icon

Máte skúsenosti s gélom Belakne Combi?

davidhr
10. jan 2025

Máte niekto s týmto gélom skúsenosti?

sella38
10. jan 2025

syn ho pouzival, ale nezabral vobec. Skoncil na liekoch a az tie konecne ucinkuju.

davidhr
autor
10. jan 2025

@sella38 A ako dlho ho používal? Používal ho aj každý deň?

sella38
10. jan 2025

@davidhr kazdy den, jedno cele balenie vypotreboval (nepamatam si, kolko to trvalo), potom to kozna zavrhla, ze nezabera. Ono sa zo aj tvarilo cca prve dva tyzdne, ze vau... a potom sa to vratilo do starych kolaji, dokonca sa mu plet zacala zhorsovat.

davidhr
autor
10. jan 2025

@sella38 aha no ja som na internete videl že retinoidy ako adapalen majú zo začiatku nemalé účinky ale potom začne obdobie ’’čistenia’’ kedy sa objavuje strašne veľa nových vyrážok a potom sa to upokojí po dlhšej dobe. A presne pre to sa to bojím začať používať no ale doktorka mi o tom nič nehovorila

sella38
10. jan 2025

@davidhr vyskusaj. Ja som strasne vela citala, hladala recenzie, lebo syn mal prisernu tvar. Tiez som citala, ze sa moze prechodne plet zhorsit. On uz ale zacinal mat tvar kompletne posiatu obrovskym bolavym akne, lekarka sama povedala, ze toto nezabera, koncime a aby sme zvazili lieky.
Ale musim povedat, ze zacinal zinerytom, potom pridala nejaku vodu, potom nejaky krem na predpis. Potom to zmenila na belakne a az tak prisli na rad lieky. Unho to proste kremami neslo, napriek naozaj poctivej starostlivosti rano-vecer.
Drzim palce! (co som sa kvoli nemu naplakala....)

davidhr
autor
10. jan 2025

@sella38 Fuha tak to dúfam že sa mu to už polepšilo🙂 A ak sa môžem spýtať na jazvičky. Používal niečo aj na to? Mna až tak netrápia vyrážky ale červené postzápalové jazvy

sella38
10. jan 2025

@davidhr polepsilo, lieky zabrali. A ano, vyzeralo to, ze mozno aj jazvy budu, ale ako berie tabletky a vsetko sa hoji, cervene flaky uplne blednu, tak tvar ostava hladka, bez jaziev.

mandzula
10. jan 2025

Dcere s nim akne zmizlo na 99 %. Vysadila vsak laktozu a paradajky, tie jej na plet evidentne skodia. Na zaciatku ho nepouzivala kazdy den, tusim kazdy 3. Tvar ju svrbela, palila, supala sa, pouzivala na to zinkovy krem. Teraz ho pouziva len obcas ako udrziavacku.

mata.g
18. sep 2025
@sella38

@davidhr polepsilo, lieky zabrali. A ano, vyzeralo to, ze mozno aj jazvy budu, ale ako berie tabletky a vsetko sa hoji, cervene flaky uplne blednu, tak tvar ostava hladka, bez jaziev.

@sella38 ale lieky vám predpísali?

sella38
19. sep 2025
@mata.g

@sella38 ale lieky vám predpísali?

@mata.g beloretin