Máte skúsenosti s baktériou Helikobakter?
Je tu niekto kto má,alebo mal turo baktériu
mňa svrbilo telo strašne inak nič, dostala som sa z toho rýchlo. Bola som na tom dychovom teste a dr mi predpísala veľmi veľa liekov ale ja som si nedala tie lieky, zohnala som si repák a každý deň jeden stamprlik som si dala. Malo by sa to ráno nalačno, ale ja som jazdila autom takže ja som si ho dala až večer a priznaky rýchlo ustúpili. Už je tomu vyše 2 rokov a mam pokoj stále
@noami12 @walentina7 a nebrali ste mastichu?
Ja som na to prišla úplne náhodou keďže nemám žiadne príznaky ,zistili mi však stafylokoka z vyteru,pre potvrdenie mi brali krv kde mi ho zistili
Nedostala som na neho žiadne Atb len na toho stafylokoka
Dievcata, ake mate priznaky?
@walentina7 tak to teda neviem, bol nejaký domáci? Ja som mala priamo z kopanic a teda u mňa to zabralo hneď. Ešte som pila aj vilcacoru caj, ale to už na onkologické ochorenie, ta mi tiež pomohla.
@anze25 to som nebrala veru, stafylokoka zistili teraz môjmu otcovi, pomohli ti atb ? Mala si aj nejaké priznaky ?
@anze25 ano mala som to..pomohli antibiotika a nasledne som si nasadila Mastichu Active 🙂 ja som mala priznaky ako bolest zaludka a hnacku sem tam...ono tuto bakteriu ma vraj velmi vela ludi len ju nemaju premnozenu a tym padom im nerobi zle.. ked je premnozena moze robit aj vredy na zaludku 🙂 ak nemas problemy urcite si nasad tu Mastichu na potlacenie.. helikobakter sa uplne vyhubit neda ..len potlacit 🙂
@walentina7 aha tak to potom není taky domáci, skúste zohnať originál domáci 🙂

@anze25 ja som mala 🙂