icon

Máte skúsenosti s CBD?

gabika0825
22. júl 2021

Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať či tu máte skúsenosti s Kvapkami CBD a hlavne sa opýtať tých ktoré ich už používate nejak dlhšie či ste spozorovali nejaké výsledky. Ja sa do CBD vôbec nevyznám, neviem ani koľko % by som si mala objednať. Lebo sú 5% 10% 20% a neviem aký je v tom rozdiel. Písala som jednému predajcovi ale ten mi hneď ponúkol tie 20% ale mne sa to nezdá lebo to je podľa mna veľmi silne. (Myslím si že mi to ponúkol kvôli cene, aby zarobil). A prečo by som chcela vyskúšať CBD? Lebo som čítala že to pomáha aj na nervozitu, stres a celkovo je človek viac kľudný. A ja mám v poslednej dobe teda celkovo už dlhšie takú vnútornú nervozitu. Skúšala som už rôzne lieky aj Valeriánu, persen a podobne ale nemám pocit že to niečo robí. Problém so spánkom nemám, skôr iba tá vnútorná nervozita, som podráždená, hneď aj z najväčšej blbosti chytím stres a neviem sa vnútorne ukľudniť. Ak máte niektorá toto iste a skúšali ste CBD tak mi prosím dajte vedieť do komentára alebo kľudne aj do správy. Značku mi nemusíte písať, ja skôr potrebujem vedieť koľko % CBD je pre mna vhodne a celkovo kedy to používate. Dakujem 🙂))))

Strana
z3
karolinav
Odpoveď bola odstránená
vanullienka
24. máj 2022

@nttnnt Dobrý deň. Prosím Vás chcem sa opýtať, či synovi pomohlo cbd? Nemá nejaké vedľajšie účinky?

nttnnt
24. máj 2022

@vanullienka ano pomohlo v case ked uzival bol v pohode teraz dlhsie neuzival a hned to vidiet nie je v takej pohode ako bol, vedlajsie ucinky absolutne ziadne iba take ze mal dobru naladu

vanullienka
25. máj 2022

@nttnnt Lebo moja dcéra (14) užíva sertralin a nevidela žiadne zlepšenie. Tak som jej objednala konopny olej s rybím tukom, ktorý obsahuje aj cbd a cíti zlepšenie. Len ja neviem teraz či jej začali účinkovať antidepresiva, alebo olej. Ale začala sa jej aj točiť hlava a nechuti jej jesť. A prosím vás akú dávku užíva?

vanullienka
26. máj 2022

@nttnnt ešte sa chcem prosím vás opýtať, po ako čase po vysadení sa začal mať horšie?

nttnnt
26. máj 2022

@vanullienka on mal tusim 2kvapky rano a dve vecer pod jazyk...no hej po vysadeni bolo zhorsenie..aj nam chcel dat psychiater sertralin- to mal vtedy 11 rokov nedala som mu to prislo mi to moc dat tak malemu decku antidepresiva zas az tak zle na tom nebol

nikkas
12. aug 2022

@nttnnt prosim ta pomohlo to synovi vdaka

nikkas
12. aug 2022

@elisse247 prosim aj ja cbd info

nikkas
17. aug 2022

@elisse247 prosim ta poradis ako davkovat 5percentne broad spektrum 5rocnemu na hyperaktivitu?

ankafe
14. sep 2022

Ahojte,teraz som sa iba docitala O cbd oleji.ja som strasne nervozny typ. V auguste mi diagn.tetaniu ami tó som nevedela te take jé. Mate stym skusenosti,beriem magnosolv,vecer neurol.aj tak som nervozny.mohla by som pozitívat aj cbd olej? Jé dostupny v lekarni alebo v DM?dakujem

31era31
25. okt 2022

@elisse247 dobrý večer.mozem sa informovať ohľadom cbd oleja aj v súkromnej správe,alebo na mail? 31era31@centrum.sk. ďakujem vopred

radossisa
6. nov 2022

Někdo z ČR, kdo má zkušenosti s https://www.cbdjoy.cz?

elisse247
17. dec 2022

@31era31 dobrý deň samozrejme napíšem vám ak nie je neskoro.

karima512
27. apr 2023

ja mam dobre skusenosti mam dost problemy so spankom, ja si davam vecer pred spanim pol hodku asi, pod jazyk, kupujem si s melatoninom od vitariana a zabera mi super zaspim do 20 minut

anaj44
21. aug 2023

@elisse247 dobry den ake mi odporucate nespavost od januara vnutorny nepokoj

habibinka91
12. jan 2024

@elisse247 Ahoj elisse 247 prosím ťa napíšeš mi email.ohladne cbd lebo mám 46 kilov a neviem aké cbd mám zvoliť .. koľko percent a chémia mi zničila život Ad a samé benzaky dávali do mňa a ešte mám diazepan 10 mg ráno a 10 mg večer a že pomocou cbd sa da zbaviť benzodiazepinov. Cítim v mozgu zle veci otáča sa mi mozog skáče žiadne ad mi nezabrali ani nič ...niečo mi urobil jeden liek Sertralin v mozgu atd...

..ozvi sa mi Na email emkaemuska30@gmail.com ďakujem

kika1572
3. máj 2024

@nttnnt dobrý deň,zabralo to?mne dala dr tiež Sertralin štvrtku ale je mi zle na žalúdok neviem či nie z toho...tak by som skúsila CBD.. ďakujem

aiwlys
9. dec 2024

@darkswan aké? Veľmi ďakujem za tip🙏

aiwlys
9. dec 2024

@majusa2 veď už som sa zľakla, že odkiaľ máte také CBD 😱?!?
🤭😁

kika1572
Autor odpoveď zmazal
aiwlys
26. apr 2025
@elisse247

@majusa2 mám veľa ľudí ktorým som poskytla CBD práve kôli migrénam alebo kôli tetanii a zatiaľ sú len pozitívne ohlasy minimálne prišlo k zmierneniu. Ja mám teda nano CBD nie klasický olej je to aj drahšie ale čo sa týka biologickej dostupnosti tak je omnoho lepšie. Pokým by ste chcela ísť do oleja tak na začiatok môžete ísť do 10% a samozrejme fullspectrum.

@elisse247, zdravím, či by ste vedeli odporučiť aj CBD na silnú veľmi silnú neurslgickú bolesť?
Vopred Vám veľmi pekne ďakujem

Strana
z3