Máte skúsenosti s pásikmi Hello Coco na bielenie zubov?
Ahojte, máte skúsenosti s pásikmi hello coco?
Markering, usetri peniaze a investuj lepsie
Odporúčam crest pásiky, akurát ich mám na zuboch😁
@anonym_autor
Ahoj . Môj názor? V prvom rade ďalšie uistenie že každá recenzia je 10/10 na ich originál stránke je iba o*eb na ľudí snažila som sa tam napísať pravdu aby ďalší ľudia nenaskocili na ošiaľ no az túto na konikovy sa dá podeliť so skúsenosťami. 👎🏻 😞 Ako prvé som si kúpila zubnú pastu Teeth Whitening Toothpaste (PAP formula) celá nadšená s nákupu začala som si fotiť chrup na porovnanie po týždni som si zakúpila ďalší produkt Teeth whitening power originál 👆🏼 To som si uz bola na 120% istá ze po ďalšom týždni bude vidieť rozdiel . Ako prvé Veľké sklamanie prišlo vtedy že okrem tej nečistoty s púdru neprišiel rozdiel. Tieto dva produkty denne 3x používané podotýkam 1kavu denne pijem aj to nesku s mliekom 🙂 V spoločnosti Červené výhradne cez slamku 😀 ( Nech si každý myslí že sa hrám na dôležitú:D) Za tie peniaze 🙄...
Len že to s ďaleka nekončí 😀 stale naivná ščítana recenzií pribudol mi Purple whitening Colorado corretctor 😂 Zmýšľanie zákazníka veriac fialovej tekutiny zúbky budú Hollywoodské" PRDLAJS!!!!
5 mesiacov používania 2 produktov Ráno/večer correktor v priebehu dňa :(
Pobláznena hlava chcela vidieť rozdiel (aj ho videla") po tom dlhom čase kedy ma napadlo vybrať zrkadielko na denné svetlo mi otvorilo oči 😞 Za to všetko som dala 47,85! Na moj pomer dosť! Ani len neskúšam zistiť cenu bielenia zubov u zubára 😞
Áno stálo mi to zato si tu vyliať ❤️ Neverte každej dobréj reklamy" !!!!
PS: Jediná dobrá recenzia 7/10 príjemný pocit čistoty a citlivosť zubov .

kamoska ich skusala a vraj nevidela absolutne ziadny rozdiel 🙈 takze neviem, moc tomu nedoverujem teda. zrejme len dalsi marketingovy tah, co ine.