icon

Máte skúsenosti s h-protect enzýmom?

marietuska
12. jún 2016

ahojte, máte niektorá skúsenosti s tým ? gyndoš mi to odporučil na gyn.urolog.problémy,a neustále sa vracajuce problémy a infekcie, vraj je lepší ako wobenzym. rozmyslam nad tým,ci si ho kupit, ale stoji 80 €tak to trošku odkladám..aké mate skusenosti ? pomoze to vylepšiť imunitu,alebo ?

dakujem za kazdu radu

svetluska82
12. jún 2016

@marietuska ja som ho brala kvoli castemu zapalu priedusiek...Rok som potom mala pokoj, neviem ci zabral wobenzim alebo nie...Ale je strasne drahy...

monique82
12. jún 2016

Ahoj, ja som bola v 3/2015 na operáciu cysty na vaječníkoch a odvtedy som bola nonstop chorá. Keď som v lete vybrala počas 3 týždňov 3 rôzne antibiotiká a žiadne nepomáhali, tak som najskôr brala Wobenzyn. Neskôr mi poradili Serapeptazu, ktorú si objednávam z iherbu http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Po....
Po takmer polroku užívania (2 balenia, ktoré stáli okolo 50 Eur): toto bola prvá zima, kedy som nebola chorá, už ma nebolia žily a klby , upravil sa mi tlak na 120/80, zmenšila sa mi ďalšia cysta, ktorá sa mi vytvorila po operácii. Nepotrebujem už ani globule MAXMIROR, pretože som každý rok na jar a jeseň mala vagin. infekciu.

marietuska
autor
12. jún 2016

@monique82
@svetluska82
chcem si určite uz nasadiť nejaky imunitny preparat,lebo ja NEBYVAM casto chora, akoze v zmysle,ze chripka, a tak,( to som bola kedysi a na to som vybrala ribomunyl,a je to ok celkom teraz) lenže mam totále zničenu imunitu,co sa týka gynekologických a urologických infekcii, stále tam mam dajake premnožené bakterie,furt ma páli, furt nieco, furt mykozy, ale najma s tým urologickým traktom mam rpoblémy, stále citim nepohodlie v intímnych partiach, stále aj v moči,ked odovzdám moč,tak mam tam nejake baktérie, a po sexe ani nevravím, stále pálenie,rezanie a trva to aj týžden.ja uz neviem, co na to,ale dajake imunitne lieky by som potrebovala,preberala som to s gyndošom a on mi poradil h protect enzým,vraj je lepší ako wobenzym,vraj z wobenzymu su hnačky a z tohto nie,ze to je lahšie pre organizmus a ucinne,len je to strasne drahe tak stále nad tým uvažujem. ale ak mi to ma pomoct,tak OK,kupim si to,lenze kde mam zarčene,ze to neni iba lapak na peniaze,a bude mi stále rovnako..?:( mam stále zapaly mocovych ciest,uz sa idem z toho zblazniť, žiadne kupko, nič, žiadnemore, dovolenka, kupat sa nesmiem,taky zivot nema zmysel,ja milujem doslova som milovala plavanie, a všetko,tesne oblečenie, plavky, bazeny, nesmiem ist nikam,nič robiť, lebo potom nastupuju priserne tazkosti.
ked len trošku mi je zima,hned ma mechur chytí, palenie,rezanie, ked zase sa uttriem iba nejakym zaprasenym toaletakom a nie svojimi vreckovkami, tak mam palenie aj tri dni..a ja uz neviem,som tam starsne haklivá a citliva na to,az to pekne uz neni..
preto by som potrebovala nejaké rady preto,co s takou posratou imunitou tam dole....(

svetluska82
12. jún 2016

@marietuska mne na urologicke problemy pomohla kapucinka tinktura....kupila som v cajovni a brala tak ako pisali...odvtedy mam pokoj

marietuska
autor
12. jún 2016

@svetluska82 ja som brala kapucinku tabletky a nič, nepomohli vobec,resp. na kratko,len ked som to brala,inak nie....:/
preto sa pytam na nejake imunoterapeutika,ale ktoré zaberu jednoznačne už natvralo,aby som mala pokoj, nemozem ist ani k moru preto :(