icon

Máte skúsenosti s baktériou Helikobakter?

anze25
3. dec 2023

Je tu niekto kto má,alebo mal turo baktériu

noami12
3. dec 2023

@anze25 ja som mala 🙂

anze25
autor
3. dec 2023

@noami12 ahoj môžem vedieť či si mala aj nejaké príznaky alebo ako ?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
noami12
4. dec 2023

mňa svrbilo telo strašne inak nič, dostala som sa z toho rýchlo. Bola som na tom dychovom teste a dr mi predpísala veľmi veľa liekov ale ja som si nedala tie lieky, zohnala som si repák a každý deň jeden stamprlik som si dala. Malo by sa to ráno nalačno, ale ja som jazdila autom takže ja som si ho dala až večer a priznaky rýchlo ustúpili. Už je tomu vyše 2 rokov a mam pokoj stále

noami12
4. dec 2023

@anze25 zabudla som ta označiť

walentina7
Odpoveď bola odstránená
anze25
autor
4. dec 2023

@noami12 @walentina7 a nebrali ste mastichu?
Ja som na to prišla úplne náhodou keďže nemám žiadne príznaky ,zistili mi však stafylokoka z vyteru,pre potvrdenie mi brali krv kde mi ho zistili
Nedostala som na neho žiadne Atb len na toho stafylokoka

walentina7
Odpoveď bola odstránená
kk77
4. dec 2023

Dievcata, ake mate priznaky?

noami12
5. dec 2023

@walentina7 tak to teda neviem, bol nejaký domáci? Ja som mala priamo z kopanic a teda u mňa to zabralo hneď. Ešte som pila aj vilcacoru caj, ale to už na onkologické ochorenie, ta mi tiež pomohla.
@anze25 to som nebrala veru, stafylokoka zistili teraz môjmu otcovi, pomohli ti atb ? Mala si aj nejaké priznaky ?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
anze25
autor
6. dec 2023

@noami12 Áno mala som už ho viackrát v živote u mňa sa prejavuje drobnými vyrážkami okolo úst a nosa ale tentokrát som ho mala oku kedy som mala červené okolie
Momentálne beriem antibiotiká a mastičky

floki1994
6. dec 2023

@anze25 ano mala som to..pomohli antibiotika a nasledne som si nasadila Mastichu Active 🙂 ja som mala priznaky ako bolest zaludka a hnacku sem tam...ono tuto bakteriu ma vraj velmi vela ludi len ju nemaju premnozenu a tym padom im nerobi zle.. ked je premnozena moze robit aj vredy na zaludku 🙂 ak nemas problemy urcite si nasad tu Mastichu na potlacenie.. helikobakter sa uplne vyhubit neda ..len potlacit 🙂

noami12
6. dec 2023

@walentina7 aha tak to potom není taky domáci, skúste zohnať originál domáci 🙂