Máte skúsenosti s liekom Beloretin na liečbu akné ?
Dobrý večer prajem.
Chcela by som sa opýtať ci tu je niekto, kto má skúsenosti s liekmi Beloretin na akné.
Po neúspešnej lokálnej liečbe mi kožná doktorka predpísala tieto lieky, tak som zvedavá či má niekto nejakú skúsenosť s nimi.
Vopred ďakujem 😊
@wild_nature ja som brala pred 7r 6mesiacov a bola som ok 2 roky.
Ale ked pises o tehotenstve u nna bolo ako tak dobre. Po porode cista plet asi mesiac.
Ta radost netrvala dlho a potom prisla katastrofa.
A preto sa liecim teraz druhý x.
Ak by som nezacala velmi zle by som vyzerala o rok dva... uz teraz neviem ci sa flakov zbavím.
Tento x chcem brat lieky 1 rok. A budem verir ze uz sa mi akne nevrati.
Ako dlho si brala ty ?
@84janulka ja som brala rok :( po dva krát...a neverím, že mi to pomôže... Potom znova otehotniem a čo potom? Ja si myslím, že problém akné je niekde hlbšie a asi to treba riešiť holisticky... Lebo tieto lieky sú fakt masaker :(
@84janulka neviem či poznáš, ale skús pozrieť na FB/ Instagrame medical medium... Tam sa veľa ľudí dostalo aj z akné a len úpravou stravy a životným štýlom.
@wild_nature aha. Myslela som si ,ze som ich prvy x brala kratko. 6mes
Vtedy som necitila ziadne neziaduce ucinky.
A teraz ? Katastrofa. Ale uz to vydrzim.
Uz som aj u ocnej bola. Neprodukujem uz ani slzy. Sucha! Sucha! Sucha nakomplet. V nose vazelina .
Na konvi mesiaca mam krv snad bude vsetko ok.
A zvladnem to bez dalsich problemov. Ano viem ,ze to moze byt zla strava. Intoperancia
hornony , atd... pri roacutane som mala hned krasnu plet , pri beloretine aj na 7 mes mi vyvhadzaju malinke biele pupaciky .:/
@84janulka ja som mala presne to isté . Všetko suché. Oči suché , z nosa mi tiekla stále krv čo som ho mala taký suchý . Mne opuchli pery s toho a mala som to ako botox 🤦 nemohla som ani jesť nič proste . Najhoršie bolo u mňa ,že mne to "odpálilo" menzes. .. a na konci liečby mi to vyvolávali stále silné migrény (mávam bežné ale vtedy boli 2krat také silné a častejšie) už som čakala na koniec lebo mi povedala ,že jak to zvlam mesiac pred koncom tak som to brala zbytocne. O nejaké mesiace som ostala tehotná a teraz po pôrode (klop klop) ťa pleť je ako keď skončila ťa liečba taká pekná. Len sem tam sa nejaké nejaký ale to preto lebo zjem čo nemám lebo mám zvýšený histamin ... Na keď som začína s liečbu povedala mi ,že je to na polroka ale nakoniec to bol rok ! Po pravde už by som do toho znova nešla lebo viem čo to obnáša ...
@romana1110 ja som toto necakala. Roacutane mi toto nerobil. Joj a aka som unavena alebo leniva? Samu seba nespoznavam. Ano zabudla som migrenu mavam taku ,ze si ani na vlastne meno nespomeniem 🤣🙈
Menzes mam.
Vydrzim ! Ak sa akne vrati aspon si poviem,ze som urobila vsetko pre to. Po liecbe si budem davat pozor ma stravu. Som dost na sladke a cokoladu. Aj ked som obmedzila akne bolo rovnake. Ale aj tak sa tomu skusim vyvarovat.
@84janulka výdrž a bude všetko ako má byť ! Ja som to tiež chcela vzdať ale potom si hovorím šibe ti ? Už len pár mesiacov a bude dobré a je tak ... Každý má strašil ,že keď pôrodim alebo ostanem tehotná tak sa mi to vráti ! (Klop klop) celé tehotenstvo nič no keď som zjedla čo som nemala a malý má 10 tyzdnou a sem tam niečo ale ide u mňa o stravu to už viem ale predtým neviem s čoho sa mi taká tá tvár spravila. Presne viem ako sa cítis a hlavne s tými migrenami ! To bolo najhoršie a budú rada ,že máš menzes ja som čakala a nikdy nechodil 🤦
@romana1110 ja mam prvý mesiac a akné 10x horšie ako predtým, vôbec nepomáha. Už to nezvládam, samé hrce podkožné, nejdu vytlačiť. Jedná vyrážka tak 2 mesiace a ani von ani nič s nou :(
Baby ako dlho ste boli počas liečby vysušené? Celého pol roka? Ja mam tvár tak suchu, že mám všade vrásky.
@absolutka mne kožná hovorila a hlavne ma upozornila ,že prvé mesiace sa to zhorsi a až potom sa to zlepší ... A hlavne ma upozornila aby som nič nevytlacala!!
@romana1110 a kedy sa ti to prosím začalo lepšit, ja už som zúfalá, vyzerám otrasné a to mám 30. Mne to nejde ani tlačiť, to sú podkožné guce, cysticke
@absolutka presne neviem ale viem ,že po pár mesiacov zakedy si telo za to zvyklo. Hlavne si to ani nechytaj viem ,že ťa to boli ja som bola taká istá ale povedala mi nevytlacat! Nechytat ! A z vlastnej skúsenosti nedoporucujem používať micelarne vody ! Lebo odlicovacie tampóny to ešte viacej dráždi !! A používať jednej druh kozmetiky a ja som umývala tvár dvakrát denne ráno a večer pred spaním ... A jediná kozmetika čo som mohla tak je modrý gél Bioderma a bambucke maslo ako krém to je celé čo môžem doteraz ...
@romana1110 ďakujem
@jankara5 hormonalna antikoncepcia
Ja to užívam 3 mesiace a nič. Stále to mám zlé. Už tomu neverím. Stále sa robia nové, ktoré trvajú zahojenie aj 3 mesiace a to ideme o 10 dní na dovolenku.No des :(
Ahojte ak by mal niekto záujem o aknecolor mam novy.je to ten tmavší🙂cena 6€
Ahojte chcela som aa opytat,ci vam vrasky pocas uzivania izotretinoinu zmizli po skonceni liecby.Mne sa akne uz hoji,no mam hrozne vrasky.Mam ich aj ked plet nemam vysusenu,strasne okolo ust ,je to hrozne …Dakujem za rady
Baby a keď píšete že Vám praskajú pery je možné to užívať ak keď mám zväčšené pery ?

@absolutka ahoj. Jeden sa volá Rozex krem a druhý diferine krém 😊 len neviem účinok lebo som o pár mesiacov ostala tehotná a nepoužíval som ich 🙂 ...