icon

Máte skúsenosti s hypospádiou?

laguna2017
9. sep 2021
miskamicha
9. sep 2021

@laguna2017 moze to byt iba kozmeticka chybicka... zalezi kde vyustuje mocova rura..

laguna2017
autor
10. sep 2021

@miskamicha máš skúsenosti prosím? vôbec sa v tom nevyznam

miskamicha
10. sep 2021

@laguna2017 som zdravotnik, treba to ukázat urologovi..foto neposielaj ... ak by mocoba rura vyustovala na penise niekde, a nie na zaludi..alebo niekde už pri miešku toto bude nutne riesit, ak je to trošku posunute na žaludi bude to skor kozmeticka chybička... pozri si penilna a skrotalna hypospadia, glandularna hypospadia... ta glandularna ak tam nie je nejaka striktura mocovej rury je skor kozmeticka vada... ak chlapcek dobre moči nebabarala by som do toho...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Hypospadie

Ak operovat tak Bystrica,Bratislava alebo Martin 🙂 tam.kde s tym maju bohate skusenosti.

laguna2017
autor
10. sep 2021

@miskamicha a ktorá nemocnica je najlepšia prosím? v ktorom meste? ďakujem za radu

miskamicha
10. sep 2021

@laguna2017 podla mna to je jedno 🙂 chidte tam kde to mate najblizsie😊 ak by operacia nebola nutna /glandularna hyposp./ netreba do toho babrat..pooperacne obdobie je totiz dost narocne

laguna2017
autor
10. sep 2021

@miskamicha ako detská lekárka na novorodeneckom povedala, že treba aj kvôli cikaniu a neskôr kvôli pohlavnému zivotu. neviem takto povedala detská lekárka

miskamicha
10. sep 2021

@laguna2017 ja neviem aky typ hypospadie má. Ale v tomto by sa mal vyjadrit urolog.. ja osobne ak by moj syn mal glandularnu hypospadiu bez zuzebia mocovej rury nedovolila by som operovat... totiz to nie je len tak.. komplikacii je mnoho...

laguna2017
autor
10. sep 2021

@miskamicha jednoznačne musíme navštíviť urológa, ďakujem za cenné rady

miskamicha
10. sep 2021

@laguna2017 nie je zač...drzim palce 😊

laguna2017
autor
10. sep 2021

@miskamicha ďakujem

eliskas3detmi
4. sep 2025
@laguna2017

@miskamicha jednoznačne musíme navštíviť urológa, ďakujem za cenné rady

@laguna2017 dobrý deň, chcem sa opýtať, či ste riešili tu hypospádiu. Aký typ máte a či to odporúčali operovať. Ďakujem

laguna2017
autor
22. okt 2025
@eliskas3detmi

@laguna2017 dobrý deň, chcem sa opýtať, či ste riešili tu hypospádiu. Aký typ máte a či to odporúčali operovať. Ďakujem

@eliskas3detmi Dobrý deň, čakáme na operáciu sme v poradí ale vyzerá to ešte aj na rok a pol kým sa dostaneme na rad. Typ presne ani neviem druhý stupeň, proste musia posunúť moč. rúru a penis je mierne zakrivený