Máte skúsenosti s pošvovými globulami Macmiror?
Dobrý deň! Ma niekto skúsenosť s mamirorom? Mne vznikla alergicka reakcia a gynekolog mi povedal aby som pár dní počkala či tá alergia sama odíde neviem čo mám či kúpiť nejaký krém alebo nie.
Ja mám svrbenie vale ako keby vo vchode do pošvy
@florianabotosova ja nemozem uzivat tieto gulky. Predpisoval mi ich lekar a niejako som zalergizovala. Je to uz par rok. Neprijemne palenie, hruza.
Ahoj, aj ja som mala alergickú reakciu, dokonca 2x. Potom mi napísala gynekologička do karty, že som na to alergická. Predpísala mi niečo iné.
Neviem, aké to má zloženie, ale je na to alergických veľa žien.....
Ja som tieto guľôčky mala už druhý krát a prvýkrát som nepociťovala žiadne svrbenie. Gynekolog povedal že mám pár dní počkať či sa alergia pominie alebo nie. Ak nie tak mi vypíše nejakú masť.
Môže sa omeškat menštruácia pri užívaní vaginálnych tabletiek macmiror? Mam ich prvýkrát,tak preto sa pýtam lebo nemám s tým žiadne skúsenosti..
Počas užívania som sa s meškaním menštruacie nestretla. Ja som mala alergicku reakciu ale pre istotu sa oytajte svojho gynekologa/gynekologicky.
Mne povedala, že mám užívať a keď začne menzes, tak samozrejme dať pauzu. A menzes napriek zápalu, ktorý tam bol, prišiel pomerne presne.
Mne mešká zatiaľ len druhý deň ale zvyknem mať pravidelne.. Tak ma to aj hnevá.. Bojím sa že ak som tehotná, či neuškodia tie tabletky plodu..

Nemala som reakciu.. všetko OK