Máte skúsenosti s rybím olejom Möllers?
Máte skúsenosti stimto rybim olejom

Tento nemá čisté zloženie.
Za mňa má priatelne zloženie tento: https://biocare.sk/eshop/produkt/omega3-hp-natu...
@michaela404 Presne tento isty davam dcerkam od septembra a starsia co chodi do skolky bola chora zatial iba raz, aj to len trochu soplik co presiel po par dnoch. Predtym bola chora kazde 2-3 tyzdne, aj cez leto ked nechodila do skolky. Takze ja si myslim, ze nam pomaha. Ale je to vysoko individualne.
@adka3321 aj vy ho užívate aj vám nejako pomohol
@michaela404 klasicky rybi olej
Odporucala pediatricka aj neurologicka
Mala som bez prichute davala som do jogurtu ci vyzivy
.
@taktotedanie aj pomohol nejako
@michaela404 ja si davam v tobolkach. A ako aj dcerke si myslim, ze mi pomohol, nebola som este chora.
@michaela404 a na co mal akoze pomoct?
@taktotedanie na imunitu
Nepomohol, je celkovo slabučký aj pri pravidelnom užívaní. V máji, asi 3 roky dozadu pri odberoch aj na vitamín D, sme mali ja, manžel a deti veľmi nízku hodnotu D-čka, takže imunita extra slabá. Museli sme vymeniť za Devit forte a odvtedy máme ukážkové hodnoty vit. D.
@michaela404
Len ten olej veruze nepomoze
@michaela404 Moja dcéra užíva značku Mollers od 9m na odporúčanie neurológa.
Na imunitu nepomohol. U syna na imunitu zabral dokonale futbal ,od marca do októbra tréning von za každého počasia, dovtedy často chorý ,väčšinou s hnusnym kašľom. U dcérky po skúšaní všetkého možného sme zanevreli na všetko z lekárne a na odporúčanie jednej maminky na MK sme kúpili cistu rakytnikovu šťavu ,pije ju s prestávkami rok a zatiaľ klop klop nebola chorá .
@mima172 a ste sním spokojna
@michaela404 Či a koľko pomohol neviem posúdiť. Dcére ho odporučil kvôli vývoju CNS, keďže sa narodila predčasne a mala spomalený PMV. Dávala som ho poctivo. Najskôr ten od 1r (Môj prvý rybí olej) a neskôr čistý alebo s príchuťou.
Ja davam malemu od vegetology. Kapsule vyzlaciim na lyzicku.
mne tento citronovy vobec nechuti celkovo mi je zle co som poskusala viac toho, ja si kupujem bez jodu od sunday natural

Nasi uzivali presne taky s citronovou prichutou...chutil im...a ci mal nejake ucinky,neviem posudit...davala som im ho asi 2r