Máte skúsenosti s tabletkami Lutenyl?

nikkky22
27. nov 2012

mne ich doktor predpisal na oddialenie menštruacie....som 11. dni po vysadení a ešte ich nemám....ake s tým mate skusenosti vy? po akej dobe ste dostali menštruaciu?

elen2
27. nov 2012

ja som ich brala minuly mesiac na upravenie cyklu teda aby som mala mrchu pravidelne a meskala mi 8-sem dni.a dokonca ked uz prisla trvala dalsich 8-sem dni.Takze som ich visadila a presla som na duphaston ktory som brala vyse 5 rokou.Lenze moj doktor chcel somnou asi experimentovat a minuly mesiac mi namiesto duphastonu predpisal lutenyl...no mne dobry nebol...

aurolea
28. nov 2012

Ahoj,
presne nechapem tomu tvojmu textu ,ze ich doktor predpisal na oddialenie menstruacie...?To z akeho dovodu?
Tento liek ma vedlajsie ucinky ako su: poruchy menstruacneho cyklu (zrejme tvoj pripad), polymenorea, traviace poruchy....ja by som bola pri uzivani hormonalnych liekov vzdy opatrna a ani ich neodporucam....ak mas nejake "zenske" problemy da sa to riesit aj inou cestou ako hned hormonalnymi liekmi.
Keby si si zasla na biorezonancnu diagnostiku,tam by ti zistili priciny problemu, co ta trapia. V nasom centre mame team lekarov, ktori sa zaoberaju bioregulacnou a mitochondrialnou medicinou a liecime a odstranujeme poruchy vylucne prirodnymi preparatmi bez vedlajsich ucinkov.
Skus si pozriet: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/aurolea/. Tam sa dozvies viacej o tomto druhu mediciny.

elka74
28. nov 2012

ahoj. aj ja som ich brala pred dovolenkou na oddialenie ms. po vysadení som dostala ms asi po týždni. na další mesiac som menzes nedostala a musela mi gyn. pichnúť vyvolávačku. rozhodila som si tým celý cyklus. našťastie sa to potom upravilo. už by som si asi lepšie rozmyslela, či si to dám predpísať.

alchemilkazltozelena
28. jún 2013

baby potrebujem surne radu, ktore ste brali LUTENYL, mali ste zvysenu BT? ja som 26DC a mam 37,2 co je u mna uplne neobvykle...neviem ci to nesposobuje len ten lutenyl a ze zbytocne nadeje si robim ze to mohlo tentokrat vyjst, myslim tehotenstvo....zajtra mam zobrat poslednu tabletku lutenylu....prosim ozvite sa niketo....mavam 29 dnove cykly, cize v pondelok by som mala dostat mrchu...dakujem za akekolvek reakcie...

lorry
29. sep 2013

ahojte uzivam lutenyl doktro mi ho dal na mesiac....dostala som menezs na 8 den co sme uz s doktorom necakali.....ja som sa rozhodla ze chcem ho este uzivat aj na druhy mesiac ako sa ma pokracovat na prvy den cyklu ci ako ?

rony236
7. aug 2014

DObrý den.. chcela by som sa opýtať či Lutenyl pomáha proti menštruačným bolestiam.. a či by ste mi ho odporučili brať ked mam odjakživa pravidelny cyklus.. dneska mi ho predpisal doktor na neznesiteľne bolesti ale nechcem aby mi to pokazilo pravidelnosť cyklu.. Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede

lorry
20. jan 2017

Ahojte viete mi povedat preco bol stiahnuty z lekarni lutenyl? Prave ho uzivam a bojim sa preco ho stiahli.