
15. máj 2018

@1emily111 ja mám VZP ale skús to . Viem o prípade kedy aj Dôvera preplatila

martinaskubak
15. máj 2018

@slavka11 nemusíš mat odporúčanie . Rozhodni sa kam chceš ísť a stačí sa objednať na konzultáciu . Tam ti povedia potom další postup a zodpovedia na tvoje otázky . Do TT je číslo ‭0948 337 172‬

mary_enka
Autor odpoveď zmazal
jelly265
15. máj 2018

@dagmaraa ahoj ja som bola v BB a môžem len odporúčať, som v kontakte s vyše 10tkou kočiek ktoré sme tam boli operované. Zajtra operujú ďalšiu. Doktor Kokorák je zlatý človek, on už robí gro operácii, venuje sa bariatrii. My na neho nedáme dopustiť, je to lekár na pravom mieste 👍

dagmaraa
15. máj 2018

@jelly265 a plati sa nieco za operaciu? Prave som dostala info, ze v Trnave sa plati 500€

martinaskubak
15. máj 2018

@dagmaraa to platíš sa izbu a operatera

dagmaraa
16. máj 2018

@jelly265 a aj BB je doplatok za operaciu ako v Trnave 500€? Ci ako je to v BB s poplatkami?

jelly265
16. máj 2018

@dagmaraa v BB platíš len ak chceš aby ťa operoval prednosta Marko. Vtedy sa platí 200 eur. 99 percent operácii robí Dr. Kokorák ktorý sa venuje bariatrii a vtedy sa neplatí vôbec nič. V BA sa tiež platí za výber operatéra 270 eur tak ako v TT, len mi to príde smiešne keď aj v TT aj v BA to operuje len jeden lekár. V BB traja.

puntik27
16. máj 2018

Manžel bol operovany vo februári v TT a platil 500e..ale tiež je veľmi spokojný 😊

dagmaraa
16. máj 2018

@jelly265 cize v BB sa plati len ak by som napriklad chcela nadstandardnu izbu? Ine skryte poplatky tam nie su?

simi2612
16. máj 2018

Ahojte dievčatá, máte niektorá skúsenosť s operáciou( sleeve žalúdka ) v Bratislave na Kramároch ? a ešte by ma zaujímalo, či s preplatením operácie robia iné poisťovne ako je Dôvera či Union problémy. Veľmi pekne ďakujem za odpovede.

jelly265
17. máj 2018

@dagmaraa áno presne tak. Mne vyhovovala klasická izba keďže je to malé oddelenie a neplatila som ani cent.

novaaaa
17. máj 2018

@martinaskubak uz sa mi to krati 🙂 v nedelu nastup..robili ti aj nieco v nedelu este nejake vysetrenia?alebo krv? a PNku ti vypisali v TT v nemocnici? dakujem za odpoved...ako sa dari? uz nech to mam za sebou aj ja 🙂

vierka22viki
Odpoveď bola odstránená
dagmaraa
17. máj 2018

@jelly265 mozem napisat sukromnu spravu?

martinaskubak
17. máj 2018

@novaaaa tak paráda 😊 už sa môžeš tešiť na nový začiatok . V Nedeľu mi dali večer len pilulku a to bolo všetko . A darí sa mi dobre . Učím sa vžiť s novým žalúdkom . Už som na mixovanej strave a dole 10,5kg čo je úžasne 😊

novaaaa
17. máj 2018

@martinaskubak wau to je super vysledok,velka gratulka 🙂

martinaskubak
17. máj 2018

@novaaaa ďakujem . Aj ja som šťastná . Už aj okolie si to všíma čo má vždy nakopne . Neboj aj ty to budeš mat za chvíľu 😊

novaaaa
17. máj 2018

@martinaskubak 10kil je uz veru vidiet 🙂 uz si bola na vyber stichov?

martinaskubak
17. máj 2018

@novaaaa áno už som bola . 31 idem na kontrolu

novaaaa
18. máj 2018

@martinaskubak a este si na marodke? a prosim ta vypisali ti tam Pnku?alebo treba ist k obvodnej ?

kajustek2007
18. máj 2018

@novaaaa ja som 26.5 bude 3 mesiace od opky zatial dole 28.5 kila.